Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως τα καπνίσανε?Ακόμα ψάχνω να βρώ ένα κλειστό πακέτο Marlboro που "εξαφανίστηκε "μυστηριωδώς προχθές τη νύχτα.Δεν είναι κάτω από κανένα καναπέ ή κρεβάτι.Πείτε μου που μπορεί να το έχουνε κρύψει;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως κι εγω έχω χάσει διάφορα, κυρίως κοκαλάκια) που δεν είναι στις συνηθισμένες "κρυψώνες"...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολο το σπιτι ειναι γεματο, κατω απο τα κρεβατια, στα χαλια, μεσα στη μανιερα, στις ντουλαπες. Συνηθως, αλλο της πετας να παιξει, και αλλο φερνει πισω.
Και μαλιστα η κυρια μας, εχει και προτιμιση!Μονο αυτα που δεν εχουν μεταλλικο πιασιμο θελει...Οσα εχουν μεταλλο τα αφηνει εκει που τα βρισκει ευτυχως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έβαλα φωνή "Όχι εδώ βρε Χιόνη!!!!" και αυτός με κοίταξε απαξιωτικά, το πήρε και πήγε και το άφησε στα πόδια της μαμάς μου που ήταν στην κουζίνα...
Νομίζω ότι εμέσως θέλει να μου πει ότι απογοητεύτηκε από τη μαμά του που δεν εκτιμάει τις κυνηγητικές του ικανότητες και γι'αυτό πήγε το "θήραμά" του δωράκι στη γιαγιά.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
βρε Ασπασία σου έφερε σνακ να μασουλίσεις όσο βλέπεις τον αγώνα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Ο αρραβωνιαστικός μου τώρα μέσα βλέπει τον αγώνα Λίβερπουλ- Μίλαν με τη Νεφέλη μου αγγαλιά η οποία δε χάνει αγώνα ποδοσφαίρου.Τα ίδια έκανε και πέρσι με το μουντιάλΌπως καθόμουν στο κρεβατάκι μου και απολάμβανα το παιχνίδι Liverpool - Milan έρχεται με φόρα ο Χιόνης και σκάει δίπλα μου αφήνοντας στο στήθος μου ένα τεράάάστιο πράσινο κουνούπι σαν ελικόπτερο!Έβαλα φωνή "Όχι εδώ βρε Χιόνη!!!!" και αυτός με κοίταξε απαξιωτικά, το πήρε και πήγε και το άφησε στα πόδια της μαμάς μου που ήταν στην κουζίνα...
![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι εμέσως θέλει να μου πει ότι απογοητεύτηκε από τη μαμά του που δεν εκτιμάει τις κυνηγητικές του ικανότητες και γι'αυτό πήγε το "θήραμά" του δωράκι στη γιαγιά.![]()
![]()
![]()
Τι βίτσιο και αυτό!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πριν λίγο το βλαμμένο μου ήρθε κι έπαιζε στο κρεββάτι με το ελικοφόρο! Το ίδιο ήταν, άλλο έπιασε δεν ξέρω!!! Τα πήρα, το πήρα και μην το είδατε!!!
Τώρα ο μικρός γυρίζει γύρω-γύρω από το κρεβάτι και το ψάχνει! Άντε να δω τι άλλο θα μου φέρει σήμερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Το ξανάκανε!!! Τι στο καλό? Παράκρουση τον έχει πιάσει? Τώρα μου έφερε μια πεταλουδίτσα απ'αυτές που λέμε ψυχές αν ξέρερε ποιές λέω. Ευτυχώς κουνιόταν ακόμα και την πήρα και την έβγαλα έξω! Ελπίζω να μη μου φέρει καμιά δεκαοκτούρα στο κρεβάτι!!!![]()
![]()
![]()
βλέπω έχει ποικιλία το μενού σήμερα Ασπασία!!!

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Το ξανάκανε!!! Τι στο καλό? Παράκρουση τον έχει πιάσει? Τώρα μου έφερε μια πεταλουδίτσα απ'αυτές που λέμε ψυχές αν ξέρερε ποιές λέω. Ευτυχώς κουνιόταν ακόμα και την πήρα και την έβγαλα έξω! Ελπίζω να μη μου φέρει καμιά δεκαοκτούρα στο κρεβάτι!!!![]()
![]()
![]()

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

Α ρε Χιόνη! Η Μίτσυ μας ήταν κυνηγός στα νιάτα της, τώρα που γέρασε όχι και τόσο. Μια φορά στο χωριό κυνηγούσε ένα πολύ μικρό ποντικάκι και όταν αυτό της χώθηκε σε μια τρύπα καθόταν επι ώρες από πάνω και θρηνούσε. Και εννοείται ότι όλα της τα θηράματα ήθελε να τα φέρνει μέσα στο σπίτι. Τον Σάκη πάλι είναι πιο πιθανό να μου τον φέρει καμμιά δεκαοχτούρα στο κρεββάτι επειδή τον έπιασε παρά το ανάποδο!
marigo173
Δραστήριο μέλος
Το τέρας μου μού κουβάλησε πριν καμμιά ώρα ένα πανέμορφο ροζ ποντικάκι με μακριά αυτιά στην αυλή και το βασάνισε μέχρι θανάτου
. Εντωμεταξύ την ώρα που παίζαν κυνηγητό στην αυλή ήρθε και μια άλλη αδέσποτη γάτα, που είδε το θήραμα από μακρία και έγινε και καβγάς. Εγώ να φωνάζω της Λουκρητίας να πιάσει το ποντίκι που έτρεχε πέρα δώθε της αυλής κι αυτή να κυνηγάει την άλλη γάτα που τόλμησε να διεκδικήσει το θήραμα
. Τώρα κάθεται και παίζει εκστασιασμένη με το κακόμοιρο το ποντικάκι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool