Ο Μορφέας και η Κλειώ...

Τώρα που βρίσκεται ο Μορφέας εντός ή εκτός;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα που βρίσκεται ο Μορφέας εντός ή εκτός;

Μέσα είναι σίγά που θα βγεί έξω χαζός είναι μέσα του αρέσει πειρισσότερο και ας είναι και η υστέρο εδώ!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μόνο πρόβλημα είναι ο άντρας μου που δεν θέλει 2ο γάτι και μου λεει δεν πιστεύω να τον έχουμε συνέχεια μεσα?????:hmm::hmm:

Ας τα βρούνε τα 2 γατιά.... και μετά, θα παμε στο σχέδιο Β.;):P ( Β.. όπως βίδες....):lol::lol:

Το μόνο πρόβλημα είναι ο άντρας μου που δεν θέλει 2ο γάτι και μου λεει δεν πιστεύω να τον έχουμε συνέχεια μεσα?????:hmm::hmm:

Καλά μας τα είπαν κι άλλοι:). Επειδή τον γνώρισα τον άντρα σου να είσαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου

Ας τα βρούνε τα 2 γατιά.... και μετά, θα παμε στο σχέδιο Β.;):P ( Β.. όπως βίδες....):lol::lol:

Από το στόμα σας και στου θεού (Δημήτρη) το αυτί!!!!!

Καλά μας τα είπαν κι άλλοι:). Επειδή τον γνώρισα τον άντρα σου να είσαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου

Εγώ πάντως όχι δεν λεω πουθενά έξω έξω μεσα μεσα ότι μου πούνε!!!!:lol::lol::lol:

και πολύ καλά κάνεις πρώτα η άμυνα κ μετά η επίθεση:lol::lol::lol::lol:

και πολύ καλά κάνεις πρώτα η άμυνα κ μετά η επίθεση:lol::lol::lol::lol:

Ετσι λέω και εγώ τι αν πιάσουν πιο πολύ τα κρύα έξω θα τον αφήσει?????:hmm::hmm::hmm:

Ετσι λέω και εγώ τι αν πιάσουν πιο πολύ τα κρύα έξω θα τον αφήσει?????:hmm::hmm::hmm:

Τακτική χρειάζεται παιδί μου γυναίκες είμαστε. Αφήνουμε τον άλλο μέχρι να την πατήσει και μετά το παίζουμε:whistle:

Ε! Δεν νομίζω το γατουλάκι με τα σπίρτα θα γυρίσετε; Θα κάνει κ αυτή την τσαχπινιά που κάνουν με τα μάτια κ θα τον ρήξη άλλωστε ειναι πολύ γλύκας κ θα τον λυπηθεί;)
Άντζελα να σε ρωτήσω κ κάτι άσχετο με το όλο θέμα, οι Αμπελόκηποι στην Θεσσαλονίκη που βρίσκονται; Είναι μακριά από τα ΚΤΕΛ;

Τακτική χρειάζεται παιδί μου γυναίκες είμαστε. Αφήνουμε τον άλλο μέχρι να την πατήσει και μετά το παίζουμε:whistle:

οτι θα την πατήσει θα την πατήσει το θέμα είναι που στην ουρά μην την πατήσει μόνο και έχουμε άλλα!!!:lol::lol::lol::lol:

Ε! Δεν νομίζω το γατουλάκι με τα σπίρτα θα γυρίσετε; Θα κάνει κ αυτή την τσαχπινιά που κάνουν με τα μάτια κ θα τον ρήξη άλλωστε ειναι πολύ γλύκας κ θα τον λυπηθεί;)

Ε μα τι πια και πάντα έλεγε ότι αρσενικό δεν τον πλησιάζει αυτόν .....:lol::lol: τώρα αν τον μάθει και η Κλειώ θα ειναι πιο εύκολα τα πράγματα!!!!:up::up:

Γειαααα σας!!! Άντε μάγισσα...ολα καλα βλέπω πηγαίνουν!! Τα μάγια πιάνουν!!! ;)

Γειαααα σας!!! Άντε μάγισσα...ολα καλα βλέπω πηγαίνουν!! Τα μάγια πιάνουν!!! ;)

έτσι νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Άντζελα να σε ρωτήσω κ κάτι άσχετο με το όλο θέμα, οι Αμπελόκηποι στην Θεσσαλονίκη που βρίσκονται; Είναι μακριά από τα ΚΤΕΛ;

Δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα μακρυα.Κανενα δεκαλεπτο με αυτοκινητο η ταξι πρεπει να ειναι με νορμαλ κινηση.Πρεπει να εχει και λεωφορειο απο τα ΚΤΕΛ.
Σλιθ σκεφτεσαι να επισκεφτεις την Θεσ/νικη? Βρες χρονο οπωσδηποτε να σε γνωρισουμε απο κοντα!:D

Μαγισσα, ο Δημητρης εχει ηδη αποδεχτει μεσα του την ιδεα του δευτερου γατιου,απλα ακομη δεν το'χει συνηδητοποιησει!;):lol:
Σιγα μην αφησει εξω αυτον τον κουκλο!:D

Δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα μακρυα.Κανενα δεκαλεπτο με αυτοκινητο η ταξι πρεπει να ειναι με νορμαλ κινηση.Πρεπει να εχει και λεωφορειο απο τα ΚΤΕΛ.
Σλιθ σκεφτεσαι να επισκεφτεις την Θεσ/νικη? Βρες χρονο οπωσδηποτε να σε γνωρισουμε απο κοντα!:D

Μαγισσα, ο Δημητρης εχει ηδη αποδεχτει μεσα του την ιδεα του δευτερου γατιου,απλα ακομη δεν το'χει συνηδητοποιησει!;):lol:
Σιγα μην αφησει εξω αυτον τον κουκλο!:D

Μακάρι Νίκη μου γιατί όλοι οι γνωστοί μας τον έχουνε λατρέψει!!!!:up::up::up::up:

Σήμερα είχαμε τις πρώτες μας αγάπες η Κλειώ του έγλυψε την ουρά την ώρα που έτρωγε και μετά έκαναν και μυτιές !!!!!!!!!!:P:P:lol::lol::lol:

Επίσης έκοψα τα νυχάκια της Κλειώς και μετά του Μορφέα και τα λιμάρισα κιόλας και δεν έβγαλε κιχ ούτε ό ένας ούτε ο άλλος ;);):lol::lol::lol::lol: Τι να πω δεν ξέρω κάθε μερα τα γατιά με εκπλήσουν και περισσότερο!!!!:up::up::up::up:

Αυτό ξαναπές το!!!! Δεν παίζονται!! :lol:

Ετσι ακριβώς με τις γάτες ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να περιμένεις!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Εχθές για πρώτη φορά είπε ο άντρας μου να τον αφήσω μέσα στο σπίτι να μην τον πάω στο δωμάτιο του στην απόθηκη και να τους χαζέψει λιγο ....... και εκεί που ήταν όλα καλά αρχίζουν το κυνηγητό και δίνου ένα σάλτο πάνω στο τραπέζι του σαλονιού και δεν σας λέω τίποτα έχω μεινει παγωτό και δεν ξέρω τι να κάνω >>>>>>>>>>>> Τώρα λέω θα τα πιάσει ο άντρας μου και τα 2 και θα τα βγάλει έξω και θα πετάξει και εμένα μαζί!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλα ευτυχώς κράτησε και αυτός την ψυχραιμία του και εγώ έμεινα ήρεμη και ο γάτος βρεθηκε στην αγκαλιά του να τον χαιδεύει και να λέει ότι είναι πολύ χαδιάρης ο μικρός!!!!:up::up::up::up: ευτυχώς γιατί τα είδα όλα σας λεω:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back