Ο Βλάσσης 2,5 χρονών ψάχνει σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα.
Ο Βλάσσης, 2.5 χρονών, ψάχνει για σπίτι.
Δυστυχώς η Μάρθα (σκύλος 5 χρ) αποφάσισε ότι δεν τον γουστάρει πλέον. Με αποτέλεσμα να τον προκαλεί συνεχώς και να ξεκινάει καβγάδες. Έλπιζα να μπορέσω να αλλάξω τα πράγματα, μέχρι σήμερα το πρωί που η Μάρθα έδειξε ξεκάθαρα ότι έχει σκοπό να τον φάει. Από σήμερα λοιπόν ζουν σε χωριστά σπίτια (ο Βλάσσης είναι μαζί μου) μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι που θα θέλει και θα μπορεί να τον αναλάβει.

Είναι 2.5 χρονών
Με μια μικρή αναπηρία στο χέρι (ημιπαράλυτο δεξί χέρι από τον καρπό και κάτω) που τον κάνει απλά να κουτσαίνει ελαφρώς.
Δεν του αρέσουν και πολύ οι ξένοι. Δε γίνεται επιθετικός, απλά εξαφανίζεται και κρύβεται μέχρι να φύγουν. Εκτός αν κάτσουν πολύ ώρα όπου μαζεύει τα κουράγια του και ξεμυτάει για να τους γνωρίσει ή αν τους ξέρει ήδη από προηγούμενη φορά.

Ψάχνω κάποιον που θα μπορέσει να του προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να με βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου είτε από εδώ (αν δεν απαντήσω αμέσως θα είναι επειδή δεν έχω σύνδεση αυτές της μέρες) είτε στο 6938.10.47.43
Αριθμός μικροτσίπ :982000148365891

537485_3226049855541_234062918_n.jpg

546653_3226061775839_746197771_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά τα δύο που κοιμούνται αγκαλίτσα στην φωτογραφία είναι?Μα τι μπορεί να έγινε έτσι ξαφνικά και ο σκυλάκος δεν τον θέλει?
Καλή τύχη στον πανέμορφο γατούλη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ετσι ξαφνικα βρε παιδι μου δεν τον γουσταρει πια, κριμα και εδειχναν τοσο αγαπημενα.:confused:
Ευχομαι στον Βλασση να βρει το καλυτερο σπιτακι οσο πιο γρηγορα γινεται.:)

Κρίμα στον Βλάση! Εύχομαι έτσι όπως πήρε 'ανάποδες' η Μάρθα, να ξανάρθει μέρα που θα κοιμούνται πάλι μαζί κ δεν θα χρειαστεί να ξεσπιτωθεί ο γατούλης. Αλλιώς, καλή τύχη μ'ένα καλό σπίτι! :)

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρεθεί ένα σπίτι να συνεχίσει να ζει όπως του αξίζει.. :(

Μην τα παρατήσεις Αναστασία μου. Είναι πανέμορφος γατούλης, είμαι βέβαιη ότι είναι ζήτημα χρόνου. Την καλύτερη τύχη του εύχομαι

Έχουμε κανέναν νέο από τον καλό μας Βλάσση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να ηρέμησε η Μάρθα κ να μην χρειάζεται να ξεσπιτωθεί ο γατουλίνος! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστηχως τα δοκιμαστικά που ακολούθησαν με τη Μαρθα απέτυχαν παταγωδώς.. :(

Ο Βλασσης όμως, προχθες το μεσημερι ταξίδεψε ΜΕ την καινούργια του οικογένεια στα Χανιά!!
Πραγματικά ο κωλοφαρδος γατούλης μου ειχε τύχη βουνό και ξερω οτι θα περασει μια όμορφη ζωη, με ασφάλεια στοργή και προδερμ.. :inlove:

(περισσότερα οταν θα μπορω να γράψω πιο άνετα, τωρα μπαίνω απο το κιν)

Ήταν η δεύτερη καλύτερη επιλογή, από το να τον κρατήσεις εσύ.Μαρθούλα....μας τα έκανες σαλάτα, αλλά σημασία έχει που βρέθηκε ένα καλό σπιτάκι για τον αγόραρο.
Καλή τύχη στην νέα του ζωή.

Πραγματικά δε σας καταλαβαίνω..
Να τον κρατήσω με κάθε κόστος; Αυτο ηταν το ζητουμενο; Και τη μέρα που θα τον σκότωνε ο σκυλος μου απλα να έλεγα "ουπς! έκανα λάθος! "
Εσείς αυτο να κάνετε οταν σας τύχει, να παίξετε τη ζωη ενός ζώου που βρίσκεται στην ευθυνη σας κορώνα-γράμματά! Μεγάλη σοφια!

Μα δε σου είπε κανείς κάτι τέτοιο καλέ :/:

υγ. τυχερός ο Βλάσσης που πήγε στα Χανιά, θα τρώει σουπερ φαγητάρες και θα κάνει και μπάνιο σε ωραίες παραλίες. Ορίστε ο Βλάσσης!

Βρε Λουκία μου με παρεξήγησες και καθόλου δεν το ήθελα.Εννοείται ότι αφού δεν τα έβρισκαν, εσύ έκανες το καλύτερο για αυτόν. Προς Θεού δεν ήθελα να σε κρίνω, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Και πιστεψε με έχω και εγώ σκύλο και ξέρω πολύ καλά πως είναι. Ανέφερα αυτό για την Μαρθούλα εντελώς χιουμοριστικά και με συγχωρείς, αλλά πραγματικά δεν το έκανα με κακή πρόθεση. Ελπίζω να σε καλύπτει η εξήγηση μου και no hard feelings.
Καλη αρχή στον Βλάσση στην Κρήτη και ελπίζω να την περνάει ζάχαρη!!:)

Καλή τύχη να έχει λοιπόν στο νέο του σπίτι! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back