speri
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!
marina289
Περιβόητο μέλος

θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
να παμε να μου πουνε ωραια νεα σημερα κ θα βαλω κ αλλες πανεμορφες φωτο του
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
να το υιοθετησω κ γω
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!
mickey mouse
Διάσημο μέλος

είμαστε mycatικιστές εμείς
κι έχουμε τα μυστικά της κάστας μας

θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
εμένα να με κλαίνε οι ρέγγες με το που μου το λέει. σα να μην περίμενε βρε παιδί μου ότι θα έχει αλλάξει κάτι.
του λέω εγώ τα δικά μου, ότι έχει αλλάξει λίγο διάθεση κλπ.
του ξανα εκανε υπερηχο κ, καλος ηταν κ βγαλαμε κ ακτινες.σημερα θα παω να τις παρω.
μου ειπε οτι ακομα δε φευγει το μυαλο του απο το ενδεχομενο του καρκινου. δηλαδη κ να μη δειχνουν τιποτα οι εξετασεις, ο ψηλαφισμος; ολα να ειναι καλα κ παλι; δεν ξερω τι να πω, ρωτησα τι αλλες εξετασεις υπαρχουν κ μου λεει οτι τα καναμε ολα, μετα μενει να τον ανοιξουμε

marina289
Περιβόητο μέλος
Ας μην είναι τίποτα! Ας είναι κάτι λίγο και μικρό...
Γατουνίνο μου έλα φάε το φαγάκι σου, βρες την ορεξούλα σου, και ο μπαμπάς θα σου κάνει πολλά χατηράκια!!! Κοτοπουλίνο, γαλοπουλίνο και πολλά μεζεδάκια!
Άντε μάγκα μου! Άσε τα καψόνια !!!!

brigite
Διάσημο μέλος
Και στην αναγκη πας και σε αλλο γιατρο.Το να τον ανοιξουμε ειναι κατι που γινεται αφου εχουμε εξαντλησει ολες τις πιθανες επιλογες και λυσεις.
Γνωμη μου ειναι αυτη και σαφως δεν την επιβαλλω,απλα την παραθετω.
Περαστικα στον ομορφο γατουλη σου και ευχομαι να πανε ολα καλα !!!!!!!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Περαστικά να είναι.
Πολλά φιλούνια στη μουσουδιτσα του!
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ θετικό που έχει όρεξη κ ενεργητικότατο βλέμμα.
αν δεν είχε κ αυτά θα μου τον είχε καταδικάσει

είχε αυτή την αντίδραση πριν τον δει, τύπου δεν ήταν αισιόδοξος.
εννοείται ότι δε θα τον ανοίξουμε έτσι ελαφρά τη καρδία (μόνο που το σκέφτομαι , σαν έσχατη λύση το παρουσίασε κ αυτός).
είναι ο 3ος γιατρός που πηγαίνω κ ο μόνος που αισθάνθηκα μια ασφάλεια, του έκανε εξετάσεις (κανείς άλλος δεν έκανε κ ας ζητούσα), ασχολήθηκε αλλά ναι, παραδέχομαι ότι κ εμένα με ξένισε η αντίδραση του κ φυσικά θα πάω κ αλλού αν χρειαστεί
brigite
Διάσημο μέλος
με το γιατρο ,για οποιαδηποτε εξελιξη που δεν σου αρεσει.

...Καλη δυναμη και περιμενουμε καλα νεα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
Η διάρροια σταματησε, μόνο μια μερα εκανε.
ελπιζω να εχω καλα νεα κ απο τις ακτινες
Kalliastar
Διάσημο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
Ισως η τροφη της hills που σου συστησε ,να ειναι κατι αναλογο ,δεν το ξερω.

θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
speri
Διάσημο μέλος

zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το καλό είναι πως έφτιαξε η όρεξη του και τρώει. Αν μπορεις διακριτικά και ευγενικά χωρίς να τον προσβάλλεις ρώτα μήπως υπάρχουν τίποτα πιο ειδικες εξετάσεις που κάνουν στην κτηνιατρική του ΑΠΘ και χρειάζεται να κανετε. Ίσως και να πάρεις τα αποτελέσματα και να τα πας απο εκει να σου κάνουν μια διάγνωση και να σου πουν αν υπαρχει κάτι αλλο απο εξετασεις που πρέπει να κάνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool