Παιδιά, καλησπέρα σας. Χρονια πολλά κολλας. Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω συνεχεια εδώ και σε αλλα site για αυτό το θέμα, και πλέων τα έχω χαμένα. Τον γατούλη μονο να σας πω πως πιστεύω ότι είναι το άλλο μου μισό, όχι ο σύντροφος μου, αλλα ο γατούλης μου. Οποτε φανταστείτε τι δέσιμο υπάρχει.
Για να σας πω και εγώ την ιστορία μου λοιπόν. Μετά από μια μετακομίσει που έκανα, τέλη Σεπτέμβρη, ο γατούλης στα μέσα Οκτωμβρίου, παρουσίασε αυτό που λένε όλοι, συχνό ουρία, μετά και αίμα στα ουρα, μόλις το διαπίστωσα αυτό, έτρεξα στο κτηνίατρο. Στην αρχή μου κάναν ενέσεις αντιβιώσεις και αντιφλεγμονώδεις, και μου είπαν να αλλάξω την διατροφή του. Και όπως και έκανα. Στην ίδια εβδομάδα λοιπόν, φράζει τελείως, και του βάλαμε καθετήρα. Τι ταλαιπωρία είναι αυτή για τους μικρούς μας φίλους. Το κρατήσαμε 3 μέρες, και μετά το αφαιρέσαμε. Μου είπε να του δίνω αντιβίωση, και επίσης μου συνέστησε ένα φάρμακο στο "κυστοκουρε", που βοηθάει να σπάσει τους λίθους. Του το έδωσα 1 μηνα. Του δίνω και το MC Urinary tract care paste, και ακόμα και με αυτό, μετά από 2 1/2 μήνες, ξανά τα ίδια.
Κάναμε ράλλη καθετήρα, και ήταν τόσο καλά με τον καθετήρα, λες και το ήθελε και ανακουφιζόταν. Λοιπόν .... εδώ ξεκινάνε τα δύσκολα. Μόλις του το βγάλαμε στην δεύτερη μέρα λοιπόν (την Κυριακή που μας πέρασε-χθες), ο γατούλης μου δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μια σταγόνα. Και από το πολύ σπρώξιμο και σφίξιμο που έκανε, μου έπαθε και πτώση του "απευθουμενου" (p. εντέρου). Είναι τώρα στην κλινική, το οπίου του έχουν κάνει ράφι. Και περιμένω να με πάρουν τηλ, να με ενημερώσουν, του έχουν ξανά βάλει καθετήρα ( μια μέρα αφού του αφαιρέθηκα

).
Και πλέων είμαι τόσο στεναχωρημένοι, γιατί φοβάμαι πλέων πως, με όλα αυτά, ο όμορφος μου άντρας, μπορεί και να μην τα καταφέρει για πολύ ακόμα, λόγο επιπλοκών.
Ξέρει κανεις να μου πει τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις.
Του έντεινα τις Royal Κάννην το Urinary, και ξηροί και φακελάκι που υπάρχει, και μετά από την εξέταση ούρων που κάναμε, μας βγήκε Στρουβίτης, και αλλάξαμε στο Hills το Σ/D. Και ξηροί και ούγγροι!
Please help με!!! Τι άλλο μπορώ να κάνω.
Το θέμα μου είναι επίσης πως δεν έχω αλλα λεφτά να τρέχω σε γιατρούς.

(((! Και με στεναχωρεί πολύ. Άμα μου ζητηθεί να χειρουργηθεί, μπορεί να μην τα καταφέρω. Από τι στιγμή που ο μισθός μου είναι 250 euro

.
Σας παρακαλώ πολύ, πείτε μου κάποιες πληροφορίες, τι θα μπορούσα να κάνω.