Ο Γεράσιμος μου έχει μείνει 2 κιλά

Η Τσουτσουκο-οικογενεια στελνει ολη τη θετικη της ενεργεια και σας ευχεται να πανε οοοολα καλα!!!! Θα αναμενουμε φωτο σας!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εβαλα πριν λιγο, φαινεται; ασπρος με μελι κ ρεμβαζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο αβαταρ εννοεις? Ναι φαινεται και ειναι κουκλος!!!!!!!!

Και όπως λέγαμε και απο παλιά στο mycat:)

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!
:)

γελαω mickey
να παμε να μου πουνε ωραια νεα σημερα κ θα βαλω κ αλλες πανεμορφες φωτο του

ααα μαρινα συγχρονισμος
να το υιοθετησω κ γω
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!

έτσι έτσι μπράβο:clapup:
είμαστε mycatικιστές εμείς
κι έχουμε τα μυστικά της κάστας μας;)

λοιπόν τα νεότερα είναι τα εξής, πάμε χθες στον γιατρό κ με το που με βλέπει μου λέει: καμιά εξέλιξη ε; τίποτα;
εμένα να με κλαίνε οι ρέγγες με το που μου το λέει. σα να μην περίμενε βρε παιδί μου ότι θα έχει αλλάξει κάτι.
του λέω εγώ τα δικά μου, ότι έχει αλλάξει λίγο διάθεση κλπ.
του ξανα εκανε υπερηχο κ, καλος ηταν κ βγαλαμε κ ακτινες.σημερα θα παω να τις παρω.
μου ειπε οτι ακομα δε φευγει το μυαλο του απο το ενδεχομενο του καρκινου. δηλαδη κ να μη δειχνουν τιποτα οι εξετασεις, ο ψηλαφισμος; ολα να ειναι καλα κ παλι; δεν ξερω τι να πω, ρωτησα τι αλλες εξετασεις υπαρχουν κ μου λεει οτι τα καναμε ολα, μετα μενει να τον ανοιξουμε :eek:

έλα ρε! Αν δεν δείχνει από τις εξετάσεις,την ψηλάφηση κτλ, πώς;;; δεν ξέρω...
Ας μην είναι τίποτα! Ας είναι κάτι λίγο και μικρό...
Γατουνίνο μου έλα φάε το φαγάκι σου, βρες την ορεξούλα σου, και ο μπαμπάς θα σου κάνει πολλά χατηράκια!!! Κοτοπουλίνο, γαλοπουλίνο και πολλά μεζεδάκια!
Άντε μάγκα μου! Άσε τα καψόνια !!!!:):):):)

Η διαφορα στο βαρος ,δεν ειναι δυνατον να φανει μεσα σε 3 μερες...(γιατρος κι αυτος να σου πετυχει.).Δηλαδη τι περιμενε να δει,να εχει γινει 4 κιλα δια μαγιας;...Αφου οι εξετασεις του ειναι καλες και εφοσον αρχισε να τρωει και κανει την θεραπεια που σου ειπαν,ασε να περασουν λιγες μερες ,να δεις πως εξελισεται η κατασταση και μετα παιρνεις τις αποφασεις σου....Μην βιαστεις να κανεις κατι,πριν δεις αν καλυτερευει η οχι.
Και στην αναγκη πας και σε αλλο γιατρο.Το να τον ανοιξουμε ειναι κατι που γινεται αφου εχουμε εξαντλησει ολες τις πιθανες επιλογες και λυσεις.
Γνωμη μου ειναι αυτη και σαφως δεν την επιβαλλω,απλα την παραθετω.
Περαστικα στον ομορφο γατουλη σου και ευχομαι να πανε ολα καλα !!!!!!!!

Τί να πω μωλέ μου???
Περαστικά να είναι.
Πολλά φιλούνια στη μουσουδιτσα του!

ε μα έλα μου ντε. γίνεται; βέβαια θα μου πεις κάτσε να δούμε τι θα δείξουν κ οι ακτίνες.
είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ θετικό που έχει όρεξη κ ενεργητικότατο βλέμμα.
αν δεν είχε κ αυτά θα μου τον είχε καταδικάσει :worry:

είχε αυτή την αντίδραση πριν τον δει, τύπου δεν ήταν αισιόδοξος.
εννοείται ότι δε θα τον ανοίξουμε έτσι ελαφρά τη καρδία (μόνο που το σκέφτομαι , σαν έσχατη λύση το παρουσίασε κ αυτός).
είναι ο 3ος γιατρός που πηγαίνω κ ο μόνος που αισθάνθηκα μια ασφάλεια, του έκανε εξετάσεις (κανείς άλλος δεν έκανε κ ας ζητούσα), ασχολήθηκε αλλά ναι, παραδέχομαι ότι κ εμένα με ξένισε η αντίδραση του κ φυσικά θα πάω κ αλλού αν χρειαστεί

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Για την διαρροια ισως ευθυνονται και τα φαρμακα...Μην το φοβηθεις απο την αρχη.Εχε του συνεχως νερο καθαρο διαθεσημο και στην αναγκη ,παρε μπιμπερο και δωσε του με το ζορι αν δεν πινει μονος του.Μπορεις επισης να παρεις φακελλακια Almora ,απο φαρμακειο .Ειναι για να μην παθαινει αφυδατωση απο εμμετο η απο διαρροια.Το δινουν στα μωρα παιδακια σε τετοιες περιπτωσεις.Και φυσικα να εισαι σε συνεχη επικοινωνια
με το γιατρο ,για οποιαδηποτε εξελιξη που δεν σου αρεσει.:):) ...Καλη δυναμη και περιμενουμε καλα νεα.

ο δεύτερος γιατρός μου είχε δώσει almora να τα βάλω στο νερό του αλλά αυτός μου είπε να μην δίνω τίποτα διαφορετικό, μόνο τς i/d hills κ το φάρμακο. χθες μου είπε κ primperan 3 φορες τη μερα.
Η διάρροια σταματησε, μόνο μια μερα εκανε.
ελπιζω να εχω καλα νεα κ απο τις ακτινες

Θετική σκέψη και σου ευχόμαστε όλα να πάνε καλά :)

Πληροφοριακα σου λεω,οτι η Almora,δεν ειναι φαρμακο.Απλα περιεχει συστατικα που αποβαλλει ο οργανισμος με τον εμμετο και τη διαρροια.
Ισως η τροφη της hills που σου συστησε ,να ειναι κατι αναλογο ,δεν το ξερω.:)

θα τον ξαναρωτησω σημερα, θα του πω κ για ορο. μηπως τον τονωσει

Ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και τα νεα σας να ειναι ευχαριστα:)

Αν και δεν είχα ποτε παρόμοια εμπειρία περίεργο μου φαίνεται. Πως προκύπτει σα λύση να τον ανοιξετε αφου δε βρίσκει τίποτα? Δηλαδη σε ποιο μέρος θα τον εγχειρίσει??
Το καλό είναι πως έφτιαξε η όρεξη του και τρώει. Αν μπορεις διακριτικά και ευγενικά χωρίς να τον προσβάλλεις ρώτα μήπως υπάρχουν τίποτα πιο ειδικες εξετάσεις που κάνουν στην κτηνιατρική του ΑΠΘ και χρειάζεται να κανετε. Ίσως και να πάρεις τα αποτελέσματα και να τα πας απο εκει να σου κάνουν μια διάγνωση και να σου πουν αν υπαρχει κάτι αλλο απο εξετασεις που πρέπει να κάνει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back