mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιατρός δε σου ειπε τιποτα για το θέμα διατροφή σε τέτοιου είδους περιστατικό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silia23
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
silia23
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος
Αν ένας παίρνει το γατί στον ιατρό και λέει ουρολιθίαση θα πρέπει μετά την θεραπεία ο ιδιοκτήτης του γατιού να ξέρει (τι λίθος είναι αυτός; , γιατί δημιουργήθηκε, μπορεί να ξανασυμβεί ;, τι πρέπει να κάνω για να μην ξαναγίνει;
silia23
Νεοφερμένο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Εστω μια τηλεφωνικη συμβουλη, αν δεν εχεις να διαθεσεις αυτα τα χρηματα αυτη τη στιγμη, καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο.
Εαν εχει προβλημα με το ουροποιητικο του θα χρειαστει καταλληλη διατροφη κι οπως ειπε η Ceres το κυριοτερο ειναι η μεγαλη προσληψη νερου καθε μερα. Οποτε θα χρειαστεις υγρη τροφη, τα φακελακια whiskas δε νομιζω να κανουνε δουλεια. Να ψαξεις γα μεγαλες κονσερβες τροφης, οχι συμπληρωματικης, αλλα πληρους, κι ας ειναι και οικονομικη, για την ωρα.
Επισης καποια κολπα που δεν κοστιζουν πολυ:
Aραιωσε μια κονσερβα τονου σε 2-3 φλυτζανια νερο, βαζε στο γατουλη σου να πινει καθε μερα καποιες κουταλιες ή πανω στην τροφη του.
Αντι για τονονερο, μπορεις να βρασεις κοτοπουλο σε αρκετο νερο, εαν θελεις να προσθεσεις λιγο καροτο ή πατατα ή καποιο αλλο λαχανικο στο τελος που επιτρεπεται στις γατες, κυριως αν αρεσει καποιο στο γατο σου, και αυτο το ζουμακι να το προσθετεις στην τροφη του. Το υπολοιπο μπορεις να το κρατας σε παγοθηκες στην καταψυξη

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σίγουρα όμως χρειάζεσαι την καθοδήγηση ενός καλού κτηνιάτρου γιατί δεν είναι αστεία πράγματα αυτά..

καλησπερα,καλως σας βρηκα!εδω και 3 χρονια εχω εναν υπεροχο γατο τον λαζαρο!ειναι πολυ καλος γατουλης στειρωμενος με ολες τις ανεσεις και περιποιησεις του ομως πριν λιγο καιρο επαθε ουρολοιμωξη.μετα απο αγωγη που μου δωσε ο κτηνιατρος του ολα κομπλε.πλεον του παιρνω για καμποσο καιρο οπως μου πε ο γιατρος ειδικη τροφη παρ ολα αυτα εχει ακομα λιγο αιμα στα ουρα του κ τις τελευταιες 3μερες μου νιαουριζει κυριως προς το βραδυ εντονα.τι μπορει να φταει?ουτε αμμο του εχω αλλαξει ουτε μετακομιση εγινε ουτε καποιες συνηθειες!κοντευω να τρελαθω,ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα σου ελεγα να τον ξαναπας στον κτηνιατρο. Μαλλον ποναει, συνηθως τα πιανει το βραδυ, το παθαινε και μια δικη μου γατουλα την εποχη που εβγαζε αιμα στα τσισακια της. Αν νομιζεις οτι ο κτηνιατρος σου εκανε καλη δουλεια, πηγαινε παλι σ' αυτον, αν εχεις αμφιβολιες βρες καποιον αλλον και πηγαινε τον γατουλη το συντομωτερο δυνατον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ο συγκεκριμενος ειναι πολυ καλος...α ρε γαμωτο οκ αυτο θα κανω σ ευχαριστω πολυ!εσενα η δικη σου γατα τι ειχε?κ πως το ξεπερασε?εννοω μονο με θεραπεια ή επεμβαση?(χτυπα ξυλο)Θα σου ελεγα να τον ξαναπας στον κτηνιατρο. Μαλλον ποναει, συνηθως τα πιανει το βραδυ, το παθαινε και μια δικη μου γατουλα την εποχη που εβγαζε αιμα στα τσισακια της. Αν νομιζεις οτι ο κτηνιατρος σου εκανε καλη δουλεια, πηγαινε παλι σ' αυτον, αν εχεις αμφιβολιες βρες καποιον αλλον και πηγαινε τον γατουλη το συντομωτερο δυνατον.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η δικη μου γατουλα ειχε χρονιο προβλημα με τα νεφρα της, απο τριων ετων που δηλητηριαστηκε. Τα τελευταια τρια χρονια της ηταν πολυ δυσκολα, ειχε παρουσιαστει κι αλλο προβλημα υγειας που της τα ρημαξε τα νεφρα της. Εχει πεθανει εδω και τεσσερα χρονια, θυμαμαι ομως χαρακτηριστικα το τελευταιο της καλοκαιρι που καθε βραδυ φωναζε κι εκεινη γιατι πονουσε, ηταν ομως σε τελικο σταδιο και δεν μπορουσαμε να κανουμε και πολλα. Βλεπεις η αιμοκαθαρση στις γατες δεν γινεται ακομη, τουλαχιστον την εποχη που ειχα εγω την γατουλα μου, δεν ξερω για τωρα.ο συγκεκριμενος ειναι πολυ καλος...α ρε γαμωτο οκ αυτο θα κανω σ ευχαριστω πολυ!εσενα η δικη σου γατα τι ειχε?κ πως το ξεπερασε?εννοω μονο με θεραπεια ή επεμβαση?(χτυπα ξυλο)
λυπαμαι πολυ...πηρα τηλ τον κτηνιατρο και μου να της ξαναδωσω για 7μερες τα χαπια baytril κ να δουμε πως θα παει μετα απο αυτες τις 7ημερες..ισως λεει δεν ειχε καθαρισει εντελως την προηγουμενη φορα και χρειαζεται λιγο ακομα οσο για το νιαουρισμα μου ειπε πως εφοσον την ψιλαφιζω και δεν πιανω κατι ειναι ασχετο με θεμα υγειας.ισως να θελει βολτα γιατι τελευτια με το που ανοιγω την πορτα παει να εξερευνησει την πολυκατοικια.πλεον λεω να την βγαλω κ πιο εξω με κανα λουρι στηθους κτλ.σε ευχαριστω πολυ κ παλι!!!Η δικη μου γατουλα ειχε χρονιο προβλημα με τα νεφρα της, απο τριων ετων που δηλητηριαστηκε. Τα τελευταια τρια χρονια της ηταν πολυ δυσκολα, ειχε παρουσιαστει κι αλλο προβλημα υγειας που της τα ρημαξε τα νεφρα της. Εχει πεθανει εδω και τεσσερα χρονια, θυμαμαι ομως χαρακτηριστικα το τελευταιο της καλοκαιρι που καθε βραδυ φωναζε κι εκεινη γιατι πονουσε, ηταν ομως σε τελικο σταδιο και δεν μπορουσαμε να κανουμε και πολλα. Βλεπεις η αιμοκαθαρση στις γατες δεν γινεται ακομη, τουλαχιστον την εποχη που ειχα εγω την γατουλα μου, δεν ξερω για τωρα.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα
και να μας γραφεις ευχαριστα νεα του και πολλες φωτο να τον θαυμασουμε.
να σαι καλα!!αμε μολις μαθω πως ανεβαζω φωτογραφιες θα σας βαλω κ απο τ υπολοιπα μωρα μουΕυχομαι να γινει γρηγορα καλακαι να μας γραφεις ευχαριστα νεα του και πολλες φωτο να τον θαυμασουμε.
![]()

Linka
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα...όπως θα διάβασαν ήδη μερικοί σε άλλο θέμα που έχω ανοίξει, το γατάκι μου διαγνώστηκε σήμερα με ουρολοίμωξη... είπα να μεταφέρω εδώ το θέμα γιατί είναι πιο ταιριαστό... Η κτηνίατρος μας έδωσε augmentin για 15 μέρες και να την ξαναδεί σε μια εβδομάδα γιατί ανησύχησε... το κακό είναι ότι φοβάται μήπως είναι κατασκευαστικό το θέμα , και άρα ίσως κάτι χρόνιο? προς το παρόν ελπίζουμε να είναι μεμονωμένο γεγονός... Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με θηλυκό γατάκι τόσο μικρό? και τι εξέλιξη είχε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω νομιζω πως ειναι κατι περαστικο,παρε την αντιβιωση κι απο αυριο κιολας θα νιωσει καλυτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alepakas
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
. Εύχομαι περαστικά στο γατούλη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool