Ο Μίσκα χάθηκε....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Προχτες γυρισαμε απο τις διακοπες μας αλλα το τελος αυτων των διακοπων ηταν κακο...:/: Πριν παμε Λευκαδα αφησαμε τον Μισκα στην ξαδερφη μου στην Χαλκιδα (ειχε ξαναμεινει εκει ο Μισκα και ολα ειχαν παει για χαρα), τις πρωτες μερες ολα ηταν καλα για τον Μισκα... :) Μαλιστα εκανε και παρεα με την θυληκια δικια τους γατουλα. Απο την Τεταρτη αρχισε ο εφιαλτης μου:( , οταν μας ειπαν οτι πηδηξε απο το μπαλκονι και χαθηκε, αλλα ειπαμε θα πεινασει και θα γυρισει. Ετσι οταν φτασαμε Χαλκιδα για να τον παρουμε μας ενημερωσαν πως ο Μισκα δεν ειχε εμφανιστει, τον φωναξαμε αλλα τπτ :cry: ! Φυγαμε και σε ολο το δρομο για το σπιτι (ειναι 45 λεπτα μακρια απο την Χαλκιδα) τα δακρυα μου τρεχανε ποταμι..... Η αγαπη μου, ο Μισκα μου... χαθηκε? Οι χειροτερες σκεψεις περνουσαν απο το μυαλο μου, τον πατησε αμαξι, τον πηραν αλλοι και βολευτηκε εκει? :hmm: Ηξερα οτι οι γατες βρισκουν το δρομο για το σπιτι και οτι σε αλλους εχουν λειψει για περισσοτερο διαστημα ομως αυτο δεν με παρηγορουσε... Το καλο ειναι οτι χτες εμφανιστηκε στο κηπο των θειων μου αλλα δεν προλαβανε να τον πιασουν :blink:. Τουλαχιστον ειναι ασφαλης, ετσι μολις φτιαξει ο καιρος ( εδω σημερα βρεχει παρα πολυ) θα παμε απογευμα στην Χαλκιδα για να τον ψαξουμε...:| Ελπιζω η ιστορια να εχει καλη καταληξη για τον Μισκα μου και συντομα να ειναι ξανα στην αγκαλια μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην αφήσεις να περάσουν οι μέρες! Πήγαινε να τον ψάξεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξερω αλλα το αυτοκινητο το οδηγαει μονο ο πατερας μου οποτε σε αυτον βασιζομαι (απο το χειμωνα θα βγαλω διπλωμα)! Ηταν να παμε σημερα το απογευμα αλλα βρεχει παρα πολυ! :mad: Θα ρωτησω μολις ξυπνησει ο πατερας μου αν θα παμε σημερα... :|

Εύχομαι ότι καλύτερο και να τον βρείς γρήγορα...

μεσα απο την καρδια μου να τον βρεις ξερω ποσο ποναει οταν λειπει

Σου εύχομαι ολόψυχα κι εγώ με τη σειρά μου να τον βρεις...
Αν και δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο για πάνω απο 2 μέρες, είναι κάτι που πάντα φοβάμαι :cry:

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα παρηγορικα λογια!!!! :redface: Σημερα επιτελους ο καιρος μας επιτρεπει να παμε να ψαξουμε το Μισκα! :) Ελπιζω να τον βρουμε, ευχηθητε μου καλη τυχη...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! Όλα θα πάνε καλά! Ενημέρωσέ μας!

Ευχαριστω και παλι!!! ;)

Τί έγινε τελικά με τον Μίσκα; Τον βρήκατε;

Τις δυο προηγουμενες μερες ημουν Χαλκιδα στα ξαδερφια μου και ψαχναμε το Μισκα... :( Τι βολτες στην γυρω περιοχη καναμε, τι φωτογραφια του δειξαμε στους γειτονους, τι τον φωναζα νυχτα μερα... πουθενα... :cry: Δεν εμφανιζοταν ουτε καν για λιγο για να φαει... Ειχα απελπιστει και κρατιομουν με το ζορι να μην ξεσπασω σε κλαματα... Εν τω μεταξυ οι υπολοιποι συγγενεις μας (κοιταζαν γυρω βεβαια) μου ελεγαν πως κανεις ετσι για μια γατα? :mad: Σιγα καλε... ασε που εχουν ενα σωρο ασθενειες... :mad: Τελικα μου φερανε αλλο γατακι επειδη νιωθανε υπευθυνοι για το Μισκα ομως δεν ειναι καθολου το ιδιο, ειναι μικρουλη και γλυκο ομως συγκρινεται η αγαπη που ειχα για τον Μισκα με την αγαπη που εχεις για ενα γατακι που μολις στο δωσανε? :confused: Βεβαια το αγαπαω αλλα στο μυαλο μου ειναι κολλημενος ο Μισκα... Οταν γυρισα χτες σπιτι ξεσπασα σε κλαματα αλλα αυτα δεν θα τον φερουν πισω... :cry: (οπου και αν ειναι)... τωρα εχω το μικρο γατι εδω αλλα εχω πει στους γονεις μου οτι μολις εμφανιστει ο Μισκα θα τον παρουμε πισω και θα ζουν και ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΣΑ!!! (δεν σηκωνω κουβεντα σε αυτο)... Που να ειναι η αγαπη μου? :cry: :cry: :cry:

:cry: :cry: :cry: Αχ ειλικρινα κοντευω να σκασω, τετοια στεναχωρια απο τοτε που πεθανε η αγαπημενη μου γιαγια... Νιωθω τυψεις που τον αφησαμε στα ξαδερφια μου, και στα αφτια μου ηχει ακομα το νιαουρισμα-σαν κλαμα που αφησε την ωρα που τον αφησα στην κουζινα τους... :( :( :( Ειχα κατι σαν προαισθημα τοτε αλλα ειπα πως κανω λαθος... :mad: Που να ξερω πως θα ειναι και η τελευταια φορα που θα ακουσω την αγαπη μου? Με κοιταζε τοτε στα ματια μου με ενα βλεμμα σαν να ελεγε ΜΗΝ!!! Τιποτα δεν μου δινει παρηγορια, βλεπω την φωτογραφια του και η σκεψη μου τον αναζηταει, θα εδινα τα παντα κυριολεκτικα για να τον εχω αυτη την στιγμη εδω.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τα ίδια ένιωθα κ εγώ όταν έχασα τον γάτο μου τον Elrik ενώ έλειπα ταξίδι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις όσο περισσότερο γίνεται κ όσο πιο σύντομα γίνεται. Το κακό βέβαια είναι ότι πρέπει να πας Χαλκίδα. Καλό θα ήταν να βάλεις αγγελία με φωτογραφία σε περιοδικό ή εφημερίδα της περιοχής κ να κολλήσεις αφίσες σε πολυσύχναστα μέρη στην περιοχή που χάθηκε. Εγώ είχα λάβει έτσι μερικά τηλέφωνα, μπορεί να μην τον βρήκα τελικά, αλλά άλλοι στάθηκαν πιο τυχεροί. Όσο πιο πολύ ενεργείς κ κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου τόσο καλύτερα θα νιώθεις, αφού τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει. Συμμερίζομαι τον πόνο σου κ ελπίζω να παν όλα καλά κ να βρεις τον γατούλη σου.

:( Στενοχωρήθηκα πολύ για τον Μίσκα... Ίσως όμως κάπου φανεί, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες!
Με γεια το καινούργιο γατούνι.

Εχω αφησει τα ξαδερφια μου στο ψαξιμο, αυτα με καταλαβαινουν απολυτα γιατι προσφατα σκοτωθηκε το δικο τους γατακι και νιωθουν τον πονο και την αγωνια μου. Θα κανω αφισες και θα τις κολλησω... :( Ευχαριστω για την συμπαρασταση γιατι αυτη την στιγμη κλαιω παλι...

Μην στεναχωριέσαι και μην χάνεις τις ελπίδες σου. Ίσως κάτι γίνει με αφισούλες και με το ψάξιμο. κουράγιο

Με το καλό να τον βρεις!

Lactoula, σου εύχομαι κι εγώ να τον βρεις και να μη στενοχωριέσαι άλλο!

Ευχαριστω πολυ ολους για την συμπαρασταση, ακομα κανενα νεο απο τα ξαδερφια μου. :( Καθε νυχτα ομως τον βλεπω να ερχεται στον υπνο μου... Ποτε θα βγει το ονειρο μου αληθινο?????

Μην χάνεις τις ελπίδες σου. Αν το θέλεις πολύ, όλες οι δυνάμεις της φύσης μπορούν να συνηγορήσουν για να έρθει κοντά σου...

Δεν χανω τις ελπιδες μου, η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια! :| Ακομα ομως δεν εχω βρει το κουραγιο να σας περιγραψω τον Σαββα, γιατι μου θυμιζει τοσο πολυ το Μισκα (οχι ως εμφαμιση) ως προς τι κανει γιατι με ποναει αυτο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back