Ο Μελαγχολικός γύρισε χτυπημένος...

Παιδια κι εμενα να υπολογιζετε και νομιζω θα ειναι πολύ χρησιμο!!! Πολλές φορες χρειαστηκε να αλληλοβοηθηθουμε και δεν τα καταφεραμε.
Τωρα επι της παγιδας το δικο μου μερίδιο να το στειλω με καποιο τροπο ή να βρεθω με καποια στις 23 Ιουνίου που θα ειμαι πανω; Απλα πάει πολύ μεχρι τοτε. Να τα καταθεσω κάπου; Τι να κανω καλε;;;
:hmm: :hmm: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία πια μπορεί να πάει στη Τράπεζα να ανοίξει ένα βιβλιάριο με δύο ονόματα, ώστε εάν δεν μπορεί αυτή να πηγαίνει η άλλη; Και δεύτερο επειδή νομίζω απαιτείται μια κατάθεση αρχική για να ανοίξει η τράπεζα βιβλιάριο, παλιά έτσι ήταν αλλά έχω 12 χρόνια να κινήσω βιβλιάριο και δεν ξέρω, να μάθουμε το ποσό να τα δώσουμε να τελειώνουμε. Να μην το τρενάρουμε άλλο δεν λέει.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω συμφωνω σε αυτο που λεει η Νερινα.
Ελένη εχεις πολυ πλακα, που μπαινεις και μετρας καθε τοσο!
Στο τελος θα αντιστοιχει απο 1 ευρω στον καθενα για τη γατοπαγιδα!:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Πλακα εχουμε....
Αλλα αληθεια, ποια μπορει;;

Πήρα τηλέφωνο για την γατοπαγίδα. Δεν έχουν παραλάβει ακόμη. Μου είπαν να ξανατηλεφωνήσω αύριο.

Ήρθε η γατοπαγίδα!

Η γατοπαγίδα ήρθε. Ελένη μπορείς όποτε θες να περάσεις να την παραλάβεις. Εγώ δεν την χρειάζομαι άμεσα. Ποιός την χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ώστε να την πάρει;
Αν δεν την χρειάζεται κανείς, θα την παραλάβω από την Ελένη και θα την βάλω στην αποθήκη μου, ώστε να την πάρει όποιος την χρειαστεί.

Θέλω να πιάσω τη γατούλα που είναι μαδημένη να την πάω στον κ.Πάνο και να την στειρώσω κι όλας. Πρώτα όμως πρέπει να βρω λύση σε κάποια προβλήματα. Τι θα κάνει το γατάκι στην περίπτωση που πιάσω τη γάτα? Μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνο του? Είναι μόλις 2 μηνών!!! Και δέυτερον που θα μείνει η γατούλα αμέσως μετά τη στείρωση. Σπίτι μου δεν γίνεται και ο κ.Πάνος δεν αναλαμβάνει να κρατήσει όπως ο προηγούμενος γιατρός που είχα αφήσει τον Χιόνη 13 μέρες όταν τον είχα βρει άρρωστο.
Σκέφτομαι σοβαρά να ρωτήσω τον κ.Λέκκα τον παλιό κτηνίατρο πόσο θα μου στοιχίσει να την κάνει καλά από την ψώρα (?) που έχει να την στειρώσει και να την κρατήσει μέχρι να γίνει καλά. Αλλά χονδρικά τα υπολογίζω κανένα 150 minimum και αυτή τη στιγμή να πω την αλήθεια δεν δύναμαι...:(
Θα έλεγα να πάρεις την παγίδα εσύ Βικτώρια και αν είναι όταν βρω άκρη τι να κάνω την παίρνω από εσένα. Είμαστε σχετικά κοντά

Ούτως ή άλλως καλύτερα να μην αποχωρίσεις ακόμα τη γατούλα από το γατάκι της.

Ούτως ή άλλως καλύτερα να μην αποχωρίσεις ακόμα τη γατούλα από το γατάκι της.
Το πρόβλημα είναι ότι αν την αφήσω αστείρωτη σε δύο μήνες θα ξαναπεράσει την ταλαιπωρία της γέννας. Αν δεις κι εδώ οι αρσενικοί δεν την αφήνουν σε ησυχία....:( :( :(

Την στειρώνεις σε κανα 20ήμερο Ασπασία!

ΟΚ, θα παω να την παρω σημερα σε καμια ωρα.
Εχω γαλλικα μετα και δεν θα προλαβω...

Μετα τι να την κανω?
Που να την παω?

Αυριο θα παω στον κυριο πανο, οποτε αν την θελεις ασπασια, μπορω να στην φερω.

Ελένη αστην στον Αίλουρο (αν δεν δημιουργεί πρόβλημα) και θα περάσω μέσα στη βδομάδα να την πάρω.

Ενταξει.
Μπορεις να παρεις τηλεφωνο να τον ρωτησεις αν μπορει να την κρατησει?
Μην δημιουργισουμε και προβλημα.:redface:

Οκ θα τον πάρω το απόγευμα!

Τωρα ειδα οτι λειτουργει μεχρι τις 4...
Αρα δεν προλαβαινω σημερα!
Και σαββατοκυριακα ειναι κλειστα!:(

Δεν πειράζει Ελένη, από βδομάδα!

Σαρδελίτσα μου σου έστειλα πμ να μου πείς λογαριασμό να πληρώσω κι εγώ!

Παιδια εγώ τι να κανω τελικα με τα χρήματα;;;;
Να τα στειλω;;;;
Να βρεθούμε στις 23 του μηνα Αθηνα;;;
Οτι μου πείτε

Την πηρα την γατοπαγιδα.
Μου εξηγησαν και πως λειτουργει...
Τωρα ποιος την θελει?

Βικτωρια τα χρήματα τα δίνουμε σε σένα??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back