Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς η Μάρθα (σκύλος 5 χρ) αποφάσισε ότι δεν τον γουστάρει πλέον. Με αποτέλεσμα να τον προκαλεί συνεχώς και να ξεκινάει καβγάδες. Έλπιζα να μπορέσω να αλλάξω τα πράγματα, μέχρι σήμερα το πρωί που η Μάρθα έδειξε ξεκάθαρα ότι έχει σκοπό να τον φάει. Από σήμερα λοιπόν ζουν σε χωριστά σπίτια (ο Βλάσσης είναι μαζί μου) μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι που θα θέλει και θα μπορεί να τον αναλάβει.
Είναι 2.5 χρονών
Με μια μικρή αναπηρία στο χέρι (ημιπαράλυτο δεξί χέρι από τον καρπό και κάτω) που τον κάνει απλά να κουτσαίνει ελαφρώς.
Δεν του αρέσουν και πολύ οι ξένοι. Δε γίνεται επιθετικός, απλά εξαφανίζεται και κρύβεται μέχρι να φύγουν. Εκτός αν κάτσουν πολύ ώρα όπου μαζεύει τα κουράγια του και ξεμυτάει για να τους γνωρίσει ή αν τους ξέρει ήδη από προηγούμενη φορά.
Ψάχνω κάποιον που θα μπορέσει να του προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να με βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου είτε από εδώ (αν δεν απαντήσω αμέσως θα είναι επειδή δεν έχω σύνδεση αυτές της μέρες) είτε στο 6938.10.47.43
Αριθμός μικροτσίπ :982000148365891
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Καλή τύχη στον πανέμορφο γατούλη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ευχομαι στον Βλασση να βρει το καλυτερο σπιτακι οσο πιο γρηγορα γινεται.

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Βλασσης όμως, προχθες το μεσημερι ταξίδεψε ΜΕ την καινούργια του οικογένεια στα Χανιά!!
Πραγματικά ο κωλοφαρδος γατούλης μου ειχε τύχη βουνό και ξερω οτι θα περασει μια όμορφη ζωη, με ασφάλεια στοργή και προδερμ..

(περισσότερα οταν θα μπορω να γράψω πιο άνετα, τωρα μπαίνω απο το κιν)
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Καλή τύχη στην νέα του ζωή.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να τον κρατήσω με κάθε κόστος; Αυτο ηταν το ζητουμενο; Και τη μέρα που θα τον σκότωνε ο σκυλος μου απλα να έλεγα "ουπς! έκανα λάθος! "
Εσείς αυτο να κάνετε οταν σας τύχει, να παίξετε τη ζωη ενός ζώου που βρίσκεται στην ευθυνη σας κορώνα-γράμματά! Μεγάλη σοφια!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος

υγ. τυχερός ο Βλάσσης που πήγε στα Χανιά, θα τρώει σουπερ φαγητάρες και θα κάνει και μπάνιο σε ωραίες παραλίες. Ορίστε ο Βλάσσης!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Καλη αρχή στον Βλάσση στην Κρήτη και ελπίζω να την περνάει ζάχαρη!!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool