Ουρολοίμωξη. Και μετά τι;;

kaitikati

Νεοφερμένο μέλος

Ο kaitikati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Καλημέρα! :)

Ο Λευτέρης μου κατά το Σ/Κ παρουσίασε συχνουρία, συνεχώς για τσισάκια στην άμμο του πράγμα που μου έκανε εντύπωση.

Από την Κυριακή και μετά βεβαίως δεν αρκέστηκε μόνο στην άμμο του αλλά είπε να επεκταθεί η δραστηριότητα του μέσα στο σπίτι, που σημαίνει: πίσω από την tv, πάνω στα χαλιά, μέσα στα πιατάκια του φαγητού τους :mpliaks: , μέσα στο μπάνιο και καμιά ξώφαλτση πάνω στο μάρμαρο. :mad: :down:

Όπως καταλαβαίνετε, η σφουγγαρίστρα έγινε προέκταση του χεριού μου. ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΊΖΩ, δεν είναι ζωή αυτή!

Τέσπα, Δευτέρα τον πήγα βεβαίως στην γιατρό, ουρολοίμωξη είπε, μια ενεσούλα, αντιβίωση σε χαπάκια, μου είπε ότι θα περάσουν κανά δυό μέρες για να αρχίσει να στρώνει το πράγμα...

Σήμερα Τετάρτη και ο δικός σου με το καλημέρα σας και αφού έφαγε στο χιλιοπλυμμένο πιατάκι του:hmm:, τσουπ τον πιάνω ξανά μανά τα ίδια. τα νεύρα μου. :eek: :cry:

Ο φόβος μου και αυτό θέλω να ρωτήσω (αν ξέρετε, αν σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο), μήπως του μείνει το κουσούρι και αφήνει πλιτς, πλιτς όπου βρει??????? !!! :confused:

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ps.:
όλγα όπως βλέπεις το πράγμα έχει συνέχεια :redface: :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν αποθεραπευτεί δεν θα υπάρχει κανένας ιατρικός λόγος για... πλιτς πλιτς :D
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως μείνει η μυρωδιά από τα τωρινά (ίσως πολύ ανεπαίσθητη για εσάς, αλλά υπαρκτή για κείνον) και τον προκαλεί για... ατασθαλίες. Καλού κακού, όταν γίνει καλά, δεν ψεκάζεις τα σημεία εκείνα με Get off?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλή ιδέα, thanx aretha! μάλλον θα αγοράσω και καινούργια πιατάκια, έτσι μπας και..

Πόσο είναι ο Λευτέρης? Μήπως εκτός από την ουρολέιμωξη ψεκάζει κιόλας?

του έχω κάνει στείρωση. να σου πω την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό, βρες μπας αν και στειρωμένος, ο λευτέρης μου να θέλει και γυναίκα.!!! αλλά όχι, το τσέκαρα και με την γιατρό... ;)

ο δικος μου ειναι στειρωμενος και κανει τσισα παντου. Αλλα αυτο το ειχε απο μικρος δεν επαθε ουρολοιμωξη και δεν οφειλεται αυτο σε αρωστια.

Το αυτό και ο δικός μου. Καταλήξαμε με τον Αίλουρο ότι είναι θέμα συμπεριφοράς.... ΑΓΚΡΡΡΡ... Κάτι του την σπάει και μας κατουράει!

Eμενα μου ειπε ο κτηνίατρος οτι εχει πολυ ανεπτυγμενο το ενστικτο της ιδιοκτησιας και βαζει παντου ετσι (με τα ουρα του), τη "σημαια" του: ΣΙΒΑ, ΣΙΒΑ, ΣΙΒΑ....

Πωπω, ευτυχως η σαρδελα, αν και αδεσποτη, απ την πρωτη μερα παει στην αμμο της.
Μονο μια φορα αντιμετωπισα προβλημα που ειχα πλυνει τη λεκανη της και την ειχα ξεχασει να στεγνωνει!:redface:

αμάν! και τί κάνετε βρε παιδιά? πώς την παλεύετε με το σπίτι?

αμάν! και τί κάνετε βρε παιδιά? πώς την παλεύετε με το σπίτι?
Εχουμε συνηθισει! Τον αγαπαμε πολυ και τον δεχομαστε με τα ελατωματα του!
Ο Βαλεντινο παντως ειναι κυριος. Δεν ξερω αν ηταν αδεσποτος ή απο σπιτι οταν τον βρηκα, παντως στην αμμο του πηγαινει απο την πρωτη στιγμη.

Προσπαθούμε να τον μαλώσουμε με τον γάντι, διότι τσαντίζεται χειρότερα διαφορετικά. Κυρίως όμως τον παρατηρούμε και όταν δούμε ότι μυρίζει περίεργα τους τοίχους τον πάμε στην άμμο του. Πάντως, πριν από όλα πρέπει να εξαλειφθεί το πρόβλημα υγείας.
Δες εδω τί γράφει ο Αίλουρος για το πρόβλημα, θα πάρεις ιδέες:
https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκτόςαμμολεκάνης/tabid/160/Default.aspx

Βικτωρια τα σπρευ τα δοκιμασες?(get off)

Εμενα πια εχει μαθει οτι τον πηγαινω εγω στην αμμο και οταν του ερχεται να κανει τσισα νιαουριζει εντονα και με φωνάζει να τον πάω. Μαμοθρεφτο τελειως!

Εμενα πια εχει μαθει οτι τον πηγαινω εγω στην αμμο και οταν του ερχεται να κανει τσισα νιαουριζει εντονα και με φωνάζει να τον πάω. Μαμοθρεφτο τελειως!

Όχι μόνο μαμόθρεφτο! Και ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ!

Βικτωρια τα σπρευ τα δοκιμασες?(get off)

Δεν κάνουν τίποτα στον Χουζούρη. Άσε που βρωμάνε απαίσια...

Τώρα τελευταία βάζουμε ξύδι στα σημεία που έχει κατουρήσει. Το ξύδι αφαιρεί καλύτερα την μυρωδιά του ούρου. Βεβαίως όλο το σπίτι βρωμάει ξύδι... Δύσκολη κατάσταση! Τί να κάνουμε που τον αγαπάμε όμως!

Βεβαίως όλο το σπίτι βρωμάει ξύδι... !
:lol: :lol: :lol: Συγνώμη που γελάω βρε Βικτώρια, αλλα μονο με χιουμορ αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση.
Εμενα το Gett off ειχε αποτελεσματα κυριως στο ξυσιμο των νυχιων στους καναπέδες. Αυτο το γλυτωσα τουλαχιστον!

Θα παω να παρω και εγω να βαλω στα χερουλια στις πορτες γιατι τα εχει ρημαξει.
Πηδαει πανω τους και τα δαγκωνει και τους εχει βγαλει το χρωμα!:mad:

Κατι περιεργα που κανει η Σαρδελα! Αυτο με τα λαμπακια που τα εφαγε δεν θα το ξεχασω! Τα χερουλια μηπως τα δαγκωνει γιατι προσπαθει να ανοιξει την πορτα?

Κάνε υπομονή μέχρι να τελειώσει τη φαρμακευτική αγωγή..Εμένα έχει ουρολοίμωξη και σταμάτησε τη συχνοουρία περίπου 6 μέρες μετά την έναρξη της αντιβίωσης. Αν συνεχιστεί και μετά την αγωγή,κάνε άλλη μια καλλιέργεια,μήπως είναι ανθεκτικό το μικρόβιο.Αν πάλι δεν έχει ουρολοίμωξη και το πρόβλημα επιμένει,ψάξε το γατάκι για κάποιο άλλο πρόβλημα στο ουροποιητικό πχ στην κύστη ή στην ουρήθρα.Ελπίζω όμως ότι θα του περάσει πολύ σύντομα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back