RedCat
Διάσημο μέλος
Παντως η CD μετά απο μια περιπετεια που είχε τελευταία στα 17 της ειναι κουκλα και παιχνιδιαρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Μακάρι όλες οι γάτες να έφταναν σε τοσο μεγάλες ηλικίες 25-30 και βάλε!! Η πιο έγκυρη αντιστοιχία ανθρώπινων ετών με τα γατίσια είναι οτι ενας γατίσιος χρόνος αντιστοιχεί σε τέσσερα ανθρώπινα χρόνια. Το βρήκα εδώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ανακάλυψακαλέ μαλλον δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα η gatouni ότι υπαρχεί αυτό. Ειναι η εκλεκτη (μαζί με τον Ταχ) που "κληρονομησε" την CD μας μετα το προβλημα υγείας της γιαγιας μου...
Παντως η CD μετά απο μια περιπετεια που είχε τελευταία στα 17 της ειναι κουκλα και παιχνιδιαρα![]()
.Και μην τη λες 17 δεν τα έχει κλείσει ακόμα
. Είναι 16 και κάτι μήνες
.Όντως είναι κούκλα, παιχνιδιάρα ΚΑΙ τσαμπουκαλού αν χρειαστεί παρακαλώ
. Επίσης έχει φωνάρα για αυτό τη λέμε και σοπράνο άλλωστε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
) .Ωριμες είναι. 
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
απλα σε σχεση με τα αλλα ειναι η πιο μεγαλη μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Αεικίνητη. Περπατάει στα κάγκελα & πηγαίνει βόλτα στα διπλανά διαμερίσματα ( χιχι είμαστε μια σειρά από 3 διαμερίσματα που έχουν & τα 3 γάτες !) με μεγάλη άνεση!
Επειδή δυστυχώς δεν τρώει με τπτ ξηρά τροφή τα δοντάκια της έχουν μαζέψει πέτρα & έχει χάσει τα 2 μπροστινά της

Αλλά κατα τ'αλλα είναι απολύτως καλά !
Ο Μαγιούλης είναι 91/2 αλλά όλο μικρούλη τον φωνάζω

Ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα χαδιάρης στην αρχή με τα χρόνια αναζητά όλο και πιο πολύ τα χάδια ! Αγκαλιά δεν θέλει όμως ακόμη με τπτ !
Οι γάτες των διπλανών διαμερισμάτων είναι 131/2 & 15 & είναι μια χαρά κοτσανάτες !
Φτου φτου μη τα ματιάσω τα γατάκια!
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
σκόρδα,σκόρδαΗ Bonnie μου είναι 12 1/2 ετών αλλά σε ζωηράδα δεν τη φτάνει κανείς !
Αεικίνητη. Περπατάει στα κάγκελα & πηγαίνει βόλτα στα διπλανά διαμερίσματα ( χιχι είμαστε μια σειρά από 3 διαμερίσματα που έχουν & τα 3 γάτες !) με μεγάλη άνεση!
Επειδή δυστυχώς δεν τρώει με τπτ ξηρά τροφή τα δοντάκια της έχουν μαζέψει πέτρα & έχει χάσει τα 2 μπροστινά της
Αλλά κατα τ'αλλα είναι απολύτως καλά !
Ο Μαγιούλης είναι 91/2 αλλά όλο μικρούλη τον φωνάζω
Ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα χαδιάρης στην αρχή με τα χρόνια αναζητά όλο και πιο πολύ τα χάδια ! Αγκαλιά δεν θέλει όμως ακόμη με τπτ !
Οι γάτες των διπλανών διαμερισμάτων είναι 131/2 & 15 & είναι μια χαρά κοτσανάτες !
Φτου φτου μη τα ματιάσω τα γατάκια!

, μη της ματιάσουμε
, γερές να είναι να κάνουν επίσκεψη η μία στην άλλη
menia
Δραστήριο μέλος
Περπατάει στα κάγκελα & πηγαίνει βόλτα στα διπλανά διαμερίσματα ( χιχι είμαστε μια σειρά από 3 διαμερίσματα που έχουν & τα 3 γάτες !) με μεγάλη άνεση!
Χαχα καλό κι αυτό, υπάρχουν και τέτοιες πολυκατοικίες?!!
! Εμένα η Μένια είναι 8 ετών και νόμιζα ότι άρχισε να γερνάει, μ' όλα αυτά που διαβάζω όμως εδώ νομίζω ότι απλά είναι μια ώριμη και σοβαρή κυρία! Βέβαια εδώ κι ένα χρόνο κοιμάται περισσότερο και δεν πολυπαίζει. Θέλει απλά την ησυχία της την ημέρα,ενώ τα βράδια σηκώνεται και χαλάει τον κόσμο με τις απαιτήσεις της!
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρεούλα για μεγάλα γατάκια υπάρχει; Μήπως να φτιάχναμε μία;
Ο Πίπης μου είναι ήδη 13,5 ετών!! Κεραμιδόγατος, με πονεμένο ποδαράκι, κατάλοιπο από τις πρώτες τριάντα μέρες της ζωής του στο δρόμο και ο λόγος που ήρθε σπίτι μου, ναζιάρης και παραπονιάρης, γερο-γκρινιάρης παράξενος και απίστευτα χαδιάρης!

Όλες οι μέρες μαζί του, υπέροχες! Δε θα άλλαζα καμία!! Ή μάλλον θα άλλαζα...θα διέγραφα αυτές που ήταν άρρωστος...
Στη φωτογραφία είναι το μωρό μου, την πρωτοχρονιά του 2006!! Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 11!!
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Ria2008
Δραστήριο μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπαρχει,υπαρχει...Νεκταρινιιιιιιιιιιιιιιιι πες στο Σιντι σου να ξεθαψει το θεμα σας!![]()
Αλήθεια υπάρχει; Δεν έψαξα και πολύ!!

Αχου!! Είναι κούκλος!!! Να σου ζήσει το γλυκό σου!!! Εγώ δεν έχω τόσο μεγάλο γατούλι ακόμα... ευελπιστώ όμως![]()
Ευχαριστώ πολύ Ria!! Και στα δικά σας!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ moukelaki! Καλό βράδυ! Φιλιά στα μικρά σου!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι περισσότεροι ξέρετε για την δικιά μου γριούλα, κλείσαμε τα 11 και γίναμε γεροντοπαράξενες!!! Σήμερα ευτυχώς κοιμάτε, δεν κάνει τρέλες!!!!! (προς το παρόν πάντα)
Desdemona
Διάσημο μέλος

Εγώ σου εύχομαι να ζήσετε πάρα πολλά χρόνια μαζί

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool