ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenior
Νεοφερμένο μέλος
ειμαι νεα στο χωρο. Εχω τον χοντρο κουκλο keito. Eιναι 12 ετων χωρις αλλα προβληματα εκτος μιας εαισυθησιας στο ουροποιητικο.
Τρωει ειδικη φαρμακευτικη τροφη γενικα και απεχθανεται την εξοδο για και το γιατρο.Τελευταια φορα που τον πηγαμε, πριν 2 χρονια ,την κοπανησε απο το καλαθι στη μεση της Β. Σοφιας και τον χασαμε για 5 μερες. Ευτυχως η κινητοποιηση επιασε και βρεθηκε. Απο τοτε δεν τον ξαναβγαλαμε ουτε για γιατρο (δεν ειχε και προβλημα). Τον τελευταιο μηνα πινει νερο παραπανω απο το συνηθισμενο και ανησυχω.Συγγνωμη αν δεν ειμαι στο σωστο χωρο αλλα πρωτη φορα σε blog.Εχετε κατιπου γνωριζετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα φίλη Elenior.γεια σας,
ειμαι νεα στο χωρο. Εχω τον χοντρο κουκλο keito. Eιναι 12 ετων χωρις αλλα προβληματα εκτος μιας εαισυθησιας στο ουροποιητικο.
Τρωει ειδικη φαρμακευτικη τροφη γενικα και απεχθανεται την εξοδο για και το γιατρο.Τελευταια φορα που τον πηγαμε, πριν 2 χρονια ,την κοπανησε απο το καλαθι στη μεση της Β. Σοφιας και τον χασαμε για 5 μερες. Ευτυχως η κινητοποιηση επιασε και βρεθηκε. Απο τοτε δεν τον ξαναβγαλαμε ουτε για γιατρο (δεν ειχε και προβλημα). Τον τελευταιο μηνα πινει νερο παραπανω απο το συνηθισμενο και ανησυχω.Συγγνωμη αν δεν ειμαι στο σωστο χωρο αλλα πρωτη φορα σε blog.Εχετε κατιπου γνωριζετε?

Αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι να βρεις κάποιον κτηνίατρο που να κάνει επισκέψεις στο σπίτι, υπάρχουν αρκετοί απ' ότι ξέρω. Βέβαια δεν ξέρω σε τι περιοχή μένεις...
Πάντως το να πίνει περισσότερο νερό απ' ότι συνήθιζε δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Δεν σημαίνει όμως απαραίτητα πως έχει πρόβλημα με τα νεφρά του, το ίδιο σύμπτωμα εμφανίζει και ο διαβήτης και ίσως και άλλες ασθένειες που δεν τις γνωρίζω.
Πάντως αν είσαι Αττική μπορώ να σου συστήσω κτηνίατρο που έρχεται στο σπίτι συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας.
crazycamber
Νεοφερμένο μέλος
Εχω εναν αδεσποτουλη αρσενικο ο οποιος ειναι περιπου 6 μηνων, δεν τον εχω ακομα στειρρωσει.
Διαβασα για την αλκαλικοτητα των ουρων και τα προβληματα που δημιουργει στους αρσενικους, οπου το ζητουμενο ειναι - αν καταλαβα καλα - να αποκτησουν οξινο ph.
Επειδη ασχολουμαι και με τα ενυδρεια, χρησιμοποιω αντιστροφη οσμωση για να προετοιμαζω το νερο για αυτα.
Ειναι μια καλη ιδεα να δινω στον γατουλη μου νερο απο την αντιστροφη οσμωση;
Για οσους πιθανον δεν ξερουν να πω χονδρικα οτι αφαιρει ολα τα αλατα και τα ιχνοστοιχεια (οπως και το μαγνησιο που κανει και την ζημια στην προκειμενη περιπτωση) απο το νερο κανοντας το πολυ "μαλακο", δηλαδη χωρις καμια σκληροτητα, και με ph προς το οξινο.
Τι λετε μπορω;
Θα βοηθουσε στην συγκεκριμενη περιπτωση να αποφυγουμε το προβλημα;
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα και καλή χρονιά και σε εσένα!Kαλησπερα σας και καλη χρονια!
Εχω εναν αδεσποτουλη αρσενικο ο οποιος ειναι περιπου 6 μηνων, δεν τον εχω ακομα στειρρωσει.
Διαβασα για την αλκαλικοτητα των ουρων και τα προβληματα που δημιουργει στους αρσενικους, οπου το ζητουμενο ειναι - αν καταλαβα καλα - να αποκτησουν οξινο ph.
Επειδη ασχολουμαι και με τα ενυδρεια, χρησιμοποιω αντιστροφη οσμωση για να προετοιμαζω το νερο για αυτα.
Ειναι μια καλη ιδεα να δινω στον γατουλη μου νερο απο την αντιστροφη οσμωση;
Για οσους πιθανον δεν ξερουν να πω χονδρικα οτι αφαιρει ολα τα αλατα και τα ιχνοστοιχεια (οπως και το μαγνησιο που κανει και την ζημια στην προκειμενη περιπτωση) απο το νερο κανοντας το πολυ "μαλακο", δηλαδη χωρις καμια σκληροτητα, και με ph προς το οξινο.
Τι λετε μπορω;
Θα βοηθουσε στην συγκεκριμενη περιπτωση να αποφυγουμε το προβλημα;
Νομίζω θα ήταν υπερβολικό να το κάνεις αν η περιοχή που μένεις δεν έχει πρόβλημα.
Εμείς που μένουμε σε νησί και πίνουμε εμφιαλωμένο,δίνουμε και στα ζώα μας εμφιαλωμένο.
Όταν μέναμε Αθήνα και Στυλίδα δίναμε από τη βρύση.
Η τροφή που δίνεις πρέπει να προσέχεις να μην έχει πολύ μαγνήσιο.
markarpap
Νεοφερμένο μέλος
Θελω βοηθεια γιατι αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με τον γατο μου σχεδον 2 χρονων ειναι δεν εχει στειρωθει.Παρουσιασε αιμα στα ουρα και δν ουρουσε για αρκετες ωρες, τον πηγα στον κτηνιατρο του ανοιξε την ουρηθρα κ εβαλε καθετηρα αντιβιωση αλλαγη τροφης κλπ.Ηταν καλα για 10 μερες αλλα παρουσιασε παλι αιμα στα ουρα σημερα κ ποναει οταν ουρει.Ο γιατρος ειπε οτι μαλλον δεν γινεται κατι κ οτι ισως πρεπει να προβουμε σε ευθανασια. Τι μπορει να γινει? ευχαριστω Μαρια:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπορεί να μη γνωρίζω από τι ακριβώς υποφέρει ο γατούλης, αλλά στη θέση σου σίγουρα θα άλλαζα κτηνίατρο, ή τουλάχιστον θα έπαιρνα μια δεύτερη γνώμη το συντομότερο.
Περαστικά του γρήγορα εύχομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εδώ υπάρχουν ένα σωρό θεραπείες, συντηρηρικές και μη αλλά ακόμα και χειρουργικές επεμβάσεις που έχουν σκοπό την ανακούφιση του προβλήματος. Η λύση οπωσδήποτε είναι νέος κτηνίατρος και μάλιστα θα έλεγα να μην βασιστείς μόνο στην γνώμη ενός, αλλά να πάρεις και μια ή και δυό άλλες γνώμες ακόμα.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ε ναι, δεν νομίζω πως κάνουν παραπάνω...Καλησπέρα σε όλους . Ερώτηση ...Εχω γάτο 3 ετών στειρωμένο εδώ και 6 μήνες Είναι φυσιολογικό να βρίσκω το 24 ωρο 3 τσισόμπαλες μόνο ? Είναι οκ πιστεύετε ????.
Και ο δικός μου κάπου τόσα κάνει.

elli michalakea
Νεοφερμένο μέλος
crazycamber
Νεοφερμένο μέλος
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Το συμπτω μα που θα σε ανησυχισει θα ειναι να πηγαινει τουαλετα και να αργει να βγει,επισης και να βγαζει φωνουλες οταν κατουραει,διοτι αυτο δειχνει οτι δυσκολευεται να ουρισει,αργει καιε χει πονο,αρα κατι φραζει την ουρηθρα του.

Βασικα υπαρχουν στο αρχικο ποστ τα συμπτωματα
Συχνοουρία με αποβολή συνήθως μικρών ποσοτήτων ούρων(μικροί σβώλοι στην άμμο), δυσουρία πολλές φορές με πόνο (φωνές του γάτου κατά την διάρκεια της ούρησης θα πρέπει να μας θορυβήσουν), κάποιες φορές ούρηση εκτός αμμολεκάνης, αιματουρία. Στην περίπτωση που υπάρχει έμφραξη της ουρήθρας, άρα και κατακράτηση των ούρων, μπορεί να διαπιστωθεί πρήξιμο χαμηλά στην περιοχή της κοιλιάς. Σε πιο προχωρημένη κατάσταση έχουμε την εμφάνιση ανορεξίας, κατάπτωσης, εμετών. Στη χειρότερη περίπτωση το ζώο πέφτει σε κώμα (ουραιμικό κώμα).
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος
καλυτερα να εισαι λιγο αγχωδης παραπανω και να προλαμβανεις ακομη και το παραμικρο απο καποιους αλλους που ακουω να εχει φθασει η γατα στο τελευταιο σταδιο και να τρεχουν πανικοβλητοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Anastasiya
- Asgardian
- {~*1rèNe*~}
- Σμαραγδα21
- manose
- Nicole1987
- Apostolhs1
- tammy
- NickosVx
- Zoro-mpoy
- Lia_cha
- tasos_perama
- Nikos90
- stavchr
- Elli M.
- Ζεν
- efistrnet
- Κώστας Δ
- Lilina7
- dorita22
- Ljosberinn
- thlevoas
- aristonfot
- pepper
- mayrh gata
- annapapd
- AntzelaRu
- Kate10
- kat-cats
- roccohooshie
- Claire Rentfield
- nasstazia
- rouli726
- ΕΛΑ
- ΦΛΩΡΑ
- MarkTs
- giannisvitara
- Frosita
- Armin
- ditiel
- feifairy
- johnycola
- Marinank
- Selina Kyle
- Lord Kratos
- JoannaK
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool