marfot75
Δραστήριο μέλος
Ειλικρινά δεν σιχαίνομαι τίποτα περισσότερο από την κατσαρίδα. Μάλιστα τις έφερνε ζωντανές και τις αποτελείωνε εκεί. Έλα, όμως, που είχαμε και καύσωνες και η πόρτα κλειστή μην τρυπώσει μέσα καμία. Κάποιες φορές τον μάλωσα και με κοιτούσε με απορία ο καημενούλης. Τον χειμώνα το σταμάτησε. όμως έρχεται το καλοκαίρι.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Μου είχε πει μία ιστορία μία συνάδελφός μου όταν είχε γάτα.
Κοιμόταν και ξύπνησε έντρομη, βλέποντας την γάτα της, να παίζει επάνω στην κοιλιά της με μία μισοπεθαμένη κατσαρίδα
! Την είχε κουβαλήσει βλέπεις επάνω στο κρεβάτι για να δείξει στην μαμά της τι άξια κυνηγός είναι αλλά και για να την προσφέρει ως δώρο
!Βέβαια εκείνη δεν ευχαριστήθηκε καθόλου με το δώρο και ακόμα θυμάται το περιστατικό, και μου το διηγήτε κάθε φορά με την ίδια έκπληξη και ανατριχίλα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catman
Νεοφερμένο μέλος
Όπως ανέφερε και η kittycat,"για να δείξει στην μαμά της τι άξια κυνηγός είναι αλλά και για να την προσφέρει ως δώρο,έφερε το θήραμα".
Είναι μια πολύ φυσιολογική συμπεριφορά στις γάτες καθώς υποδηλώνει το σύνδεσμο μεταξύ "γονέα" και "παιδιού".
Μια απότομη αντίδραση σε μια τέτοια συμπεριφορά μόνο απορία θα δημιουργήσει στη γάτα και τίποτ'άλλο.
Τα ένστικα των γάτων πρέπει κάπου να εκδηλώνονται,όπως για παράδειγμα σε μικρή ηλικία και χωρίς παρουσία άλλων γάτων το μικρό πρέπει να αναπτύξει συστήματα επίθεσης σε τυχούσα λεία και όπως είναι φυσικό καλύτερο μέσο ανάπτυξης αυτής της ικανότητας είναι τα συνεχή και χωρίς λόγο δαγκώματα και γρατζουνίσματα στους κηδεμόνες τους.
Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις στην περίπτωση της γάτας σου είναι ανοχή στην ίδια αλλά και στις κατσαρίδες καθώς η φυσιολογική της εξέλιξη βασίζεται σ'αυτό.
Υπάρχουν θηράματα που ούτε θα φανταζόσουν ότι θα μπορούσε να σου φέρει.
Και κακά τα ψέματα,ζώντας πλέον τα ζώα σε κόσμο "ανθρώπων" αναγκάζονται να ζουν μακριά από το πραγματικό τους περιβάλλον,οπότε κάθε πράξη τους μη κατανοητή από μας δικαιολογημένη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα καθε φορα που φερνει ποντικι ,μετα το κυνηγι που κανω για να το πιασω (το ποντικι), τον χαιδευω καιι του λεω μπραβο ....ε τι να κανω εχει ηδη ψυχολογικα που ειναι μαυρος μην εχουμε κι αλλα

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
μονο τα σκοτωνει και τα αφηνει αλλα εχω καιρο να δω σκοτωμενο κατι στην αυλη
mimikaki
Διάσημο μέλος
εμ πως ! να μαθει τι πρεπει να κηνυγαει και τι οχι!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Από τότε μου έχει γίνει μεγάλο άγχος αυτό, μήπως κάποιος στην πολυκατοικία ρίξει φάρμακο και βρεθεί καμιά κατσαρίδα
σπίτι μας και της την πέσει η Αρήθα...

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
) αλλά δεν το μάλλωσα το γλυκό μου, αντίθετα τον χάιδεψα και του είπα "Μπράβο το μωρό μου!!!" γιατί κατάλαβα ότι το έκανε για να με ευχαριστήσει. Την τελευταία φορά που έπιασε ακρίδα, μου το είπε στο τηλέφωνο ο άνδρας μου, ο οποίος όταν τον είδε να παίζει του την πήρε και την άφησε ελεύθερη. Ο Χιόνης "τα πήρε" και δεν τον ξαναπλησίασε εκείνη την ημέρα, αλλά όταν γύρισα στο σπίτι μου έφερε σαν τρόπαιο το ένα της πόδι, που είχε προλάβει να το δαγκώσει! Εκεί πάλι του έδωσα τα εύσημα, αλλά μάλλωσα τον Κώστα γιατί λυπήθηκε την ακρίδα και μάλλωσε τον μικρό...
Πάντως αν συνεχίσει έτσι με τις ακρίδες ο Χιόνης σώθηκα!!! Δεν τις αντέχω με τίποτα....Αν μου φέρει κατσαρίδα και μάλιστα στο κρεβάτι όπως έκανε με την ακρίδα, δεν ξέρω τι θα κάνω... Δεν τις φοβάμαι, αλλά τις συχαίνομαι όσο δεν παίρνει...

Βγηκε εξω, την επιασε, την "τσαλακωσε" και την εφερε μεσα να παιξει.
Εφαγε και μια-δυο στον ποπο γιατι ειναι κριμα να τα σκοτωνει.

Ismini
Διάσημο μέλος
Ξερω ειμαι ακριδοδολοφονος...αλλα δεν τις αντεχα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αδελφή ψυχή!!!...Ξερω ειμαι ακριδοδολοφονος...αλλα δεν τις αντεχα!

Ismini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Σαν σκηνή από θρίλερ ακούγεται αυτό Ισμήνη!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Δεν μου εχει φέρει τίποτα
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ευτυχως στο νεο σπίτι δεν εχει κατσαρίδες. Τουλάχιστον δεν εχω δει
Παντως καύσωνα ή μη, όσο και να εσκαγα (στη γκασονιερα - ρετιρέ, υπέφερα) ανοιχτο παραθυρο μετα τη δυση δεν εβρισκες!!!! Το τεταρτο καλοκαιρι μου πηρε η μαμα κλιματιστικό!!!
Αυτο με τη δηλητηριαση από ψεκασμένη κατσταρίδα δεν το ειχα σκεφτει...
Πως γλυτωσαν τα δικα μου, απορω!!!!!
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω ειναι το μονο που μπορω να σκοτωσω μπλιαχχχχχ 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool