Ο Μορφέας και η Κλειώ...

Να και ένα για την περίπτωση που θέλεις κάτι πιο ευρωπαικό.Νουάρ που στα γαλλικά σημαίνει μαύρο και ταιριάζει στο χρώμα του και είναι και λίγο του μυστηρίου γιατί αντιστοιχεί και στα φιλμ νουάρ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα την γνώμη μου την ξέρεις για τα μαύρα! Μπαγκίρα!! Ο πάνθηρας απο το βιβλίο της ζούγκλας που προστάτευε τον Μόγλη. Επίσης αν θα ήθελες και κάτι στην Ιταλικήν θα πρότεινα Νέρο που σημαίνει "μάυρος".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης να σας πω ότι ο μικρός ήδη άρχισε να το ακούει το όνομα και πρέπει να είναι κάτι που θα του μοιάζει!!!!

Εμένα την γνώμη μου την ξέρεις για τα μαύρα! Μπαγκίρα!! Ο πάνθηρας απο το βιβλίο της ζούγκλας που προστάτευε τον Μόγλη. Επίσης αν θα ήθελες και κάτι στην Ιταλικήν θα πρότεινα Νέρο που σημαίνει "μάυρος".

Bρε έτοιμη ήμουν να γράψω το nero:D

Bρε έτοιμη ήμουν να γράψω το nero:D

Αφού το έγραψαν αυτό γράψε κάτι άλλο άντε βρε φιλενάδα?:lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν επειδή τον ζητήσατε σας τον φωτογραφία και σας τον δείχνω!!!!
Είναι ΤΕΛΕΙΟΣ ο γατούλης σου. Κι όταν θα μεγαλώσει κ θα γίνει αντράκι θα δεις πόσο πιο όμορφα θα φαίνονται οι ματάρες του στο δεμένο του προσωπάκι που θα έχει. Πάντα μου άρεσαν τα καταμαυρα στιλπνά γατούνια. Μου άρεσε πάααρα πολύ και το Αριθάκι:(:( Ηταν από τα πρώτα γατάκια που θαύμασα σ΄αυτό το φόρουμ, κ το είχα βάλει κ στα αγαπημένα μου!!!
Ακου τώρα για την Κλειούλα σου. Θα τον δεχθεί αν αποφασίσεις εσύ να τον κρατήσεις και της το μεταδώσεις. Η Νάλα μου είναι πολύ δύσκολη γατούλα ως προς την προσαρμογή της με νεα ζωάκια. Οταν την φέραμε στο σπίτι πριν ένα χρόνο σε ηλικία 4 μηνών,για να εξοικειωθεί με τη Λούση τη σκυλίτσα πέρασαν 2 ολόκληροι μήνες. Τώρα περνάει κάτω από τα πόδια της Λούσης κ κάνουν μουσούδια. Και οταν έφερα τον Σεβάχ πριν 2 εβδομάδες δεν έτρωγε για 2 μερες και ήταν εντελως αρνητική απέναντί του κ απέναντι σε όλους μας. Αποτέλεσμα? Τωρα είναι φιλαράκια και παίζουν τρελά.!!!

Ναι αλλά για το όνομα ουδέν σχόλιο?????:/::/::/::/:
Το όνομα καλη μου αν σ΄αρέσει να το κρατήσεις. Και να σου πώ, οταν θα τον λατρέψετε, και θα ακούτε την λέξη Άδης, θα σας φέρνει στο νου αυτό το πλασματάκι κ θα σας ανοίγει η καρδιά αντί να σας θλίβει... Εμένα μου αρέσει.:up:

Μήπως θυμασαι ποια είναι τα σύμφωνα που ακούν οι γάτες????:hmm::hmm::hmm:

Εγώ ξέρω για λ, ρ , σ και ψ....:hmm:
Συμφωνώ απόλυτα. Καθώς και όλα τα χειλικά Π Β Φ Ψ

Αφού το έγραψαν αυτό γράψε κάτι άλλο άντε βρε φιλενάδα?:lol::lol::lol::lol::lol:

Ντάντε (Dante) που σημαίνει Δάντης

Μίμης, Bello, Odi (από το Οδυσσέας)

Ντάντε (Dante) που σημαίνει Δάντης

Μίμης, Bello, Odi (από το Οδυσσέας)

Το Ντάντε μου αρέσει έχει και αυτό κάτι από κόλαση μέσα του!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Το Ντάντε μου αρέσει έχει και αυτό κάτι από κόλαση μέσα του!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

εμ δεν στο έβαλα τυχαία:) Μην μου ζητήσεις μόνο να του στέλνω λαμπάδα το Πάσχα:lol::lol:

εμ δεν στο έβαλα τυχαία:) Μην μου ζητήσεις μόνο να του στέλνω λαμπάδα το Πάσχα:lol::lol:

Θα το παραπέμψω στο οικογενειακό συμβούλιο και θα σας απαντήσω!!!!! Αλλά τι έτσι τζάμπα θα την βγάλεις αν το διαλέξουμε? :up::lol::lol::lol:

Θα το παραπέμψω στο οικογενειακό συμβούλιο και θα σας απαντήσω!!!!! Αλλά τι έτσι τζάμπα θα την βγάλεις αν το διαλέξουμε? :up::lol::lol::lol:

Άντε μπρε αν είναι να μετονομαστεί το παιδί χαλάλι του:P

Άντε μπρε αν είναι να μετονομαστεί το παιδί χαλάλι του:P

Τώρα μιλας σωστά έτσι μπράβο!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σήμερ ο μικρός ξύπνησε με το ένα του ματάκι κλειστό και λίγες μυξούλες μετά από κουβέντα που είχα με τον γιατρό ο οποίος θα έρθει να τον δει το Σάββατο ξεκινήσαμε αποπαρασίτωση και αντιβίωση στο μάτι και σιροπάκι ήδη είναι καλύτερα!!!!!

Είναι πολύ καλός ακόμα και όταν του δίνω το σιροπάκι του δεν αντιδρά πολύ ο καημένος και κάθεται με τις ώρες για χάδια και αγκαλιές :up::up:

Τι να πω είναι τι κάτι άλλο!!!!

Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τον μικρό!!!!:up::up:

Εχει λιγη ωρα που γυρισα απο το σπιτι της μαγισσας, οπου γνωρισα τον Αδη(τελικα νομιζω οτι του παει το ονομα):lol:.Ασε που ολη η οικογενεια τον φωναζει ετσι.:lol:
Λοιπον ειναι απιστευτος.Κατ'αρχην ειναι πενεμορφος.:up:Και το λεω εγω που δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα μαυρα γατια.;)
Και απιστευτα χαδιαρης και γουργουριαρης.Μπορι και δυο ωρες να τον κρατουσα αγκαλια και δεν αποπειραθηκε καθολου να μου φυγει και γουργουριζε σαν τρακτερ ασταματητα.:blink::lol::up::up:
Το καλυτερο ηρμιστηκο που υπαρχει στον κοσμο.;):up:
Δειτε μερικες φωτο του πανθηροκουκλου:kiss::inlove:.Αυτες ειναι απο το μεσημερι,
το ματακι του ηδη ειναι πολυ καλυτερα.:up:

Συνημμένα

• Αδης και Αρης 002 α.jpg
    Αδης και Αρης 002 α.jpg
    132,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Αδης και Αρης 003 α.jpg
    Αδης και Αρης 003 α.jpg
    209 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Αδης και Αρης 007 α.jpg
    Αδης και Αρης 007 α.jpg
    243,8 KB · Εμφανίσεις: 32
Εχει λιγη ωρα που γυρισα απο το σπιτι της μαγισσας, οπου γνωρισα τον Αδη(τελικα νομιζω οτι του παει το ονομα):lol:.Ασε που ολη η οικογενεια τον φωναζει ετσι.:lol:
Λοιπον ειναι απιστευτος.Κατ'αρχην ειναι πενεμορφος.:up:Και το λεω εγω που δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα μαυρα γατια.;)
Και απιστευτα χαδιαρης και γουργουριαρης.Μπορι και δυο ωρες να τον κρατουσα αγκαλια και δεν αποπειραθηκε καθολου να μου φυγει και γουργουριζε σαν τρακτερ ασταματητα.:blink::lol::up::up:
Το καλυτερο ηρμιστηκο που υπαρχει στον κοσμο.;):up:
Δειτε μερικες φωτο του πανθηροκουκλου:kiss::inlove:.Αυτες ειναι απο το μεσημερι,
το ματακι του ηδη ειναι πολυ καλυτερα.:up:

ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ Ο ΑΔΗΣ. Εγω το έλεγα πως του πάει το Αδης.

Είναι τέλειος!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλα σας λόγια πραγματικά με συγκινήται:P:P:P;);)

για όσες ανησύχησαν για το ματάκι του σήμερα είναι μία χαρά γιατί εχθές ο καημένος ήταν με κλειστό το μάτι!!!!!!

Παίρνει τα φαρμακάκια του (με την βοήθεια του άντρα μου παρακαλώ) και το μόνο που μου είπε είναι ότι βρωμάει :lol::lol::lol::lol:
Του λεω να τον κάνω με ένα βετεξ να τον καθαρίσω??? και μου λέει μα αφού τον έχεις ψεκάσει για τους ψύλους !!!!!

Τι να σας πω εχθές το βράδυ βγήκε για ένα ποτό και με το που μπήκε στην πόρτα τον περίμενε ο μικρός και με την μία μπούκαρε μεσα!!!!!

και μετά δεν μπορούσε να τον βγάλει:lol::lol::lol::lol:

Τι να πω νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο:up::up::up::up:

Α!!!! και αυτό που δεν σας είπα ότι το κουτάκι που βλέπεται δεν είναι το σπιτάκι του ο άντρας μου έδωσε εντολή για τον Θεό να φέρω μία παλιά κλειστή αμμόεκάνη της άλλης μου γάτας και την έχω στρώσει με κουβερτα και φλισένια κασκόλ και εκεί κοιμάται ο μικρός το κουτί είναι το πρωινό του ρελάξ στον ήλιο:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι για να μην λέτε ότι τον έχω παραμελημένο τον μικρό θα βγάλω φωτό και θα σας δείξω!!!!!

Εμένα, λοιπόν, στη φωτό με το μισόκλειστο ματάκι μου κάνει κάπως σαν να κάνει "ματιές" σε όλες εμάς τις ... θηλυκές γάτες που τον ζαχαρώνουμε:P και μας τρέχουν τα σάλια με την μαύρη του και στιλπνή γούνα! Καθόλου αρρωστούλι δεν μοιάζει. Μη σου πω ότι έχει και εκείνο το Beebίστικο βλέμμα το γεμάτο διαολιά:rolleyes:

Εμένα, λοιπόν, στη φωτό με το μισόκλειστο ματάκι μου κάνει κάπως σαν να κάνει "ματιές" σε όλες εμάς τις ... θηλυκές γάτες που τον ζαχαρώνουμε:P και μας τρέχουν τα σάλια με την μαύρη του και στιλπνή γούνα! Καθόλου αρρωστούλι δεν μοιάζει. Μη σου πω ότι έχει και εκείνο το Beebίστικο βλέμμα το γεμάτο διαολιά:rolleyes:

Ναι αυτό είναι αλήθεια εμ!!!! πως να το κάνουμε μαθαίνει από τον καλύτερο ;):lol::lol::lol::lol:

Το αγόρι μου κούκλος ειναι δεν είναι????:up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back