ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
'Οταν όμως δεν υπάρχει θεραπεία ειναι ακόμα πιο δύσκολο και για σένα αλλά και για το ζωάκι. Πιστεύω πως οι γάτες διεσθάνονται όταν κάτι δεν πάει καλά και ξέρουν...κα το ααοδέχονται πολύ πιο εύκολα από ότι εμείς οι άνθρωποι. Είναι φιλοσοφημένα πλάσματα. Δώσε την αγάπη σου και την φροντίδα σου και υπομονή.
Ο Βασίλης είχε μια σκέψη που εν μέρη είναι σωστή. Ένα χειρουργείο μπορεί να είναι η τελευταία σας ελπίδα από την άλλη μπορεί να αποβεί μοιραίο. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Θέλει μια απόφαση από μέρους σου κι ας μην ξέρεις πια είναι η σωστή κι αυτό είναι το πιο δύσκολο. 'Οπως και να χει πονάει.
Ζήστε το κάθε λεπτό αγκαλίτσα, με αγάπη. Η αγάπη είναι που μετράει κι όχι ο χρόνος.
Σας αγαπάμε κι εμείς και περιμένουμε νέα σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
αυτος ειναι ειδκος σαυτες τις εξετασεις, ειναι κ στα πανεπιστημια. ειπε οτι δεν φαινεται απτις ακτινογραφιες του οτι υπαρχει τετοια πιθανοτητα.
του εκανε υπερηχο αλλα δε διεκρινε κατι. πηρα μετα τον γιατρο κ μου ειπε οτι αφου δεν ειναι κ αυτο (που δεν υπηρχε κ μεγαλη πιθανοτητα να ηταν) δεν εχουμε κατι αλλο να κανουμε. κ οτι δεν εχουμε κ χρονο ,του εξηγησα οτι χειροτερεψε. ουτε χθες εφαγε τιποτα. μονο να τον ανοιξουμε για να δουμε με βιοψια τι γινεται. αλλα οχι οτι θα σωθει πλεον, μου το ξεκοψανε αυτο ολοι. για να εχω μια διαγνωση..
κ δω με προβληματισατε λιγο κ συ Ατσιδα κ συ Βασίλη. να τον βαλω σε τετοια διαδικασια μονο για να δω τελικα τι ειναι αυτο το πραγμα;
μου ειπανε ή καρκινος ή κατι χρονιο ηπατικο . εκτος του οτι μπορει να αποβει ακαριαια μοιραιο, δεν ειναι λυση που δινει ελπιδα για κατι αλλο.
πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.εν τω μεταξυ χθες δεν ηπιε ουτε νερο, σημερα του εδωσα στο στομα κ ηπιε.δηλαδη δεν ειχε κουραγιο να σηκωθει να πιει.
επισης θελω να ρωτησω, υπαρχει περιπτωση να ποναει κ να μην το καταλαβαινω; ειναι πολυ ησυχος αλλα το σκεφτομαι κ αυτο
Kalliastar
Διάσημο μέλος
goth
Δραστήριο μέλος
.Επισης, και να την κανουμε την εγχειριση δεν θα βοθησει και μαλιστα θα ειναι και επικυνδυνο
.Εγω λεω να μεινετε αγκαλιτσα οσο ειναι και να ξεχασετε τις εγχειρησεις
!!!!!Αφου τον αγαπας τοσο πολυ μην τον ταλαιπωρεις αλλο μεινε κοντα του και στηριξε τον,αγκαλιασε τον,χαιδεψε τον .........
!!!!(Αυτη ειναι η δικη μου αποψη βεβαια
)Κουραγιο!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntss
Νεοφερμένο μέλος
Πριν από 3 χρονια ο αδερφος του γατουλη μου που έχει τώρα πρόβλημα, είχε χάσει βάρος και η κτηνίατρος ήρθε σπίτι για το καθιερωμένο ετήσιο εμβόλιο και του έδωσε κάτι για σκουλικια. Μια βδομαδα μετά ο γάτος μου πεθανε και εγώ δεν ήμουνα καν εκει. Ελειπα στην Αγγλια και θα επέστρεφα δεκα μερες μετά. Δυο πραγματα με είχανε στεναχωρήσει αφανταστα (περα απο το οτι εχασα τον γατο μου που ήτανε το σημαντικοτερο).
Το τι είχε και δεν πηρε κανεις χαμπάρι και το οτι δεν ήμουνα εκει.
Ζητησα απο το τηλέφωνο να τον ανοιξουνε γιατι δεν μπορούσα να μην ξέρω και ήτανε καρκινος. Στις γάτες δεν φαινεται πολλες φορές περναει απαρατήρητος.
Το οτι δεν ημουνα εκει το σκεφτομαι ακόμα. Και τώρα που και η άλλη μου γάτα έχει κάτι παρομοιο, με παρηγορεί αφανταστα οτι είμαι εδω και κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου.
Νομίζω οτι αν πόναγε θα το καταλάβαινες. Τι σου ειπε ο γιατρός; Πιστεύω οτι τα ζώα έχουν άλλη εξικιωση με τον θάνατο από οτι εμεις. Δεν στεναχωριουνται ουτε σκεφτονται οτι η ζωη τους τελειωνει. Ειναι ολα πιο απλοποιημένα στο κεφάλι τους.
Να νιώθεις καλά που έκανες και κάνεις οτι μπορείς. Ειμαι σιγουρη οτι ο γατουλης σου αυτο το ξερει.
lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστικούλια...
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
κ γω ετσι ακριβως σκεφτομαι goth αλλα με τρωει κ αν κανω το σωστο.
με σκαει το να μην υπαρχει κατι αλλο να κανω κ να περιμενω, να τον βλεπω να πεφτει ολο κ πιο πολυ καθε μερα. να μην το συζητησω οταν καθεται κ με κοιταει μες στα ματια. εχω μεταφερθει στο σαλονι για υπνο για να ειμαστε παρεα γιατι κοιμομασταν μαζι.
Ntss καταλαβαινω τη λυπη σου που δεν ησουν κοντα στον γατουλη σου, εγω στεναχωριεμαι που παω στη δουλεια κ φοβαμαι τι μπορει να εχει γινει μεχρι να γυρισω..ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα τωρα με τον αλλο γατουλη σου. δεν εχω διαβασει για να ειμαι ειλικρινης το προβλημα του, θα μπω κ θα δω.
δεν καταλαβαινω να ποναει αλλα δεν παυω να αναρωτιεμαι. η τελευταια σου παραγραφος για τον θανατο κ τα ζωα πραγματικα με παρηγορει κ την εχω διαβασει ποσες φορες.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κρίμα...Έχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και με θυμώνει που δεν καταφέρνω να το κρατήσω ζωντανό. Αλλά τι να κάνουν κι οι γιατροί δεν είναι θεοί.
Ας ελπίσουμε ότι δεν πονάει και "πονάς" μόνο εσύ. Κουράγιο...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να τα καταφερει ο γατουλης

mickey mouse
Διάσημο μέλος
και στέλνουμε πολλή αγάπη για τον Γεράσιμο
να ξέρεις πως έχεις και έχει πολλούς φίλους
και σας κρατάμε το χερι και το πατούσι τρυφερά
Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ στεναχωριέμαι πραγματικά. Πιστεύω ότι αν πονούσε θα το καταλάβαινες και θα στο έλεγε κι ο γιατρός.
Προσωπικά δεν θα τον άνοιγα μόνο και μόνο για να βγει η διάγνωση χωρίς να υπήρχε ελπίδα διόρθωσης του όποιου προβλήματος.
Θα τον κρατούσα ζεστό και θα έμενα δίπλα του όσο πιο πολύ μπορούσα... για να με νιώθει και να τον νιώθω. Αυτό έκανα κ με τον Λινάκο (είχα πάρει και άδεια απ' τη δουλειά τις τελευταίες μέρες γι αυτό το λόγο)
Καλή δύναμη.. δεν ξέρω τι άλλο να σου πω... κουράγιο & καλή δύναμη
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
σημερα δεν εχω να πω συμπτωματα, σκηνικα κ περιστατικα γιατι ο γερασιμος μου δεν ειναι πια μαζι μου. τον εχασα χθες στις 20*00.
εφυγε τοσο ησυχος που ειναι η μονη παρηγορη σκεψη. κ γω με τη σειρα μου σας ευχαριστω για λογαριασμο του για ολα.
εχω διαβασει σε Link να χαιρετουν τα γατακια τους, εγω θα τα πω απο εδω που ξεκινησε το θεμα του.
νομιζω κ νιωθω οτι μας περιμενε με την αδερφη μου να γυρισουμε για να ''φυγει''. του εδωσα νερακι στο στομα, πηγα να του βαλω καθαρο μαξιλαρι κ μολις τον πηρα αγκαλια νιαουρισε παραξενα κ καταλαβα οτι ηρθε η στιγμη.
μου κοπηκαν τα ποδια; ναι μου κοπηκαν. κ μειναμε παρεα οι τρεις μας. κ μετα εφυγε κ μειναμε οι δυο μας να τον κοιταμε, να κλαιμε κ να σκεφτομαστε.
σαυτο το σπιτι μεναμε 4, μειναμε 3 κ τωρα 2. κ οι δυο φυγανε φλεβαρη.
ο γερασιμος ηρθε στη ζωη μας μια σταλια αδεσποτο μωρακι, τον βρηκε η μαμα μου κ μας χτυπησε το θυρ. να τον ανεβασει λιγο να παρει τα πανω του. κ τον ανεβασε κ εμεινε πανω απο 13 χρονια. κ ηταν οικογενεια. τον αγαπησα πραγματικα λιγους μηνες μετα, που επρεπε να μεινω μονη νυχτα στο σπιτι. ημασταν οι δυο μας κ του μιλουσα κ καταλαβα οτι ειναι συντροφος ζωης, οτι αν δεν ηταν εκει θα ημουν μονη.
κ τον αγαπησα περισσοτερο γιατι ηταν αυτοκολλητος με τη μαμα μου, της εκανε παντα παρεα κ λατρευαν ο ενας τον αλλο. ακουγε ασανσερ κ την καταλαβαινε..
κ ηταν υπεροχος, πανεμορφος ,χαδιαρης, τρελουτσικος.
κ το ονομα του πως το πηρε; δεν ξερω ποσοι θυμαστε, την εκπαιδευτικη μεταρρυθμιση του αρσενη κ τα συνθηματα : κατσε καλα, κατσε καλα γερασιμε.
ε τοτε ηταν μια περιοδος που ηταν τοσο ζωηρος που ολο του λεγαμε: κατσε καλα κατσε καλα.. κ κολλησε κ το γερασιμος. ή χαιδευτικα τζερυ..
κ τωρα εφυγε κ πρεπει να γυρισω σπιτι να ανοιξω την πορτα κ να λειπει, να κοιμαμαι κ να μην ειναι κολλημενος στην πλατη μου.
θελω να σας πω κ αλλα γι αυτον αλλα ηδη ειπα πολλα.
ηθελα ομως να τον γνωρισετε κ λιγο παραπανω γιατι δεν ειχα προλαβει να σας πω τιποτα αλλο γι αυτον.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Συλληπητηρια...
ευχομαι Γερασιμε να περνας καλα εκει που εισαι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...αναπαυτηκες ματακια μου....αντιο γερασιμακο 
marina289
Περιβόητο μέλος

Βασανιζόταν τον τελευταίο καιρό το μωρό μου...

Έμπαινα στο θεματάκι σας και δεν ήξερα τί να γράψω...
Κρίμα κρίμα κρίμα.
Τουλάχιστον τελείωσε εδώ η ταλαιπωρία του...
Η αφήγησή σου κόμπος στο λαιμό...
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ntss
Νεοφερμένο μέλος
Ημουνα σίγουρη όμως οτι σήμερα θα διάβαζα κάτι τέτοιο..
Όσο και να πονάει τώρα, περνάει - φαντάζομαι το ξέρεις αυτό δεν λέω και καμμιά σοφία...
Τουλάχιστον δεν ήτανε πιτσιρίκι, έζησε μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή!
Και στο τέλος, ήσουνα μαζί του!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool