moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ για την βοήθειά σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σου άφησα ήδη και σχόλιο!Τελικά τα κατάφερα με την βοήθεια του γιου μου. Αν θες πήγαινε να δεις το θέμα μου...
Ευχαριστώ για την βοήθειά σου!
Η πέρσα σου είναι ΚΟΥΚΛΑ!Είναι ασημί τσιντσιλα;Με τους χρωματισμούς των περσικών δεν τα πάω πολύ καλά,συγνώμη αν κάνω λάθος...

staman2
Περιβόητο μέλος
Σου άφησα ήδη και σχόλιο!
Η πέρσα σου είναι ΚΟΥΚΛΑ!Είναι ασημί τσιντσιλα;Με τους χρωματισμούς των περσικών δεν τα πάω πολύ καλά,συγνώμη αν κάνω λάθος...![]()
Σ'ευχαριτώ πολύ για την βοήθεια και για τα καλά σου λόγια. Ναί είναι ασημί τσιντσιλά. Την στείρωσα την γλυκειά μου πριν 2 εβδομάδες ακριβώς, είναι μια χαρά. δηλ. ήταν καλά από την 4η μέρα.
Καλά. μπήκα στις φωτό της Άννας και είδα την κουκλάρα τη Μόιρα. Πραγματικά αν δεν είχα 3 γάτες ήδη (ενίοτε και 4ο που φιλοξενώ), κ 1 σκύλο θα έπαιρνα από την Άννα ένα υπεροχο γατάκι. τα καμάρωνα στις φωτογραφίες.Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου και περιμένουμε φωτο.
Φιλικά, Αναστασία
moukelis
Επιφανές μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου...Ναι κι εγώ τη θεωρώ κούκλα,αλλά εγώ είμαι μαμά της και δεν κρίνω αντικειμενικά...Σ'ευχαριτώ πολύ για την βοήθεια και για τα καλά σου λόγια. Ναί είναι ασημί τσιντσιλά. Την στείρωσα την γλυκειά μου πριν 2 εβδομάδες ακριβώς, είναι μια χαρά. δηλ. ήταν καλά από την 4η μέρα.
Καλά. μπήκα στις φωτό της Άννας και είδα την κουκλάρα τη Μόιρα. Πραγματικά αν δεν είχα 3 γάτες ήδη (ενίοτε και 4ο που φιλοξενώ), κ 1 σκύλο θα έπαιρνα από την Άννα ένα υπεροχο γατάκι. τα καμάρωνα στις φωτογραφίες.Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου και περιμένουμε φωτο.
Φιλικά, Αναστασία
Πάντως νομίζω ότι της έχει μείνει ένα γατουλάκι,με κανονική ουρά,όχι κοντή σαν της Μόιρας,αν το ξανασκεφτείς εδώ είμαστε!
georgetam
Νεοφερμένο μέλος
Μιας και ο χειμώνας φεύγει σιγά σιγά και σε πολλά σπίτια η κατσαρίδες θα εμφανιστούν ξανά θα ήθελα μια βοήθεια!
εδώ και δύο χρόνια που μένω σε αυτή την πολυκατοικία, κάθε καλοκαίρι οι κατσαρίδες κάνουν παρέλαση, εγώ γενικά με την καθαριότητα έχω μια μανία, και μόνο στην σκέψη ότι υπάρχουν κατσαρίδες είμαι ικανώς να καθαρίζω όλη μέρα!
έχω προσπαθήσει τα πάντα, από φάρμακα μέχρι δάφνες, παγίδες, βραδινές εφόδους στην κουζίνα με επιθέσεις αεροζόλ, κτλπ....
σκοτώνοντας εκατοντάδες
αλλά η πολυκατοικία είναι τόσο παλιά που δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, έπλενα τα πιάτα και έβλεπα απο το παράθυρο να περπατάνε 3-4ης σε μέγεθος δάκτυλου.... Τώρα όμως που έχω τον γατούλι και δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ φάρμακα δεν ξέρω τι να κάνω, και το χειρότερο είναι πως αν δω το γάτο να παίζει με την κατσαρίδα είναι πιθανόν να έρχεται μετά κοντά μου και να εξαφανίζομαι
σιχαίνομαι απίστευτα.και τώρα το τρίτο και χειρότερο, η πολυκατοικία κάνει καθαρισμό - απολύμανση κάθε χρόνο για τις κατσαρίδες, και δεν ξέρω τι φάρμακα χρησιμοποιούν, είναι πολύ πιθανόν αυτές οι κατσαρίδες μετά για να σωθούν όπως είχε γίνει και στα προηγούμενα χρόνια να μπουν στο διαμέρισμα. (από πόρτες, παράθυρα,σωλήνες ,αποχέτευση κτλπ) τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?
(* Οι άνθρωποι τις πολυκατοικίας δεν είναι και τόσο φιλόζωοι ώστε να κάτσω να συζητήσω το θέμα μαζί τους, το πολύ πολύ να μου πουν, άλλαξε διαμέρισμα.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(ή πράγματι να αλλάξεις σπίτι!) Συνήθως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις φταίνε οι αποχετεύσεις, ή πχ κάποια κατεδάφιση σε διπλανό κτίριο που απελευθέρωσε τις κατσαρίδες του δικού του δικτύου και ήλθαν στο δικό σας... Νομίζω πως πρέπει να συζητήσεις εκτενέστερα με το συνεργείο απεντόμωσης για να σου πουν κι αυτοί τι προτείνουν κι αν υπάρχει οριστική λύση, ή έστω στα επίπεδα του ανεκτού. Πάρε γνώμες και από άλλα συνεργεία αν δε σε καλύψει η απάντησή τους για να δεις τι παίζει. Εκείνοι θα ξέρουν να σου πουν κι αν τα φάρμακα που χρησιμοποιούν είναι επιβλαβή ή όχι για κατοικίδια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οσον αφορα το φαρμακο,υπαρχει αυτο,Γη διατομων λεγεται,που ειναι οικολογικο και ακινδυνο για κατοικιδια.Λενε οτι ειναι πολυ αποτελεσματικι,δεν το εχω δοκιμασει δενε χω κατσαριδες.Δες εδω .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgetam
Νεοφερμένο μέλος
ΕλένηΘεσ.
Νεοφερμένο μέλος
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool