θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
. εχω σοκαριστει πραγματικα. τι να πω, η αληθεια ειναι οτι εχουν γινει κ 3 υπερηχοι. το ραντεβου κλειστηκε τελικα στα πανεπιστημια την παρασκευη στις 11Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Παρακολουθώ πολλές μέρες την ιστορία του Γεράσιμου...Δεν έχω δυστυχώς να προσθέσω πολλά παραπάνω από αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί...
Αυτό τον κιτρινωπό εμετό, τον έκανε κι ο δικός μου κι ας ήταν νηστικός. Αλλά το πρόβλημά μας ήταν γνωστό (με τα νεφρά χωρίς να φτάσουμε ποτέ σε τρελές τιμές κρεατινίνης/ουρίας). Στη δική μου περίπτωση μου έκανε εντύπωση που ο γάτος είχε εξάψεις πείνας... Υπήρχαν μέρες που έτρωγε-έτρωγε κ σταματημό δεν είχε, και μετά ξαφνικά σταματούσε κι αρνιόταν να φάει οτιδήποτε για 1-2 μέρες.
Αν προτιμά το μαγειρευτό φαγητό, ας τρώει έστω αυτό (κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι ψητό - απλά μην το παρακάνεις με αλάτια/μπαχάρια κτλ..).
Από ενέργεια πως είναι? Έχει δυνάμεις να σταθεί όρθιος? Να περπατήσει?
Έυχομαι τα καλύτερα για τον γατούλη σου. Να βρείτε επιτέλους τι φταίει, να το λύσετε και να περάσετε πολλά ακόμη γουργουριστά χρόνια
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
Εφόσον δεν υπάρχουν π.χ τομογράφοι τι αλλες εξετασεις θα μπορούσαν να κανουν;
σήμερα δεν ειχε ορεξη να φάει ουτε κοτοπουλο.
Νάσια η ενεργεια του εχει πεσει αισθητα,δεν το συζητω. στεκεται κ περπαταει αλλα αργα, χωρις ενεργεια. εν τω μεταξυ παω να τον πιασω κ μετραω κοκκαλα απτην αδυναμια.
Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Στις αιματολογικές, κάνατε και ορμονολογικές? τα μεταβολικά (τύπου διαβήτη) τα αποκλείσατε?
δεν ξέρω μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που θα πω... αλλά μήπως βγήκαν λάθος οι εξετάσεις? ή δεν τις διαβάζει σωστά ο γιατρός? (όσο χαζό κι αν φαίνεται, ξέρω 1-2 τέτοιες περιπτώσεις καραμπινάτες)..δεν γίνεται... όλα να δείχνουν καλά, να μην τρώει και να έχει χάσει τόσο βάρος..
Την θερμοκρασία του την έχει τσεκάρει ο γιατρός? (κυρίως για το προς τα κάτω το ρωτάω μην τυχόν και είναι κάτω απ το φυσιολογικό για να τον κρατάς όσο μπορείς ζεστό με θερμοφόρα -όχι καυτή)
Άντε να έρθει γρήγορα η Παρασκευή να πάτε στο γιατρό και όλα να πάνε καλά
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
το κοτοπουλακι του αρεσε υποτιθεται, να βρασω μοσχαρι; ψαρι φιλετο;
Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
ΟΚ του αρέσει το κοτόπουλο... αλλά κοτόπουλο, κοτόπουλο.. μπορεί να το βαρέθηκε... ότι του αρέσει πιο πολύ απ αυτά μπορεί κ να βοηθήσει... σε μας έπιανε συνήθως....
Πήρα τηλ. τον δικό μου κτηνίατρο που είναι και αυτός καθηγητής στο ΑΠΘ αλλά πλέον είναι στην Αθήνα. φυσικά δεν μπορούσε να μου τίποτα απ το τηλ χωρίς να έχει δει τον γάτο... μου πρότεινε όμως κάποιον γιατρό που είναι στην εκεί κτηνιατρική. Αν θες να σου στείλω το όνομα με πμ... ή να το βάλω εδώ, μήπως τον ξέρει κανείς και πει κ μας πει την άποψή του... δεν ξέρω.. επικ. καθηγητής παθολογίας είναι.
Καλή επιτυχία στα μαγειρογεύσεις

θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
φυσικα θελω, βαλτο εδω δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα , μηπως ειπωθει κ καποιο σχολιο , μηπως καποιος εχει εμπειρια
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Ματθαίο Μυλωνάκη τον λένε. είναι στην κτηνιατρική στο ΑΠΘ με ειδικότητα στην παθολογία.
Μου είπαν ότι είναι καλός. Προσωπικά δεν έχω κάποια εμπειρία μαζί του μιας και είναι στη Θεσσαλονίκη.
Αν κάποιος έχει καλή προηγούμενη εμπειρία, θα βοηθούσε να το πει, για να ψάξω να βρω και κάνα τηλ. του (μια γνωριμία και μια σύσταση πάντα βοηθάει)
Έτσι κι αλλιώς μεθαύριο που θα πας στην Κτηνιατρική, μπορεί και να τον πετύχεις

θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
ομως συφωνω οτι ειναι καλο να υπαρχει μια συσταση. θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε το ονομα του γιατρου σου ή θα υπαρχει προβλημα;
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί παραπάνω, αλλά απο προσωπική εμπειρία πρόσφατη με γάτα με παρόμοια συμπτώματα, και που πάλι δεν ξέρανε τί είχε και δεν έβρισκαν τίποτα, τελικά της έγινε υπέρηχος. Ενώ ο πρώτος δεν έδειξε τίποτα, ένας δεύτερος και πιο προσεκτικός έδειξε ότι η γάτα είχε καταπιεί κλωστή απο κουρτίνα.
Η κλωστή ήταν 1,5 μέτρο και ήταν απο κουρτίνα. Το ένα άκρο είχε κολλήσει στον οισοφάγο, και το υπόλοιπο είχε γίνει κουβάρι μαζί με τρίχες στο στομάχι, μέχρι το έντερο. Σε κάποιο σημείο μάλιστα είχε πάθει και εγκολιασμό, δηλ είχε μπερδευτεί καί το έντερο απο τις συσπάσεις.
Η γάτα ανοίχτηκε, αφαιρέθηκε όλη η κλωστή και χαίρει άκρας υγείας.
Πρίν απο αυτό της είχαν γίνει τα πάντα, απο ορό, μέχρι εξετάσεις αίματος νεφρών, και θεραπεία για δηλητηρίαση. Που φυσικά δεν είχαν φέρει κανένα αποτέλεσμα.
Δε μου κάνει εντύπωση...την προηγούμενη εβδομάδα είδα κατι μαυρο στο δόντι του μικρού...λεω "ουπς....σαπιο δόντι?!!!" και τελικά ήταν μια κλωστή που πάλι καλά τυλίχτηκε γύρω απο το δόντι και δεν την είχε καταπιει ολοκληρη....απλα την έβγαλα, ενω είχε φτάσει μέχρι το λαιμό του+
kiss bill
Δραστήριο μέλος
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Τουλαχιστον ομως ειναι αλλιως να ξερεις με τι εχεις να κανεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
ειναι αδυναμος ο καλουλης μου ,αυτος που ετρεχε πανω κατω σαν σφαιρα. τωρα για καποιον λογο μου εχει κολλησει το θεμα του υπερθυρεοειδισμου κ διαβαζα κ ενα αρθρο εδω για το θεμα.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
εδω ειναι το αρθρο, ο γερασιμος εχει σχεδον ολα τα συμπτωματα. η ψηλαφηση ομως δεν ''εδειξε'' κατι
θα πω να τον κοιταξουν κ γι αυτο
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool