Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μάλλον το υποβάλλουν σε διατρφή τζάπα το καημένο, αφού θέλει να φαει αλλά δεν του αρέσει το φαγητό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Σοφία ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε...
Μάλλον το υποβάλλουν σε διατρφή τζάπα το καημένο, αφού θέλει να φαει αλλά δεν του αρέσει το φαγητό.
Μα καλα λεω,αφου δειχνει να πειναει ο καημενουλης,ας φαει αυτο που του αρεσει .
Ξεχασα να ρωτησω...Τα δοντια του ειναι σε καλη κατασταση.Υπαρχει περιπτωση να πονανε οταν τρωει και γιαυτο να ειναι τοσο λιγοφαγος;...Κοιταξε το και αυτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
λετε ε; θα το ξαναρωτησω σημερα αλλα ο γιατρός επιμενει οτι αυτο το αδυνατισμα ειναι απο αρρωστια. κ οι εμετοι; αυτες τις μερες σταματησε βεβαια αλλα τρωει κ λιγο.
δεν ξερω, μακαρι να εχετε δικιο. θα του κανω κ κοτοπουλακι αν ειναι.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω πως αντιμετωπιζεται στα γατια και ποσο επωδυνη ειναι η θεραπεια και ειδικα για τοσο αδυναμο γατουλη.
Αλλη μια προσπαθεια στον κτηνιατρο ,γι αυτο το θεμα,καλο θα ειναι.Τουλαχιστον η να παρεις το ο.κ. ,οτι δεν εχει προβλημα η να σου δωσει καποια θεραπεια ,να τον ανακουφισει.
Ναι τα ζωακια ειναι σαν τα μικρα παιδια..Θελουν φροντιδα,προδερμ και γιατρο.

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
τωρα εχω συγκεντρωμενες κ εξετασεις κ θα ειναι πιο ευκολο να τον παω κ αλλου
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Να σε ρωτησω, οταν εκανε εμετους, τι ετρωγε?
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
παρασκευη του εκανα τη συνταγη αλα σοφια. μαλλον εβαλα παραπανω ρυζακι γιατί βγηκε λιγο πηχτο. βεβαια τρωει μονο το κοτοπουλο.
εφαγε ο αγαπημενος μου με χαρα. το σαββατο ομως εκανε παλι εμετο ενω ειχε να κανει μερες.
sakura ετρωγε κονσερβες κυριως. κ κροκετες βεβαια κ καποιες φορες τσιμπολογηματα απτο δικο μας φαγητο αλλα βασικα κονσερβες.
κ οταν αρχισε να μην τις τρωει κ να κανει εμετο πειραματιστηκα κ πηρα κ διαφορετικες.
βεβαια οπως διαβασα στο topic διατροφη μαλλον κακες επιλογες εκανα

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον πηγαμε κ χθες στον γιατρο κ εχει χασει κ αλλο βαρος. το σαβ εκανε μια φορα εμετο κ τη δευτερα ακομα μια.
ο γιατρος ειπε οτι αυτος δε μπορει να βγαλει διαγνωση με τα δεδομενα. δηλαδη με εξετασεις καλες αλλα με τετοια γεγονοτα.
μου ειπε να κλεισουμε ραντεβου στα πανεπιστημια κ προτεινε κ καποιους γιατρους.
χθες μου φανηκε ακομα πιο αδυναμος κ τα ξημερωματα εγινε το εξης. με ξυπναει να του ανοιξω να βγει στην αμμο του κ μετα εκανε εμετο μονο υγρα που μυριζαν πολυ ασχημα κ ηταν λιγο κιτρινωπα. μετα κρυφτηκε για λιγο κατω απο ενα επιπλο. εχω στελει καποιον δικο μου να κλεισει ραντεβου στα πανεπιστημια. να επιδιωξω να δω κ αλλον γιατρο ή θα χασω χρονο;
δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω πραγματικα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
μου ανεφερε κ για υπερθυρεοειδισμο αλλα εχει τετοια συμπτωματα;
κ αυτος ο εμετος το πρωι πολυ παραξενο μου φανηκε. αλλες φορες δε μυριζε κ δεν ηταν ετσι υγρα μονο.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Η κλωστή ήταν 1,5 μέτρο και ήταν απο κουρτίνα. Το ένα άκρο είχε κολλήσει στον οισοφάγο, και το υπόλοιπο είχε γίνει κουβάρι μαζί με τρίχες στο στομάχι, μέχρι το έντερο. Σε κάποιο σημείο μάλιστα είχε πάθει και εγκολιασμό, δηλ είχε μπερδευτεί καί το έντερο απο τις συσπάσεις.
Η γάτα ανοίχτηκε, αφαιρέθηκε όλη η κλωστή και χαίρει άκρας υγείας.

Πρίν απο αυτό της είχαν γίνει τα πάντα, απο ορό, μέχρι εξετάσεις αίματος νεφρών, και θεραπεία για δηλητηρίαση. Που φυσικά δεν είχαν φέρει κανένα αποτέλεσμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool