Ο/Η σύντροφός σας και οι γάτες

Σύντροφοι και γάτες
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κανένα πρόβλημα, τις λάτρευε απο πάντα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τις αγάπησε μέσα απο μένα

• Μ' αγαπάει και τις ανέχεται

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Ούτε να τις δει, ούτε να τις απαντήσει

• Total voters
    1

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
Η Ισμήνη νομίζω έβαλε την ιδέα και εγώ την πήρα. Πως τα πάνε οι καλοί μας καλές μας με τις γάτες μας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις αγαπησε μετα απο μενα! (πριν του ηταν αδιαφορες)
Τα υπολοιπα τη Δευτερα γιατι σε λιγο(:up: ) φευγωωωωωω!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τους λατρευε απο παντα ειχε κ εκεινος γατες οταν ηταν στο πατρικο του κ με την πρωην του γυναικα παντα αγοραζει τροφη για τα αδεσποτα χωρις να του το πω κ αμα βρει κανενα στο δρομο το μαζευει κ το φερνει να το γιατροπορεψουμε κ καβγαδιζει αν δει καποιον κ τα πειραζει εχει αδυναμια στα αδεσποτα μπορω να πω κ μαλιστα τωρα λατρευει την πατουνα πιο πολυ απο εμενα κ την κακομαθαινει εγω ειμαι πιο αυστηρη

τις αγαπούσε ούτως ή άλλως. Είχαν και οι γονείς του γάτα. Έτσι δεν χρειάστηκε και πολύς κόπος να τον πείσω να πάρουμε και εμέις γατάκια!!:) Τόυς δικούς μας γάτους βέβαια δεν τους αγαπάει απλώς. Έχει ψύχωση μαζί τους!!!

Δεν ειχε ιδεα απο γατες και αλλα ζωα .Η πεθερα μου τα ετρεμε και φοβοταν για αρρωστιες γλυτωσε απο πολλα εγκεφαλικα στο σπιτι μου οταν εβλεπε τον γατο (οχι τον Περση) με τα μωρα μου,οποτε ειχε μαθει απο κει να μην θελει ζωα.Μαζι μου εμαθε να λατρευη και τις γατες η μαλον οι γατες τον εκαναν να τις λατρεψει .Στην αρχη δεν ηθελε μα τωρα πια κοιμαται με τον Περση τρωει με τον περση και γενικα ειναι το τεταρτο παιδι του πια

Η αδυναμία του ήταν τα σκυλιά. τα γατιά τα ταίζε γιατί σκότωναν τα ποντίκια στιο πατρικό του. Εγώ και τα παιδιά θέλαμε γάτα. Τώρα είναι ο μόνος που ο γάτος φιλάει και αγκαλιάζει και ακολουθεί παντού σαν σκυλάκι. Η αλήθεια είναι ότι του φέρεται σαν σκυλί. Όποτε είναι σπίτι παλεύουν συνέχεια. Εαν θελήσει να με χωρίσει άνετα μπορεί να επικαλεστεί κακοποίηση του απο εμένα. Αρκεί να δείξει τα χέρια του, είναι ριγέ. Για αυτόν τον αγαπάω. Το γάτο όχι τον άντρα. Άντε και τον άντρα μωρέ!!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Ήταν κάθετα αρνητικός για γάτα στο σπίτι και ποτέ δεν τις χώνευε. Kλασικός σκυλόφιλος κι ας μην είχε ζήσει ποτέ ούτε με το ένα, ούτε με το άλλο ζώο.
Tώρα, την αγαπάει πιο πολύ από μένα και την κακομαθαίνει. Ό,τι ζημιά κι αν κάνει την βρίσκει χαριτωμένη και δεν νομίζω ότι την έχει μαλλώσει ποτέ. :)

Ανέκαθεν αγαπούσε τα ζωα αλλα δεν έζησε ποτέ με κανένα. Φροντίζει να τους παρέχουμε όσα μπορούμε περισσότερα χωρίς να παραπονιέται (ακόμη κι οταν ασχολούμαι με τα αδεσποτα), τα μαλώνει σπάνια και τα χαιδευει (αλλά μετά καθαρίζεται με οινόπνευμα :confused: ). Απλά κρίνει πως από τη στιγμή που κυλιούνται στο πάτωμα στο οποίο περπατάμε με τα παπούτσια μας και πατάνε στην άμμο τους είναι φορείς μικροβίων και πρεπει να προσέχει κανείς (γι' αυτό δεν τις θέλει κοντα στα μαξιλάρια). Αν με δει να πιανω τα γατακια και μετα φαγητό παθαίνει φρίκη (κι εγω από την αλλη δεν θα εκανα άλλη δουλεια, θα επρεπε να κινούμαι με φορητό νηπτήρα :D ). Προσπαθώ να μην τον προκαλώ πάντως με τετοιες εικόνες ή να μη τα φιλάω μπροστά του. Στον γατο έσκασε 1500 ευρώ και δεν είπε κουβέντα ο καημένος. Αντίθετα. Απλά θέλει να τηρούνται κάποιοι κανόνες υγειηνής και να μη βλέπει τρίχες πχ στο τραπέζι ή σε κανένα πιάτο (κάτι που δεν επιτυγχάνεται πάντα). Πάντως όταν μπούμε σπίτι η πρωτη του δουλεια ειναι να χαιρετήσει τον γάτο :)

Εγω συντροφο δεν εχω ακομα, αλλα να σας πω για τον μοναδικο αντρα του σπιτιου- τον μπαμπα μου, οτι δεν πολυσυμπαθει τις γατες....Την σαρδελα την αγαπησε μεσα απο εμενα και τις αδελφες μου. Μια αλλη γατα που ειχε η μαμα μου, πριν παντρευτουν, δεν την συμπαθουσε καθολου. Ουτε να την βλεπει δεν ηθελε!!!

Πριν του ήταν αδιάφορες, τώρα πλέον έχω και φωτογραφίες να αποδείξουν ότι έχει αρχίσει να του μπαίνει η ιδέα! Νομίζω βαδίζω σε σωστό δρόμο!!!

Ο Θανάσης μετά τη δουλειά και η Μαρίκα μωράκι ακόμα!:up:

Συνημμένα

• Θανάσης+Μαρίκα!.jpg
    Θανάσης+Μαρίκα!.jpg
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 85
Ο Δημήτρης ήταν αδιάφορος, γιατί όπως λέει δεν είναι ικανός να φροντίσει κάποιο ζώο.Τώρα πια μετά από 2 χρόνια , τσακωνόμαστε για το ποιος θα πάρει το "παιδί"σε περίπτωση χωρισμού.:P Δεν υπάρχει περίπτωση , η μαυρούλα είναι δικιά μου.Σε περίπτωση δικαστηρίου,σας περιμένω για συμπαράσταση...

καλε αμα φτασετε στα δικαστηρια για το γατι εχει να ριξει γελιο ο δικαστης που θα δικαζει την υποθεση εγω παντως ειμαι με το μερος σου

Ο Δημήτρης ήταν αδιάφορος, γιατί όπως λέει δεν είναι ικανός να φροντίσει κάποιο ζώο.Τώρα πια μετά από 2 χρόνια , τσακωνόμαστε για το ποιος θα πάρει το "παιδί"σε περίπτωση χωρισμού.:P Δεν υπάρχει περίπτωση , η μαυρούλα είναι δικιά μου.Σε περίπτωση δικαστηρίου,σας περιμένω για συμπαράσταση...
Εμείς Σοφία μου το έχουμε λύσει το πρόβλημα αυτό. Τα βιβλιάριά τους (αυτά που δίνουν οι κτηνίατροι) γράφουν το δικό μου όνομα! Ας τολμήσει να τα διεκδικήσει....έχω χαρτιά στα χέρια μου!!!:P :P :P

ο φιλος μου ειχε παλιοτερα μια γατα,αλλα οχι μεσα στο σπιτι,στην αυλη,η μητερα του ηταν πολυ κατα να μενει μεσα.την αγαπουσε,αλλα χωρις να εχουν πολλυ-πολλα.απο την Τσικ ιεχει ανεχτει πολλα(επιθεσεις 3 η ωρα το βραδυ μες στον υπνο του,δαγκωματα,τραβηγμα μαλλιων,ανεβασμα στο τραπεζι κτλ),ολα ομως φαινεται να τα ανεχεται γιατι ξερει την αδυναμια που της εχω.βλεπω ομως κι οτι ο ιδιος ρωταει πολλα για να μαθει και βλεπει τις γατες πια με "αλλο ματι";)

Εμείς Σοφία μου το έχουμε λύσει το πρόβλημα αυτό. Τα βιβλιάριά τους (αυτά που δίνουν οι κτηνίατροι) γράφουν το δικό μου όνομα! Ας τολμήσει να τα διεκδικήσει....έχω χαρτιά στα χέρια μου!!!:P :P :P
Και της μαυρούλας το δικό μου ονομ/νο γράφει , αλλά λέει ότι θα το αλλάξει κρυφά , και ότι η μαυρούλα είναι Δραπετσωνίτισα και αποκλείεται να μετακομίσει Γαλάτσι. :PΣτα σοβαρά τώρα πάντως ,θα είχα πρόβλημα γιατί βλέπετε η μικρή έχει κάψει καρδιές.Οσοι έρχονται σπίτι μπορούν να κάτσουν και να ασχολούνται ώρες μαζί της.Μόνο η κακούργα η θειά(όνομα και πράμα)είχε πεί ότι το γατί αυτό έχει κακό βλέμμα.
Έτσι δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο τον άντρα μου ,αλλά και τον αδερφό του,την μάνα του,τους φίλους του.ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΥΛΑ!

Το οποίο έχεις γράψει εσύ, ε; Σιγά τα χαρτιά!!! :P
Κι εγώ έγραψα πρώτα το δικό μου, αλλά έβαλα και το δικό του δίπλα.
Να μην τον αδικώ τον καημένο... Την αγαπάει το ίδιο, την κακομαθαίνει περισσότερο, τον αγαπάει κι αυτή (τους είδατε στη φωτο "Σελατρεύω;")
Κι εμένα τα ίδια ακριβώς....τα κακομαθαίνει ως εκει που δεν πάει. Πάντως για πλάκα τα λέμε όλα αυτά, για να τον πειράζω (και να δεις πως φορτώνει αμα του λέω ότι θα πάρω τα γατιά και θα φύγω!!! - για τα γατιά δηλαδή, εγώ ας φύγω, έτσι λέει!!!:P ). Ούτως ή αλλως όμως δεν θα χωρίσουμε οπότε τα γατούνια θα μας έχουν και τους 2!!!:) :inlove:

Υ.Γ. αν και είπα να μη γράψω σε θέμα κλεμμένης ιδέας (της Ισμήνης ήταν), δεν αντιστάθηκα να σου απαντήσω Κατερινάκι!
Το θέμα Αθανασία μου είναι να συζητάμε, να ανταλάσουμε εμπειρίες και απόψεις, να γελάμε με τις σκανταλιές των γάτων μας, να αλληλοβοηθιόμαστε. Τι σημασία έχει ποιος έβαλε το θέμα?

Εμένα ο άντρας μου ήτανε και είναι αδιάφορος για τις γάτες. λατρεύει τους σκύλους. Γιαυτό και μετά από τα παιδιά μας αποκτήσαμε σκυλιά. Ούτε να ακούσει για γάτα στο σπίτι. Με τη Ψιψί είναι αδιάφορος (και αυτή επίσης). Δεν ξέρω αν θα την αγαπήσει με τον καιρό ή θα είναι για αυτόν απλά κάτι που υπάρχει στο σπίτι. Θα δείξει....Βέβαια δεν τη διώχνει ούτε της φέρετε άσχημα.

απαπα ουτε να ακουσει για γατα ....αλλα τον ξεγελασα με τον οδυσσεα και σιγα σιγα τον αγαπησε τωρα πεφτει ψηστηρι και για δευτερο :hmm:

Προσωπικά, έχω να καταθέσω ότι χώρισα με τον άντρα μου κι ένας από τους λόγους ήταν αυτός - όσο κι αν σας ακούγεται υπερβολικό.
Πήρα πριν δυο χρόνια ένα σκυλάκι, μου το έδιωξε. Οι φασαρίες και η γκρίνια ήταν το κάτι άλλο. Μετά δυο γατάκια, αναγκάστηκα να τα δώσω κι αυτά, μάλλον το ένα έδωσα, γιατί το δεύτερο το έβγαλε στο μπαλκόνι κι αυτό πήδηξε κάτω από τον πέμπτο κι έγινε λιώμα!
Δε του το συγχώρεσα ποτέ, μου σκότωσε όλη την αγάπη μου είχα μέσα μου για κείνον, γκριμίστηκε ο κόσμος μου όταν συνειδητοποίησα τι άνθρωπο είχα παντρευτεί. Από τότε που χώρισα έχω βρει τον εαυτό μου κι επιτέλους έχω και πάλι ζώα μέσα στο σπίτι μου!
Εννοείται ότι ο επόμενος σύντροφος θα περάσει το τεστ της ζωοφιλίας από το πρώτο κιόλας ραντεβού! Eίναι must!

Πήρα πριν δυο χρόνια ένα σκυλάκι, μου το έδιωξε. Οι φασαρίες και η γκρίνια ήταν το κάτι άλλο. Μετά δυο γατάκια, αναγκάστηκα να τα δώσω κι αυτά, μάλλον το ένα έδωσα, γιατί το δεύτερο το έβγαλε στο μπαλκόνι κι αυτό πήδηξε κάτω από τον πέμπτο κι έγινε λιώμα!

ΤΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back