μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μετά από τα δύο γατάκια που βρήκα και υοθετήθηκαν όπως είδατε και εσείς σε χρονο ρεκόρ μέσα σε μία ώρα το κουτί που είχα τα άλλα ξαναγέμισε με έναν υπέροχο γάτο κατάμαυρο και περίπου 4-5 μηνών. Μας έκλεψε την καρδιά μέχρι και ο άντρας μου που ξέρεις πως είναι μου είπε ότι αν δεν του πω για στειρώσεις και εμβόλια κτλπ μπορώ να τον ταίζω (Τώρα ήδη με τα υπόλοιπα θα δώ τι θα κάνω όλο και κάτι θα γίνει για την στείρωση και τα εμβόλια
) Έτσι ο Άδης μας φυλάει την πόρτα εδώ και μία βδομάδα και με το που με δει να βγάινω τρέχει για χάδια

Τώρα αυτό που θέλω είναι να μου πεις γιατί μόλις μπαίνω και με έχει ακουμπήσει ο μικρός η Κλειώ αγριεύει στην φόρμα μου και άμα τον μυρίσει πάνω μου δεν σου λέω αρχίζει τα κχκχκιιι και κχιχιχιΌταν δε ανοίγω την πόρτα αυτός έξω στην θέση της σφίγγας και αυτή όρθια λίγο πιο πίσω τον βλέπει και αρχίζει κχι κχι κχι!!!!!
Φυσικά ούτε λογος να βγει έξω από το σπίτι αυτή γιατί χ@@@@ται από τον φόβο...... Αυτός δε ατάραχος να κάθεται ήρεμος και με τα μάτια κλειστά να την κοιτάει με ηρεμία!!!!!!
Αυτό που με ζορίζει είναι η αντίδρασή της όταν τον μυρίζει έστω και λίγο πάνω μας αγριεύει πάρα πολύ!!!!!
Για πείτε μου τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση??? Έχετε καμία ιδέα πως θα μπορούσα να τον έχω αυτόν έξω και την Κλειώ μέσα χωρίς να έχω και αυτές τις αγριάδες από μέρους της?
Α! και να σας πω ότι ενώ αυτός θέλει να μπει μέσα εγώ δεν τον αφήνω γιατί θα γίνει το έλα να δεις!!!!! Μία φορά που μπήκε μέσα σήμερα το πρωί της έριξε ο μικρός και μία μπατσούλα της Κλειώς

Τι θα μπορούσα να κάνω??
Φυσικό είναι να νευριάζει ,όταν μυρίζει τη μυρωδιά του επάνω σου, αλλά, πού θα πάει, θα συνηθίσει. Μήπως ο μαυρούκος μυρίζει εκτός από γατίλα και ......αγορίλα και γι'αυτό αγριεύει πιο πολύ η μικρά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ, μαγισσούλα μου, θα σου έλεγα, αν δεν πρόκειται να πάρεις τον μαυρούλη μέσα στο σπίτι, να μην υποβάλεις την Κλειώ στη δοκιμασία της αντιπαράθεσης μαζί του. Χώρια και αγαπημένοιΦυσικό είναι να νευριάζει ,όταν μυρίζει τη μυρωδιά του επάνω σου, αλλά, πού θα πάει, θα συνηθίσει. Μήπως ο μαυρούκος μυρίζει εκτός από γατίλα και ......αγορίλα και γι'αυτό αγριεύει πιο πολύ η μικρά;
Τι να σου πω η μικρή είναι στειρωμένη και αυτός πολύ μικρός θα έλεγα!!!
Αλλά τι να πω μπορεί πάντως στον κατάληλο χρόνο ο μικρός μάλλον θα πάει για στείρωση και αν δεν βρω κάπου να τον δώσω δεν θα ήθελα να τον βγάλω στον δρόμο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τι να σου πω η μικρή είναι στειρωμένη και αυτός πολύ μικρός θα έλεγα!!!
Αλλά τι να πω μπορεί πάντως στον κατάληλο χρόνο ο μικρός μάλλον θα πάει για στείρωση και αν δεν βρω κάπου να τον δώσω δεν θα ήθελα να τον βγάλω στον δρόμο!!!![]()
΄Αντζελα πάρτον μια μέρα πήγαινέ τον για στείρωση και ούτε που θα πάρει είδηση κανένας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
΄Αντζελα πάρτον μια μέρα πήγαινέ τον για στείρωση και ούτε που θα πάρει είδηση κανένας![]()
σε ποιον αναφέρεσαι γιατί είναι ακόμα μικρός ο μικρός και δεν μπορώ ακόμα να το κάνω!!!!!
Και το θέμα είναι ότι αν εχω τέτοια αντίδραση από την δικιά μου πως θα τον φροντίσω έστω και απο έξω αν δεν του βρώ σπίτι ???
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μολις λιγο ηρεμησει η Κλειω, ο Αδης θα γινει το νεο μελος της οικογενειας σας.

Λοιπον τα ιδια ειχα και εγω με τον Αρουλη, η αντιδραση της Μυρτουλας ηταν παρομοια με της Κλειως.Θελει αρκετο χρονο και θα τα βρουν μεταξυ τους.Παντος οτι δεν ερχονται σε αμεση επαφη ειναι πολυ καλο, σιγουρα θα βοηθησει πολυ.Καποια στιγμη η Κλειω σιγουρα θα εξοικιωθει μαζι του και θα αρχισει να τον συνηθιζει.Εγω το καλοκαιρι οταν πηρα την αποφαση να υιοθετησω τον Αρη(οταν "χαθηκε" η αδερφη του) πηρα ενα μπλουζακι μου που το ειχα φορεσει πριν (ωστε να εχει τον ιδρωτα μου) και το εδινα μια στον εναν μια στην αλλη.Επισης εχω παρατηρησει, και αλλα μελη το εχουν επισημανει, οτι η αντιδραση της Μυρτουλας στον Αρη(αρσενικο) ηταν "σχετικα" πιο ηπια απο'οτι στην μανα του(θηλυκο).
Οποτε πιστευω οτι υπαρχουν ελπιδες να τα βρουνε καποια στιγμη μεταξυ τους, Κλειω-Αδης

Τωρα για την στειρωση ,μην αγχωνεσαι απο τωρα, θελει τουλαχιστον ενα μηνα ακομη.Σκεψου την λυση της κ.Αννας Σωτηριαδου.Εμενα για τον Αρη τοτε, που ηταν αδεσποτο, μου πηρε 50Ευρω.Μην ανησυχεις κατι θα γινει.

Υ.Γ 1 Γιατι τον εβγαλες Αδη, λιγο καταθληπτικο δεν ειναι?

Υ.Γ2 Θα τον δω την πεμπτη και θα βγαλω και φωτο!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα συνηθίσουν καλέσε ποιον αναφέρεσαι γιατί είναι ακόμα μικρός ο μικρός και δεν μπορώ ακόμα να το κάνω!!!!!
Και το θέμα είναι ότι αν εχω τέτοια αντίδραση από την δικιά μου πως θα τον φροντίσω έστω και απο έξω αν δεν του βρώ σπίτι ???

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα εγω την προβλεπω την δουλεια πως θα εξελιχθει
Μολις λιγο ηρεμησει η Κλειω, ο Αδης θα γινει το νεο μελος της οικογενειας σας.
Λοιπον τα ιδια ειχα και εγω με τον Αρουλη, η αντιδραση της Μυρτουλας ηταν παρομοια με της Κλειως.Θελει αρκετο χρονο και θα τα βρουν μεταξυ τους.Παντος οτι δεν ερχονται σε αμεση επαφη ειναι πολυ καλο, σιγουρα θα βοηθησει πολυ.Καποια στιγμη η Κλειω σιγουρα θα εξοικιωθει μαζι του και θα αρχισει να τον συνηθιζει.Εγω το καλοκαιρι οταν πηρα την αποφαση να υιοθετησω τον Αρη(οταν "χαθηκε" η αδερφη του) πηρα ενα μπλουζακι μου που το ειχα φορεσει πριν (ωστε να εχει τον ιδρωτα μου) και το εδινα μια στον εναν μια στην αλλη.Επισης εχω παρατηρησει, και αλλα μελη το εχουν επισημανει, οτι η αντιδραση της Μυρτουλας στον Αρη(αρσενικο) ηταν "σχετικα" πιο ηπια απο'οτι στην μανα του(θηλυκο).
Οποτε πιστευω οτι υπαρχουν ελπιδες να τα βρουνε καποια στιγμη μεταξυ τους, Κλειω-Αδης
Τωρα για την στειρωση ,μην αγχωνεσαι απο τωρα, θελει τουλαχιστον ενα μηνα ακομη.Σκεψου την λυση της κ.Αννας Σωτηριαδου.Εμενα για τον Αρη τοτε, που ηταν αδεσποτο, μου πηρε 50Ευρω.Μην ανησυχεις κατι θα γινει.
Υ.Γ 1 Γιατι τον εβγαλες Αδη, λιγο καταθληπτικο δεν ειναι?
Υ.Γ2 Θα τον δω την πεμπτη και θα βγαλω και φωτο!![]()
ναι, θέλουμε φωτογραφίες,πολλές.

μου αρέσουνε στα μαυρόγατα τέτοια ονόματα (π.χ. και Μορφέας) (την Εβενίνα ,όταν δάγκωνε άγρια, την έλεγα μαύρο σκυλί της κολάσεως
)καλορίζικος ο Αδης

ruko
Διάσημο μέλος
Αυτό που με ζορίζει είναι η αντίδρασή της όταν τον μυρίζει έστω και λίγο πάνω μας αγριεύει πάρα πολύ!!!!!
Πω πω, είναι τσαμπουκαλού η Κλειώ!
Τώρα είστε ακόμα στις πρώτες μέρες, αλλά ίσως δυσκολεύεται να τον δεχτεί, αφού έχει μάθει να ζει μόνη της. Αλλά ίσως παίζει και αυτό που λέει η Ελένη, δηλαδή ότι είναι και ορμονικό το ζήτημα.
Πιστεύω ότι με τον καιρό θα μάθει να τον ανέχεται. Τώρα, αν τύχει και συναντηθούν πουθενά, προφανώς θα πέσουν σφαλιάρες, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτά.
Εγώ θα σε συγχαρώ για την επιλογή ονόματος του μικρού!
Βάλε και καμιά φωτό να τον θαυμάσουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Υπέροχος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός γατούλης!!!!! Το πρωί πήγε την κόρη μου μέχρι το σχολείο και γύρισε πάλι πίσω

Τώρα σκέφτετε τι να του κάνει στο μπαλκόνι για να κάθεται να ρεμβάζει και να είναι καλύτερα!!! Δεν ξέρω τι να πω

aalyah
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι σχήμα οξύμορο γιατί κατά τα άλλα μονο καταχθόνιος δεν είναι είναι πολύ γλυκός και τώρα ο άντρας μου ζήτησε να του βάλουμε και κίτρινο λουράκι!!!!!!! μόλις του το φορέσαμε
Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός γατούλης!!!!! Το πρωί πήγε την κόρη μου μέχρι το σχολείο και γύρισε πάλι πίσωΤώρα σκέφτετε τι να του κάνει στο μπαλκόνι για να κάθεται να ρεμβάζει και να είναι καλύτερα!!! Δεν ξέρω τι να πω
![]()
Αντζελα να σου ζησει το καινούριο σου μωρο. Και εγω το βλέπω σιγα σιγά παρόλα τα κκχχχχχ της Κλειώς η τις "αντιρρήσεις" του άντρα σου να μετακομίζει ο μικρός στα ενδότερα της οικείας σας....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
με ένα χαμόγελο της Τζοκόντας!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Θα συμπληρώσω την προλαλήσασα ξενιτεμένη συμπατριώτισσα όχι με λόγια, αλλά...
με ένα χαμόγελο της Τζοκόντας!
Ναι αλλά για το όνομα ουδέν σχόλιο?????

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

ΥΓ. Ένα είναι το Θέμης (από το Θεμιστοκλής). Περίμενε λίγο και θα σου βρω κι άλλα ονόματα.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Το παλεύω! Θα επιστρέψω σύντομα με εποικοδομητικές προτάσεις...
ΥΓ. Ένα είναι το Θέμης (από το Θεμιστοκλής). Περίμενε λίγο και θα σου βρω κι άλλα ονόματα.
Οκ περιμένω!!!!!
stellak
Διάσημο μέλος
Το παλεύω! Θα επιστρέψω σύντομα με εποικοδομητικές προτάσεις...
Ποίημα-ποίημα-ποίημαααα
Θέλουμε ποίηηηημααααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κάτσε βρε πρώτα να του βρούμε όνομα του παιδιού!!!Ποίημα-ποίημα-ποίημααααΘέλουμε ποίηηηημαααααα

Λοιπόν:
1. από αρχαίους καταγεγραμμένους ολυμπιονίκες έχουμε:
Τέλλις (εκσυγχρονισμένο ως Τέλης) από τη Σικυώνα [τρέξιμο] Αυτό μου αρέσει!
Κλέων από Επίδαυρο, τρέξιμο
Μίλων ο Κροτωνιάτης, πάλη
Φίλων από Κέρκυρα, πυγμαχία
Τα τρία τελευταία τα κάνουμε Κλέωνας, Μίλωνας, Φίλωνας για να μη γίνει όλεθρος στην κλίση τους, διότι τότε δεν θα παραπέμπουν σε αρχαία αλλά σε κούρδικα.
2. Από τον Όμηρο:
Αίγισθος, Αλκίνοος/Αντίνοος/Αρσίνοος, Αχιλλέας, Έκτορας, Ορέστης, Σίσυφος, Στέντωρ δηλαδή Στέντορας, Τεύκρος, Φαίστος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool