Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Τα υπολοιπα τη Δευτερα γιατι σε λιγο(
) φευγωωωωωω!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τόυς δικούς μας γάτους βέβαια δεν τους αγαπάει απλώς. Έχει ψύχωση μαζί τους!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tώρα, την αγαπάει πιο πολύ από μένα και την κακομαθαίνει. Ό,τι ζημιά κι αν κάνει την βρίσκει χαριτωμένη και δεν νομίζω ότι την έχει μαλλώσει ποτέ.

χριστινα
Διάσημο μέλος
). Απλά κρίνει πως από τη στιγμή που κυλιούνται στο πάτωμα στο οποίο περπατάμε με τα παπούτσια μας και πατάνε στην άμμο τους είναι φορείς μικροβίων και πρεπει να προσέχει κανείς (γι' αυτό δεν τις θέλει κοντα στα μαξιλάρια). Αν με δει να πιανω τα γατακια και μετα φαγητό παθαίνει φρίκη (κι εγω από την αλλη δεν θα εκανα άλλη δουλεια, θα επρεπε να κινούμαι με φορητό νηπτήρα
). Προσπαθώ να μην τον προκαλώ πάντως με τετοιες εικόνες ή να μη τα φιλάω μπροστά του. Στον γατο έσκασε 1500 ευρώ και δεν είπε κουβέντα ο καημένος. Αντίθετα. Απλά θέλει να τηρούνται κάποιοι κανόνες υγειηνής και να μη βλέπει τρίχες πχ στο τραπέζι ή σε κανένα πιάτο (κάτι που δεν επιτυγχάνεται πάντα). Πάντως όταν μπούμε σπίτι η πρωτη του δουλεια ειναι να χαιρετήσει τον γάτο 
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Θανάσης μετά τη δουλειά και η Μαρίκα μωράκι ακόμα!
Συνημμένα
Δεν υπάρχει περίπτωση , η μαυρούλα είναι δικιά μου.Σε περίπτωση δικαστηρίου,σας περιμένω για συμπαράσταση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς Σοφία μου το έχουμε λύσει το πρόβλημα αυτό. Τα βιβλιάριά τους (αυτά που δίνουν οι κτηνίατροι) γράφουν το δικό μου όνομα! Ας τολμήσει να τα διεκδικήσει....έχω χαρτιά στα χέρια μου!!!Ο Δημήτρης ήταν αδιάφορος, γιατί όπως λέει δεν είναι ικανός να φροντίσει κάποιο ζώο.Τώρα πια μετά από 2 χρόνια , τσακωνόμαστε για το ποιος θα πάρει το "παιδί"σε περίπτωση χωρισμού.Δεν υπάρχει περίπτωση , η μαυρούλα είναι δικιά μου.Σε περίπτωση δικαστηρίου,σας περιμένω για συμπαράσταση...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Και της μαυρούλας το δικό μου ονομ/νο γράφει , αλλά λέει ότι θα το αλλάξει κρυφά , και ότι η μαυρούλα είναι Δραπετσωνίτισα και αποκλείεται να μετακομίσει Γαλάτσι.Εμείς Σοφία μου το έχουμε λύσει το πρόβλημα αυτό. Τα βιβλιάριά τους (αυτά που δίνουν οι κτηνίατροι) γράφουν το δικό μου όνομα! Ας τολμήσει να τα διεκδικήσει....έχω χαρτιά στα χέρια μου!!!![]()
![]()
![]()
Στα σοβαρά τώρα πάντως ,θα είχα πρόβλημα γιατί βλέπετε η μικρή έχει κάψει καρδιές.Οσοι έρχονται σπίτι μπορούν να κάτσουν και να ασχολούνται ώρες μαζί της.Μόνο η κακούργα η θειά(όνομα και πράμα)είχε πεί ότι το γατί αυτό έχει κακό βλέμμα.Έτσι δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο τον άντρα μου ,αλλά και τον αδερφό του,την μάνα του,τους φίλους του.ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΥΛΑ!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμένα τα ίδια ακριβώς....τα κακομαθαίνει ως εκει που δεν πάει. Πάντως για πλάκα τα λέμε όλα αυτά, για να τον πειράζω (και να δεις πως φορτώνει αμα του λέω ότι θα πάρω τα γατιά και θα φύγω!!! - για τα γατιά δηλαδή, εγώ ας φύγω, έτσι λέει!!!Το οποίο έχεις γράψει εσύ, ε; Σιγά τα χαρτιά!!!
Κι εγώ έγραψα πρώτα το δικό μου, αλλά έβαλα και το δικό του δίπλα.
Να μην τον αδικώ τον καημένο... Την αγαπάει το ίδιο, την κακομαθαίνει περισσότερο, τον αγαπάει κι αυτή (τους είδατε στη φωτο "Σελατρεύω;")
). Ούτως ή αλλως όμως δεν θα χωρίσουμε οπότε τα γατούνια θα μας έχουν και τους 2!!!
Το θέμα Αθανασία μου είναι να συζητάμε, να ανταλάσουμε εμπειρίες και απόψεις, να γελάμε με τις σκανταλιές των γάτων μας, να αλληλοβοηθιόμαστε. Τι σημασία έχει ποιος έβαλε το θέμα?Υ.Γ. αν και είπα να μη γράψω σε θέμα κλεμμένης ιδέας (της Ισμήνης ήταν), δεν αντιστάθηκα να σου απαντήσω Κατερινάκι!
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

memy
Νεοφερμένο μέλος
Πήρα πριν δυο χρόνια ένα σκυλάκι, μου το έδιωξε. Οι φασαρίες και η γκρίνια ήταν το κάτι άλλο. Μετά δυο γατάκια, αναγκάστηκα να τα δώσω κι αυτά, μάλλον το ένα έδωσα, γιατί το δεύτερο το έβγαλε στο μπαλκόνι κι αυτό πήδηξε κάτω από τον πέμπτο κι έγινε λιώμα!
Δε του το συγχώρεσα ποτέ, μου σκότωσε όλη την αγάπη μου είχα μέσα μου για κείνον, γκριμίστηκε ο κόσμος μου όταν συνειδητοποίησα τι άνθρωπο είχα παντρευτεί. Από τότε που χώρισα έχω βρει τον εαυτό μου κι επιτέλους έχω και πάλι ζώα μέσα στο σπίτι μου!
Εννοείται ότι ο επόμενος σύντροφος θα περάσει το τεστ της ζωοφιλίας από το πρώτο κιόλας ραντεβού! Eίναι must!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήρα πριν δυο χρόνια ένα σκυλάκι, μου το έδιωξε. Οι φασαρίες και η γκρίνια ήταν το κάτι άλλο. Μετά δυο γατάκια, αναγκάστηκα να τα δώσω κι αυτά, μάλλον το ένα έδωσα, γιατί το δεύτερο το έβγαλε στο μπαλκόνι κι αυτό πήδηξε κάτω από τον πέμπτο κι έγινε λιώμα!
ΤΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool