Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
ΆΡΑ αν κατάλαβα καλά... όλο το θέμα πρόκειται για ράδιο ΑΡΒΪΛΑ???.....![]()
Ή για ... καθυστερημένο κουκούλωμα από την πλευρά του Δήμου...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kyka
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως καλό θα ήταν, να ξαναρωτούσαμε τον γιατρό.. σε λίγες μέρες αν έγινε όντως η πληρωμή.
Τώρα για το ποσό... τί να πω...

strayshelp
Δραστήριο μέλος
ΕΙΔΑΤΕ το video με την τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο,πώς τα αρνείται όλα και πώς λέει ότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΗΟ?
Πώς απαντα η κ.Ζωή λοιπόν ότι ειχαν παντα επικοινωνία?
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!
https://www.choice4.tv/site/site/videoplay.php?file=https://72.55.188.117/site/flv/422.flv
ΠΩΣ μπορεί να ναι ραδιοαρβυλα όταν βγαινει ο ιδιος ο κτηνιατρος σε video που επισης εχω βαλει εδω κ λεει ότι το παιζει τρελλός ο Δημαρχος?
Απλα τα χασε τωρα ο κ.Σρατηγος,θα χειφαει κ κραξιμο κ θα τ αναλαβει ΜΑΛΛΟΝ θελει,δε θελει....
strayshelp
Δραστήριο μέλος
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:
{Αξιότιμη κυρία Πολυμενάκου, δεν ξέρουμε πώς, αλλά όσα διαδίδονται είναι ανυπόστατα. Ο κ. Δήμαρχος επικοινώνησε ο ίδιος με τον κτηνίατρο κ. Κουντούρη και τακτοποίησε το ζήτημα των εξόδων νοσηλείας, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί. Ενδεχομένως μια πληροφόρηση από τον ίδιο τον κτηνίατρο να μπορούσε να διώξει τις σκιές γύρω από ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.
Θα σας ενημερώσουμε με Δελτίο Τύπου για την υπόθεση αυτή, αφού ο Λήο ολοκλήρωσε τη θεραπεία του και πρόκειται να αποχωρήσει από την κλινική. Στο επίσημο site του Δήμου: https://www.poros.gov.gr
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας
Γκρουμούτη Ζωή}
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Και βέβαια δεν ήταν ράδιο-αρβύλα όπως λες γιατι στα βιντεάκια άλλα έλεγε ο Δήμαρχος.
Να επισημάνω επίσης πως το΄ένα και μοναδικό έγγραφο που έκανε ο Δήμαρχος Καλοχαιρέτας και έιναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του έγινε την 21 Ιουλίου και το μόνο που λέει είναι ότι θα αναγκαστεί να κάνει καταγγελία ο ίδιος αν δεν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας να καταγγείλει. Δεν λέει πουθενά γραπτώς πως θα αναλλάβει κάποια οικονομική υποχρέωση. Κοινως "γαργάρα' διότι scripta manent, verba volant!!!
Αν όπως λέει είχε δείξει ενδιαφέρον ως τώρα θα είχε κι άλλη καταχώρηση στην ιστοσελίδα του. Όπως λέτε προσπαθεί τώρα να συγκαλύψει για να γλυτώσει το κράξιμο.
Ως προς το γιατρό δεν νομίζω πως είναι πρέπον να τον αμφισβητούμε γιατί κατάφερε να κάνει τον Ληο σκυλάκι ξανά και για τα λεφτά δεν είχε μιλήσει νομίζω καθόλου. Απλά εφ' όσον ο Δήμαρχος έκανε το κομμάτι του υποσχόμμενος φύκια τον έβγαλε στη φόρα λέγοντας πως οχι λεφτά δεν έστειλε αλλά ούτε τηλέφωνο δεν πήρε να μάθει για την τύχη του σκύλου.
Κοιτάχτε γιατρός μου δεν είναι ούτε και τον ήξερα πριν.Απλά έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ως προς το γιατρό δεν νομίζω πως είναι πρέπον να τον αμφισβητούμε γιατί κατάφερε να κάνει τον Ληο σκυλάκι ξανά και για τα λεφτά δεν είχε μιλήσει νομίζω καθόλου. Απλά εφ' όσον ο Δήμαρχος έκανε το κομμάτι του υποσχόμμενος φύκια τον έβγαλε στη φόρα λέγοντας πως οχι λεφτά δεν έστειλε αλλά ούτε τηλέφωνο δεν πήρε να μάθει για την τύχη του σκύλου.
Κοιτάχτε γιατρός μου δεν είναι ούτε και τον ήξερα πριν.Απλά έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα
Συμφωνώ ο άνθρωπο φρόντισε το ζωάκι με μεγάλη αγάπη
Μπράβο στον γιατρό που φέρθηκε με τόση τρυφερότητα στον σκυλάκο και δεν τον οδήγησε σε ευθανασία
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Αναδημοσίευση απο το www.choice4.tv
«Η τιμή…τιμή δεν έχει» λέει ο σοφός λαός και η ορθότητα αυτής της ρήσης ισχύει απόλυτα στην ιστορία πληρωμής των…χρεών του Λίο. Η αλήθεια είναι πως πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προσφέρθηκαν να πληρώσουν τα έξοδα περίθαλψης και νοσηλείας του αγαπημένου μας Λίο αλλά ο κτηνίατρος κ.Γιάννης Κουντούρης ήταν απόλυτος,όταν τους απαντούσε πως ήταν «θέμα τιμής» για κείνον,τα έξοδα να πληρωθούν από το Δήμαρχο Πόρου ,σύμφωνα με τη δημόσια δέσμευση του. «Θέμα τιμής»,ήταν και για τον κ. Δημήτρη Στρατηγό,Δήμαρχο Πόρου ο οποίος τήρησε τον λόγο του πληρώνοντας σήμερα και μάλιστα από την «τσέπη» του,όλα τα..χρέη του Λίο.
Το video απο το www.choice4.tv
https://www.choice4.tv/site/site/videoplay.php?file=https://72.55.188.117/site/flv/146.flv
Όλα καλά λοιπόν . .
Να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμαρχο που τελικά πλήρωσε τα έξοδα του ΛΙΟ έστω και λίγο καθυστερημένα, τον κτηνίατρο κ. Γιάννη Κουντούρη για την όλη προσπάθεια στην αποκατάσταση της καλής υγείας του ΛΙΟ και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν .
Τέλος να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του choice4.tv για την καταπληκτική δουλεία που έκαναν με το θέμα του ΛΙΟ .
Τέτοιες εικόνες ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθούν .
Πηγή:
https://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=162:o-&catid=35:news&Itemid=67
strayshelp
Δραστήριο μέλος

4.500 ευρόπουλα για τον ΛΗΟ!Να σαι καλά ρε Λήο!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
έστω κι αν έγινε κάτω από πίεσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Οχι μόνο να κράζουμε..
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μόλις τους το έστειλα
drusilia
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool