elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τώρα που βρίσκεται ο Μορφέας εντός ή εκτός;
Μέσα είναι σίγά που θα βγεί έξω χαζός είναι μέσα του αρέσει πειρισσότερο και ας είναι και η υστέρο εδώ!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

( Β.. όπως βίδες....)

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το μόνο πρόβλημα είναι ο άντρας μου που δεν θέλει 2ο γάτι και μου λεει δεν πιστεύω να τον έχουμε συνέχεια μεσα?????![]()
Καλά μας τα είπαν κι άλλοι
. Επειδή τον γνώρισα τον άντρα σου να είσαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ας τα βρούνε τα 2 γατιά.... και μετά, θα παμε στο σχέδιο Β.( Β.. όπως βίδες....)
![]()
Από το στόμα σας και στου θεού (Δημήτρη) το αυτί!!!!!
Καλά μας τα είπαν κι άλλοι. Επειδή τον γνώρισα τον άντρα σου να είσαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου
Εγώ πάντως όχι δεν λεω πουθενά έξω έξω μεσα μεσα ότι μου πούνε!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
και πολύ καλά κάνεις πρώτα η άμυνα κ μετά η επίθεση![]()
Ετσι λέω και εγώ τι αν πιάσουν πιο πολύ τα κρύα έξω θα τον αφήσει?????

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ετσι λέω και εγώ τι αν πιάσουν πιο πολύ τα κρύα έξω θα τον αφήσει?????![]()
Τακτική χρειάζεται παιδί μου γυναίκες είμαστε. Αφήνουμε τον άλλο μέχρι να την πατήσει και μετά το παίζουμε

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε! Δεν νομίζω το γατουλάκι με τα σπίρτα θα γυρίσετε; Θα κάνει κ αυτή την τσαχπινιά που κάνουν με τα μάτια κ θα τον ρήξη άλλωστε ειναι πολύ γλύκας κ θα τον λυπηθείΕτσι λέω και εγώ τι αν πιάσουν πιο πολύ τα κρύα έξω θα τον αφήσει?????![]()

Άντζελα να σε ρωτήσω κ κάτι άσχετο με το όλο θέμα, οι Αμπελόκηποι στην Θεσσαλονίκη που βρίσκονται; Είναι μακριά από τα ΚΤΕΛ;
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τακτική χρειάζεται παιδί μου γυναίκες είμαστε. Αφήνουμε τον άλλο μέχρι να την πατήσει και μετά το παίζουμε![]()
οτι θα την πατήσει θα την πατήσει το θέμα είναι που στην ουρά μην την πατήσει μόνο και έχουμε άλλα!!!

Ε! Δεν νομίζω το γατουλάκι με τα σπίρτα θα γυρίσετε; Θα κάνει κ αυτή την τσαχπινιά που κάνουν με τα μάτια κ θα τον ρήξη άλλωστε ειναι πολύ γλύκας κ θα τον λυπηθεί![]()
Ε μα τι πια και πάντα έλεγε ότι αρσενικό δεν τον πλησιάζει αυτόν .....

τώρα αν τον μάθει και η Κλειώ θα ειναι πιο εύκολα τα πράγματα!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Γειαααα σας!!! Άντε μάγισσα...ολα καλα βλέπω πηγαίνουν!! Τα μάγια πιάνουν!!!![]()
έτσι νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
έτσι νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Μην το νομιζεις καθολου!! Εγω ειμαι σίγουρη!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Άντζελα να σε ρωτήσω κ κάτι άσχετο με το όλο θέμα, οι Αμπελόκηποι στην Θεσσαλονίκη που βρίσκονται; Είναι μακριά από τα ΚΤΕΛ;
Δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα μακρυα.Κανενα δεκαλεπτο με αυτοκινητο η ταξι πρεπει να ειναι με νορμαλ κινηση.Πρεπει να εχει και λεωφορειο απο τα ΚΤΕΛ.
Σλιθ σκεφτεσαι να επισκεφτεις την Θεσ/νικη? Βρες χρονο οπωσδηποτε να σε γνωρισουμε απο κοντα!

Μαγισσα, ο Δημητρης εχει ηδη αποδεχτει μεσα του την ιδεα του δευτερου γατιου,απλα ακομη δεν το'χει συνηδητοποιησει!

Σιγα μην αφησει εξω αυτον τον κουκλο!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα μακρυα.Κανενα δεκαλεπτο με αυτοκινητο η ταξι πρεπει να ειναι με νορμαλ κινηση.Πρεπει να εχει και λεωφορειο απο τα ΚΤΕΛ.
Σλιθ σκεφτεσαι να επισκεφτεις την Θεσ/νικη? Βρες χρονο οπωσδηποτε να σε γνωρισουμε απο κοντα!
Μαγισσα, ο Δημητρης εχει ηδη αποδεχτει μεσα του την ιδεα του δευτερου γατιου,απλα ακομη δεν το'χει συνηδητοποιησει!
Σιγα μην αφησει εξω αυτον τον κουκλο!![]()
Μακάρι Νίκη μου γιατί όλοι οι γνωστοί μας τον έχουνε λατρέψει!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Επίσης έκοψα τα νυχάκια της Κλειώς και μετά του Μορφέα και τα λιμάρισα κιόλας και δεν έβγαλε κιχ ούτε ό ένας ούτε ο άλλος

Τι να πω δεν ξέρω κάθε μερα τα γατιά με εκπλήσουν και περισσότερο!!!!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάθε μερα τα γατιά με εκπλήσουν και περισσότερο!!!!![]()
Αυτό ξαναπές το!!!! Δεν παίζονται!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αυτό ξαναπές το!!!! Δεν παίζονται!!![]()
Ετσι ακριβώς με τις γάτες ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να περιμένεις!!!!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Αλλα ευτυχώς κράτησε και αυτός την ψυχραιμία του και εγώ έμεινα ήρεμη και ο γάτος βρεθηκε στην αγκαλιά του να τον χαιδεύει και να λέει ότι είναι πολύ χαδιάρης ο μικρός!!!!

ευτυχώς γιατί τα είδα όλα σας λεω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool