CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη λέω γριούλα γιατί άρχισε τις παραξενιές![]()
Παραξενιές; Ο δικός μου να δεις!! Το απόγευμα αν δεν είναι κάποιος μαζί του δεν τρώει!! Θέλει να ακούει "φάε αγοράκι μου το φαί σου, έτσι μπράβο"!! Καινούριο φρούτο αυτό!!!
Πάντως ο δικός μου δεν είναι γέρος!! Είναι μεγόλο μωρό!! Μες την ενέργεια και τη ζουζουνιά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Παραξενιές; Ο δικός μου να δεις!! Το απόγευμα αν δεν είναι κάποιος μαζί του δεν τρώει!! Θέλει να ακούει "φάε αγοράκι μου το φαί σου, έτσι μπράβο"!! Καινούριο φρούτο αυτό!!!
Πάντως ο δικός μου δεν είναι γέρος!! Είναι μεγόλο μωρό!! Μες την ενέργεια και τη ζουζουνιά!!![]()
Ας ήταν και η δικιά μου μωρογριούλα κάπως έτσι και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα! Αν της βάζω να φάει όσες φορές μου ζητάει θα εκραγεί, δεν υπάρχει περίπτωση! Συνέχεια ζητάει, ακόμα και στον ύπνο της φαΐ θέλει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ βρήκα το μωρό μου πριν 11 χρόνια περίπου καθώς γύριζα από το σχολείο.Είχε χιονίσει εκείνες τις μέρες ακόμα και εδώ στον Πειραιά.Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ψόφια αλλά όταν την πήρα αγκαλιά άρχισε να τρέμει και χώθηκε στο μανίκι μου...δεν άντεξα να την αφήσω έξω στο κρύο και να πάω σπίτι μου και έτσι την πήρα μαζί μου και οπλίστηκα με πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσω τους δικούς μου γιατί ούτε να ακούσουν δεν ήθελαν για κατοικίδιο.Αλλά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά οι περισσότεροι εδώ μέσα θα με καταλαβαίνετε..δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω.Πράγματι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τους πείσω αλλά τελικά την κράτησα και παρόλο που είναι 11 σχεδόν ακόμα λέω όταν μπαίνω στο σπίτι ''που είναι το μωράκι μου;''για μένα πάντα μωράκι θα είναι.Είχε και ένα ατύχημα όταν ήταν μικρή έπεσε από τον 4ο όροφο στη σχάρα ενός αυτοκινήτου και όλοι μου έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρει αλλά τα κατάφερε μια χαρά με πολύ υπομονή και αγάπη βέβαια και τώρα δεν φαίνεται οτι είχε σπάσει το γοφό της.Περπατάει κανονικά,λίγο έχει βαρύνει λόγω ηλικίας και δεν κάνει τα άλματα που έκανε παλιά αλλά κατα τ'άλλα είναι μια χαρά.Μακάρι να φτάσει στα χρόνια τις γατούλες σας.
Μαρία, είναι σα να διαβάζω τη δικιά μας ιστορία!!
Κι εγώ στο δρόμο για το σχολείο τον είχα βρεί με διαλυμένο ποδαράκι, μάλλον από φάκα ή κάτι τέτοιο, τον πήρα μαζί μου και φώναξα τη μητέρα μου να έρθει να τον πάει στο κτηνίατρο αλλιώς δε θα έμπαινα για μάθημα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, έφτιαξε το πόδι του (αντίθετα με τα όσα μας είχε πει, ότι θα το σέρνει σε όλη του τη ζωή) και τον κρατήσαμε το γατουλίνο σπίτι μας!

Κι εμείς είχαμε πτώση από τον τέταρτο όροφο, λίγες μέρες πριν τη στείρωση, αλλά μας άφησε μόνο ένα στραβό δόντι!! Περάσαμε και μια λευχαιμία κανά δυό χρόνια μετά και ένα δερματικό περίπου στα εφτά του, αλλά όλα καλά!!
Είναι πάντα το μωρό μας!!

Εύχομαι και η δικιά σου και ο δικός μου και όλα τα γατάκια να ζήσουν πάρα πολλά χρόνια με υγεία!!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μου αρέσουν οι ιστορίες για τα νέα μας γατάκια και οι φωτογραφίες τους, αλλά, νομίζω ,ότι το πιο ωραίο θρεντ στο σάιτ είναι αυτό, με τα γεροντομωράκια γατιά, τις ιστορίες τους μαζί με τα αφεντικά τους στο πέρασμα τόσων χρόνων. Και πάλι, να σας ζήσουν και μακάρι όλοι μας να χαρούμε τα γατάκια μας, μέχρι τα βαθιά τους γεράματα:cat::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μοιάζουν κιόλας οι ψυχούλες μου,μακάρι να είναι όλα τα γατάκια τόσο τυχερά σαν τα δικά μας![]()
Πράγματι μοιάζουν!! Κουκλιά και τα δύο ε; Χαχα!!
Να τα έχετε και να τα χαίρεστε τα γατάκια σας για πολλά πολλά χρόνια, να σας χαρίζουν ζεστές και χαρούμενες στιγμές, όπως μόνο αυτά ξέρουνΜου αρέσουν οι ιστορίες για τα νέα μας γατάκια και οι φωτογραφίες τους, αλλά, νομίζω ,ότι το πιο ωραίο θρεντ στο σάιτ είναι αυτό, με τα γεροντομωράκια γατιά, τις ιστορίες τους μαζί με τα αφεντικά τους στο πέρασμα τόσων χρόνων. Και πάλι, να σας ζήσουν και μακάρι όλοι μας να χαρούμε τα γατάκια μας, μέχρι τα βαθιά τους γεράματα:cat::kiss::kiss::kiss:
Να 'σαι καλά Ελένη!!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ Ελένη,να'σαι καλάΝα τα έχετε και να τα χαίρεστε τα γατάκια σας για πολλά πολλά χρόνια, να σας χαρίζουν ζεστές και χαρούμενες στιγμές, όπως μόνο αυτά ξέρουνΜου αρέσουν οι ιστορίες για τα νέα μας γατάκια και οι φωτογραφίες τους, αλλά, νομίζω ,ότι το πιο ωραίο θρεντ στο σάιτ είναι αυτό, με τα γεροντομωράκια γατιά, τις ιστορίες τους μαζί με τα αφεντικά τους στο πέρασμα τόσων χρόνων. Και πάλι, να σας ζήσουν και μακάρι όλοι μας να χαρούμε τα γατάκια μας, μέχρι τα βαθιά τους γεράματα:cat::kiss::kiss::kiss:

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Που ζω? Τόσο καιρό μέλος και δεν ανακάλυψα αυτό το θέμα?!
Οι περισσότεροι ξέρετε για την δικιά μου γριούλα, κλείσαμε τα 11 και γίναμε γεροντοπαράξενες!!! κάνει τρέλες!!!!!
Καλέ τι είναι αυτά που λέτε; Έντεκα χρονών γατάκια και τα βάζετε στις γριούλες;Εγώ βρήκα το μωρό μου πριν 11 χρόνια περίπου καθώς γύριζα από το σχολείο.είναι μια χαρά.
Τι να πω και γω δηλαδή με το 17χρονο; Δεν είναι ακόμα για εδώ τα γατάκια σας. Άντε το πολύ πολύ να είναι ώριμες κυρίες τα δικά σας.
Το πολύ πολύ η Crazy Tourists να είναι οριακά για αυτό το θέμα

Α! και έχεις και αγοράκι από ότι είδα

. Πρέπει να κάνουμε γνωριμία της CD με τον Πίπη
.Να τα χαιρόσαστε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ τι είναι αυτά που λέτε; Έντεκα χρονών γατάκια και τα βάζετε στις γριούλες;
Τι να πω και γω δηλαδή με το 17χρονο; Δεν είναι ακόμα για εδώ τα γατάκια σας. Άντε το πολύ πολύ να είναι ώριμες κυρίες τα δικά σας.
Το πολύ πολύ η Crazy Tourists να είναι οριακά για αυτό το θέμα
Α! και έχεις και αγοράκι από ότι είδα. Πρέπει να κάνουμε γνωριμία της CD με τον Πίπη
.
Να τα χαιρόσαστε.
Αγοράκι είναι, και εννοείται πως αρνούμαστε το χαρακτηρισμό γριούλες!! Ακούς εκεί, να λένε τον Πίπη μου γριούλα!!!
Μεγάλα μωρά, ε gatouni; 
Να φτάσει κι ο δικός μου τα 17!!!

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Σου εύχομαι και να τα ξεπεράσει και να γράφουμε εδώ για τα μεγάλα μας μωρά για πολλά πολλά χρόνια
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
). Γεννηθείς τον Σεπτέμβριο του 1991, παρακαλώ.Πανέξυπνος γάτος, με πλουσιότατο λεξιλόγιο, όπως αρμόζει σε Σιαμέζο, τρελός μαμάκιας και χαδιάρης.

Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Όχι και ΛουίζαΝα κι ο, συνομήλικος της Σίντι, Ηρακλής (χαϊδευτικά Κλάκης και μετά τη στείρωσή του γνωστός και ως Λουΐζα).

Ψυχολογικά θα του δημιουργήσεις του γάτου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το CD Σεπτέμβριο του 91. Καλέ τα παιδιά έχουν πολλά κοινάΝα κι ο, συνομήλικος της Σίντι, Ηρακλής (χαϊδευτικά Κλάκης και μετά τη στείρωσή του γνωστός και ως Λουΐζα). Γεννηθείς τον Σεπτέμβριο του 1991, παρακαλώ.
Πανέξυπνος γάτος, με πλουσιότατο λεξιλόγιο, όπως αρμόζει σε Σιαμέζο, τρελός μαμάκιας και χαδιάρης.![]()
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
(Άκου Λουίζα)
Πράγματι, όσοι τον γνωρίζουν τον Κλάκη μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για βαθύτατα δυστυχισμένο πλάσμαΌχι και ΛουίζαΨυχολογικά θα του δημιουργήσεις του γάτου!

Ο κοινωνικός στιγματισμός του ξεκίνησε νωρίς, όταν οι στρέιτ γάτοι συμμαθητές του τον έκαναν τσακωτό να ξεφυλλίζει τη Μανίνα, καμουφλαρισμένη πίσω από το εξώφυλλο του Μπλεκ...

Όντως!! Να τα γνωρίσουμε τα παιδιά, μήπως έχουμε κανένα όψιμο ρομάντζο!!Καλέ τα παιδιά έχουν πολλά κοινά.

stellak
Διάσημο μέλος
Πράγματι, όσοι τον γνωρίζουν τον Κλάκη μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για βαθύτατα δυστυχισμένο πλάσμα
Ο κοινωνικός στιγματισμός του ξεκίνησε νωρίς, όταν οι στρέιτ γάτοι συμμαθητές του τον έκαναν τσακωτό να ξεφυλλίζει τη Μανίνα, καμουφλαρισμένη πίσω από το εξώφυλλο του Μπλεκ...
Όντως!! Να τα γνωρίσουμε τα παιδιά, μήπως έχουμε κανένα όψιμο ρομάντζο!!![]()
Αχ, μαζεύτε την! Άρχισε πάλι τη... ζωγραφική

Καημένε Κλάκη μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
να ξεφυλλίζει τη Μανίνα,
τι είναι η Μανίνα;;;;
αυτά εγώ δεν τα πρόλαβα..Οσο για την Λουίζα νομιζω οτι θα επαιζαν πολυ καλό πινακλ με το Σιντί
staman2
Περιβόητο μέλος
Μαρία μου να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου. Είναι πολύ συγκινητική κάθε ιστορία με κεραμυδάκια πιστευω. Κι εμάς ο Τίμυ μας τώρα είναι 8 χρονών και παρόλο που δεν είναι κ πολύ μεγάλος, έχει σοβαρέψει κι έχει βαρύνει ο σκελετός του γενικά (μην πείτε λόγω πάχους) και το πιστεύεις? Και η φωνή του μωρέ έχει γίνει πιο βαριά. Πάντως βάζει σε όλους τους άλλους τα γυαλιά και παρακαλώ αν κ στειρωμένος, περιφέρεται μέσα στη διάρκεια της μέρας στο σπίτι μεταξύ σαλονιού κ δωματίου της κόρης μου που την έχει για αποκλειστική του μαμα με ρούχα της (συνήθως πυζάμες κ φανελάκια, κ με μαξιλαράκια από το κρεβάτι της), και τα...τακτοποιεί δεοντως.Αφού όταν τον ακούμε λέμε: πάλι ο Τιμυ κάνει ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του(γυναίκα του λέμε τα ρούχα και τα μαξιλαράκια με τα οποία φλερτάρει)Εγώ βρήκα το μωρό μου πριν 11 χρόνια περίπου καθώς γύριζα από το σχολείο.Είχε χιονίσει εκείνες τις μέρες ακόμα και εδώ στον Πειραιά.Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ψόφια αλλά όταν την πήρα αγκαλιά άρχισε να τρέμει και χώθηκε στο μανίκι μου...δεν άντεξα να την αφήσω έξω στο κρύο και να πάω σπίτι μου και έτσι την πήρα μαζί μου και οπλίστηκα με πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσω τους δικούς μου γιατί ούτε να ακούσουν δεν ήθελαν για κατοικίδιο.Αλλά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά οι περισσότεροι εδώ μέσα θα με καταλαβαίνετε..δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω.Πράγματι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τους πείσω αλλά τελικά την κράτησα και παρόλο που είναι 11 σχεδόν ακόμα λέω όταν μπαίνω στο σπίτι ''που είναι το μωράκι μου;''για μένα πάντα μωράκι θα είναι.Είχε και ένα ατύχημα όταν ήταν μικρή έπεσε από τον 4ο όροφο στη σχάρα ενός αυτοκινήτου και όλοι μου έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρει αλλά τα κατάφερε μια χαρά με πολύ υπομονή και αγάπη βέβαια και τώρα δεν φαίνεται οτι είχε σπάσει το γοφό της.Περπατάει κανονικά,λίγο έχει βαρύνει λόγω ηλικίας και δεν κάνει τα άλματα που έκανε παλιά αλλά κατα τ'άλλα είναι μια χαρά.Μακάρι να φτάσει στα χρόνια τις γατούλες σας.
Να είναι πάντα καλά το μωρό σας πράγματι και να ζήσει πολλά ακόμη χρονια κοντά σας!!Μαρία, είναι σα να διαβάζω τη δικιά μας ιστορία!!
Κι εγώ στο δρόμο για το σχολείο τον είχα βρεί με διαλυμένο ποδαράκι, μάλλον από φάκα ή κάτι τέτοιο, τον πήρα μαζί μου και φώναξα τη μητέρα μου να έρθει να τον πάει στο κτηνίατρο αλλιώς δε θα έμπαινα για μάθημα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, έφτιαξε το πόδι του (αντίθετα με τα όσα μας είχε πει, ότι θα το σέρνει σε όλη του τη ζωή) και τον κρατήσαμε το γατουλίνο σπίτι μας!
Κι εμείς είχαμε πτώση από τον τέταρτο όροφο, λίγες μέρες πριν τη στείρωση, αλλά μας άφησε μόνο ένα στραβό δόντι!! Περάσαμε και μια λευχαιμία κανά δυό χρόνια μετά και ένα δερματικό περίπου στα εφτά του, αλλά όλα καλά!!
Είναι πάντα το μωρό μας!!
Εύχομαι και η δικιά σου και ο δικός μου και όλα τα γατάκια να ζήσουν πάρα πολλά χρόνια με υγεία!!
\Πράγματι, όσοι τον γνωρίζουν τον Κλάκη μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για βαθύτατα δυστυχισμένο πλάσμα
Καλέ ποιος είναι ο Κλάκης?? Εχω χάσει επεισόδιο???

Μπράβο μπράβο Αλίκη!!! Συνέχισε έτσι, μας φτιάχνεις το κέφι τόσο πολύ. Καλά οι φωτο που βάζεις με τις ομιλίες των γατουνίων σου είναι υπέροχες. Τις χαζεύω και γελάω πάνταΑχ, μαζεύτε την! Άρχισε πάλι τη... ζωγραφικήΚαημένε Κλάκη μου!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαίως να τα γνωρίσουμε τα παιδιά. Αλίκη καλή η ιδέα της Νότας. Τι λες δε θα ήταν ιδανικά να παίζουν στο μπαλκόνι μου;τι είναι η Μανίνα;;;;αυτά εγώ δεν τα πρόλαβα..
Οσο για την Λουίζα νομιζω οτι θα επαιζαν πολυ καλό πινακλ με το Σιντί

Και θα μπορεί άνετα να διαβάζει αυτός τη Μανίνα του και το CD θα διαβάζει Μπλεηκ έτσι αγοροκόριτσο που είναι.Πάει η πγάσινη δε το γλιτώνει το εγκεφαλικό.
Η Μανίνα ήταν κοριτσίστικο εφηβικό περιοδικό αγαπητή. Είχε κομικς, αφίσες με τους σταρς της εποχής, συμβουλές ομορφιάς. Καταλαβαίνω είσαι και μιας ηλικίας που να γνωρίζεις, δεν το πρόλαβες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool