Ο Μελαγχολικός γύρισε χτυπημένος...

Ναι βέβαια, θα το δούμε και στην πράξη.
Και εγώ έχω πάντως εδώ στην αυλή μια άγρια γατούλα που γέννησε και χρειάζεται στείρωση. Έρχεται κάθε μέρα και τρώει αλλά δεν πιάνεται με τίποτα!
Πρέπει να συναντηθούμε μια μέρα, όσοι ενδιαφέρονται, για να συζητήσουμε και να αναλάβουμε δράση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το ξεχασα το θεμα, ημουν απλα διακοπες. Ελπιζω εντομεταξυ να μην κανονισατε ηδη συναντηση. Αν ναι, μπορω να καταθεσω τα χρηματα και σε λογαριασμο.
Μεγεια μας την γατοπαγιδα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρόμαξα!!! Πως θα την κουβαλάμε απο δω κι απο κει? Τεράστια δειχνει....

Τι θα κανουμε με την γατοπαγιδα?
Εγω στο τελος του μηνα θα φυγω και δεν θα ειναι κανενας εδω...

Να κανονισουμε να συναντηθουμε για να δωσουμε και τα χρηματα στην Βικτωρια.

Παιδια εγω θα ειμαι αθηνα το επομενο Σ/κ. Να το κανονισουμε να δωσω κ εγω τα χρηματα

Τι θα κανουμε με την γατοπαγιδα?
Εγω στο τελος του μηνα θα φυγω και δεν θα ειναι κανενας εδω...

Να κανονισουμε να συναντηθουμε για να δωσουμε και τα χρηματα στην Βικτωρια.
Ακόμα εσύ την έχεις Ελένη? Είχα μείνει με την ετνύπωση ότι θα την έπαιρνε η Βικτώρια.:hmm: Αλήθεια, τι θα γίνει με τα χρήματα? Πότε θα συναντηθούμε για να τα δώσουμε? Βιτκώρια εμείς μπορούμε να συναντηθούμε και Κολωνάκι μιας και είμαστε κοντά.;)

Ελένη νόμιζα ότι την χρειάζεστε για τα γατάκια της Εύβοιας!
Πρεπει να συναντηθούμε να μου την δώσεις. Μία λύση είναι να την αφήσεις αύριο στον Αίλουρο και πάω και την παίρνω.

Παιδιά αυτό το ΣΚ είναι αδύνατο για εμένα.
Μην αγχώνεστε με τα χρήματα. Θα τα βρούμε εν καιρώ!

Την χρειαζομαστε, αλλα δεν ξερω αν θα καταφερουμε να παμε τελικα.
Γιατι ή δεν μπορω εγω ή η μαριελ.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back