chrisidor
Δραστήριο μέλος
Και εγώ έχω πάντως εδώ στην αυλή μια άγρια γατούλα που γέννησε και χρειάζεται στείρωση. Έρχεται κάθε μέρα και τρώει αλλά δεν πιάνεται με τίποτα!
Πρέπει να συναντηθούμε μια μέρα, όσοι ενδιαφέρονται, για να συζητήσουμε και να αναλάβουμε δράση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μεγεια μας την γατοπαγιδα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω στο τελος του μηνα θα φυγω και δεν θα ειναι κανενας εδω...
Να κανονισουμε να συναντηθουμε για να δωσουμε και τα χρηματα στην Βικτωρια.
χριστινα
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ακόμα εσύ την έχεις Ελένη? Είχα μείνει με την ετνύπωση ότι θα την έπαιρνε η Βικτώρια.Τι θα κανουμε με την γατοπαγιδα?
Εγω στο τελος του μηνα θα φυγω και δεν θα ειναι κανενας εδω...
Να κανονισουμε να συναντηθουμε για να δωσουμε και τα χρηματα στην Βικτωρια.
Αλήθεια, τι θα γίνει με τα χρήματα? Πότε θα συναντηθούμε για να τα δώσουμε? Βιτκώρια εμείς μπορούμε να συναντηθούμε και Κολωνάκι μιας και είμαστε κοντά.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τι λέτε για αυτό το Σ/Κ;Πότε θα συναντηθούμε για να τα δώσουμε?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρεπει να συναντηθούμε να μου την δώσεις. Μία λύση είναι να την αφήσεις αύριο στον Αίλουρο και πάω και την παίρνω.
Παιδιά αυτό το ΣΚ είναι αδύνατο για εμένα.
Μην αγχώνεστε με τα χρήματα. Θα τα βρούμε εν καιρώ!
Γιατι ή δεν μπορω εγω ή η μαριελ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool