Gina22
Νεοφερμένο μέλος
Η Gina22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
26-10-12
16:58
Να'σαι καλά φίλη μου! Aύριο που θα τον πάρω σπιτάκι θα του δώσω πολλά πολλάαα! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gina22
Νεοφερμένο μέλος
Η Gina22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
27-10-12
18:28
Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια! Ο Μπομπιρούλης επέστρεψε σπίτι του. Μια μέρα πέρασε μόνο και μας έλειψε πολύ. Η εγχείρηση έγινε από την αρχή, όπως σας έλεγα και εχθές, και τώρα θα παρακολουθώ την πρόοδο της με συχνές επισκέψεις στους γιατρούς που τον χειρουργήσανε. Μπήκε νάρθηκας στο ποδαράκι του και του έγιναν και ράμματα στο σημείο που έβγαινε και τις 2 φορές το οστό (την προηγούμενη φορά είχε αφεθεί ανοιχτή η πληγή). Πήρε άλλη, πιο δυνατή αγωγή σε αντιβιώσεις και παυσίπονα. Τους καθαρισμούς θα τους φροντίζουμε εμείς. Τέθηκε άλλο σχέδιο το οποίο ελπίζω αυτή τη φορά πως θα πάει καλά... Σήμερα, είναι αρκετά ζωηρούλης και θέλει όλο να βγει έξω από το κουτάκι του. Σίγουρα σε αυτό ευθύνεται και ο πόνος που πρέπει να είναι αρκετός όπως είπε ένας από τους γιατρούς. Τώρα παίζει με ένα παιχνιδάκι του και χαίρομαι να τον καμαρώνω, βλέποντας πως έχει διάθεση για παιχνίδι.
Αυτά ήταν τα νέα μας! Ελπίζω να περνάτε ένα πολύ όμορφο Σαββάτο με τα γατόνια σας!
Αυτά ήταν τα νέα μας! Ελπίζω να περνάτε ένα πολύ όμορφο Σαββάτο με τα γατόνια σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
27-10-12
20:20
Καλησπερα κι απο μενα Gina μου. Χαιρομαι που ο Μπομπιρουλης ειναι παλι σπιτι του και που εχει ορεξη για παιχνιδι. Αυτο μου ακουγεται καλο, πολυ καλο. Να του δωσεις γλυκα φιλακια απο μενα, την Τασουλα και τον Κοναν. Σας σκεφτομαστε και ευχομαστε αυτη η περιπετεια σας, να ειναι η τελευταια και συντομα το αγορακι σου να ειναι και παλι γερο, παιχνιδιαρικο και χουρχουριστο.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
27-10-12
20:52
Χαίρομαι που επέστρεψε ήδη στο σπίτι σας ο μικρός, εύχομαι να έχει μια ταχύτατη ανάρρωση και να μην αντιμετωπίσετε καμία άλλη περιπέτεια με την υγεία του! 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
28-10-12
11:08
Πολλα περαστικα του,και τις καλυτερες ευχες μου για τον μικρουλη σου.

Gina22
Νεοφερμένο μέλος
28-10-12
12:02
Σας ευχαριστούμε πολύ φίλοι μας! Ελπίζουμε πως οι ευχές σας θα λειτουργήσουν και πως θα πάνε όλα καλά! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε και εσείς καθετί που ονειρευόσαστε για σας, την οικογένειά σας και τα γατοπαιδάκια σας. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum