Ο Λήο πρέπει να θεραπευτεί και να ζήσει

Μπράβο Ουρανία, μπράβο αγαπημένο Mycat !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΆΡΑ αν κατάλαβα καλά... όλο το θέμα πρόκειται για ράδιο ΑΡΒΪΛΑ???.....:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΆΡΑ αν κατάλαβα καλά... όλο το θέμα πρόκειται για ράδιο ΑΡΒΪΛΑ???.....:lol:

Ή για ... καθυστερημένο κουκούλωμα από την πλευρά του Δήμου...:down: που είναι και πιθανότερο διότι αν είχαν καλυφθεί τα έξοδα του σκύλου ο γιατρός δεν είχε λόγο να κάνει θέμα...

Παρεπιπτοντως 5200 πολλα μου φαινονται χωρις να θελω να υπονοησω κατι

Συμφωνώ με την προλαλήσασα..Μάλλον πηγε να την κάνει τώρα που πέρασε λίγος καιρός, αλλά το μετάνοιωσε όταν είδε ότι ο κόσμος ακόμα το θυμάται..Μπράβο παιδιά!:)

Κορίτσια δεν είναι ράδιο αρβύλα αν δείτε πιο πριν τα πόστ η Κλειάννα βάζει μια συνέντευξη του Δημάρχου. Όσο για το ποσό η Κλειάννα αναφέρει 3000 όχι 5200:hmm:

ΜΑΚΑΡΙ να τα βάλει από την ΤΣΕΠΗ του .. και όχι απο τις εισφορές των δημοτών!!!:hmm:

Πάντως καλό θα ήταν, να ξαναρωτούσαμε τον γιατρό.. σε λίγες μέρες αν έγινε όντως η πληρωμή.

Τώρα για το ποσό... τί να πω...:redface:

Oυρανία και...υπόλοιποι,
ΕΙΔΑΤΕ το video με την τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο,πώς τα αρνείται όλα και πώς λέει ότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΗΟ?

Πώς απαντα η κ.Ζωή λοιπόν ότι ειχαν παντα επικοινωνία?
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!
https://www.choice4.tv/site/site/videoplay.php?file=https://72.55.188.117/site/flv/422.flv

ΠΩΣ μπορεί να ναι ραδιοαρβυλα όταν βγαινει ο ιδιος ο κτηνιατρος σε video που επισης εχω βαλει εδω κ λεει ότι το παιζει τρελλός ο Δημαρχος?

Απλα τα χασε τωρα ο κ.Σρατηγος,θα χειφαει κ κραξιμο κ θα τ αναλαβει ΜΑΛΛΟΝ θελει,δε θελει....

κ αλλη απαντηση στην Χριστίνα:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:

{Αξιότιμη κυρία Πολυμενάκου, δεν ξέρουμε πώς, αλλά όσα διαδίδονται είναι ανυπόστατα. Ο κ. Δήμαρχος επικοινώνησε ο ίδιος με τον κτηνίατρο κ. Κουντούρη και τακτοποίησε το ζήτημα των εξόδων νοσηλείας, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί. Ενδεχομένως μια πληροφόρηση από τον ίδιο τον κτηνίατρο να μπορούσε να διώξει τις σκιές γύρω από ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Θα σας ενημερώσουμε με Δελτίο Τύπου για την υπόθεση αυτή, αφού ο Λήο ολοκλήρωσε τη θεραπεία του και πρόκειται να αποχωρήσει από την κλινική. Στο επίσημο site του Δήμου: https://www.poros.gov.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας

Γκρουμούτη Ζωή}

Εγώ Κλειάννα μου άκουσα την συνέντυξη του για αυτό τα πήρα. Ας περιμένουμε λοιπόν το δελτίο τύπου και να παρακολουθούμε την κατάσταση:hmm:

Μπραβο κοριτσια ανυποστατα ξεανυποστατα το θεμα ειναι οτι οι δημοι και οι αρχες καλο ειναι να καταλαβουν οτι υπαρχει κοσμος που ενδιαφερεται

Κατ'αρχάς μπράβο Ράνια μας!!!!!
Και βέβαια δεν ήταν ράδιο-αρβύλα όπως λες γιατι στα βιντεάκια άλλα έλεγε ο Δήμαρχος.
Να επισημάνω επίσης πως το΄ένα και μοναδικό έγγραφο που έκανε ο Δήμαρχος Καλοχαιρέτας και έιναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του έγινε την 21 Ιουλίου και το μόνο που λέει είναι ότι θα αναγκαστεί να κάνει καταγγελία ο ίδιος αν δεν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας να καταγγείλει. Δεν λέει πουθενά γραπτώς πως θα αναλλάβει κάποια οικονομική υποχρέωση. Κοινως "γαργάρα' διότι scripta manent, verba volant!!!
Αν όπως λέει είχε δείξει ενδιαφέρον ως τώρα θα είχε κι άλλη καταχώρηση στην ιστοσελίδα του. Όπως λέτε προσπαθεί τώρα να συγκαλύψει για να γλυτώσει το κράξιμο.
Ως προς το γιατρό δεν νομίζω πως είναι πρέπον να τον αμφισβητούμε γιατί κατάφερε να κάνει τον Ληο σκυλάκι ξανά και για τα λεφτά δεν είχε μιλήσει νομίζω καθόλου. Απλά εφ' όσον ο Δήμαρχος έκανε το κομμάτι του υποσχόμμενος φύκια τον έβγαλε στη φόρα λέγοντας πως οχι λεφτά δεν έστειλε αλλά ούτε τηλέφωνο δεν πήρε να μάθει για την τύχη του σκύλου.
Κοιτάχτε γιατρός μου δεν είναι ούτε και τον ήξερα πριν.Απλά έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα

Ως προς το γιατρό δεν νομίζω πως είναι πρέπον να τον αμφισβητούμε γιατί κατάφερε να κάνει τον Ληο σκυλάκι ξανά και για τα λεφτά δεν είχε μιλήσει νομίζω καθόλου. Απλά εφ' όσον ο Δήμαρχος έκανε το κομμάτι του υποσχόμμενος φύκια τον έβγαλε στη φόρα λέγοντας πως οχι λεφτά δεν έστειλε αλλά ούτε τηλέφωνο δεν πήρε να μάθει για την τύχη του σκύλου.
Κοιτάχτε γιατρός μου δεν είναι ούτε και τον ήξερα πριν.Απλά έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα

Συμφωνώ ο άνθρωπο φρόντισε το ζωάκι με μεγάλη αγάπη:) Μπράβο στον γιατρό που φέρθηκε με τόση τρυφερότητα στον σκυλάκο και δεν τον οδήγησε σε ευθανασία:up:

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΛΙΟ!
Αναδημοσίευση απο το www.choice4.tv
«Η τιμή…τιμή δεν έχει» λέει ο σοφός λαός και η ορθότητα αυτής της ρήσης ισχύει απόλυτα στην ιστορία πληρωμής των…χρεών του Λίο. Η αλήθεια είναι πως πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προσφέρθηκαν να πληρώσουν τα έξοδα περίθαλψης και νοσηλείας του αγαπημένου μας Λίο αλλά ο κτηνίατρος κ.Γιάννης Κουντούρης ήταν απόλυτος,όταν τους απαντούσε πως ήταν «θέμα τιμής» για κείνον,τα έξοδα να πληρωθούν από το Δήμαρχο Πόρου ,σύμφωνα με τη δημόσια δέσμευση του. «Θέμα τιμής»,ήταν και για τον κ. Δημήτρη Στρατηγό,Δήμαρχο Πόρου ο οποίος τήρησε τον λόγο του πληρώνοντας σήμερα και μάλιστα από την «τσέπη» του,όλα τα..χρέη του Λίο.
Το video απο το www.choice4.tv
https://www.choice4.tv/site/site/videoplay.php?file=https://72.55.188.117/site/flv/146.flv
Όλα καλά λοιπόν . .
Να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμαρχο που τελικά πλήρωσε τα έξοδα του ΛΙΟ έστω και λίγο καθυστερημένα, τον κτηνίατρο κ. Γιάννη Κουντούρη για την όλη προσπάθεια στην αποκατάσταση της καλής υγείας του ΛΙΟ και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν .

Τέλος να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του choice4.tv για την καταπληκτική δουλεία που έκαναν με το θέμα του ΛΙΟ .

Τέτοιες εικόνες ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθούν .
Πηγή:
https://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=162:o-&catid=35:news&Itemid=67

Aν ήθελε ας εκανε κ αλλιώς!:cool:

4.500 ευρόπουλα για τον ΛΗΟ!Να σαι καλά ρε Λήο!!!

receipt-4brirf3xb.jpeg

Παιδιά νομίζω ότι τώρα θα πρέπει να στείλουμε συγχαρητήριο email για να ενθαρύνουμε τέτοιες πράξεις:hmm:έστω κι αν έγινε κάτω από πίεση

Συμφωνάω!
Οχι μόνο να κράζουμε..

Συμφωνώ κι εγώ.
Μόλις τους το έστειλα

Παιδια, εσεις που ξέρετε και απο σκυλιά, δεν ειναι λίγο ΜΕΓΑΛΟ το ποσο αυτο;:/:

Κι εγώ το βρίσκω λίγο μεγάλο. Λογικά όμως θα πρέπει να του έχει δώσει αναλυτική κατάσταση με τα έξοδα. Το σκυλάκι άραγε χειρουργήθηκε κι όλας?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back