stellak
Διάσημο μέλος
Ναι αυτό είναι αλήθεια εμ!!!! πως να το κάνουμε μαθαίνει από τον καλύτερο
Το αγόρι μου κούκλος ειναι δεν είναι????![]()
Μωρέ, κούκλαρος είναι, αλλά και καλλικάντζαρος! Τι πείραζε να πάρει παράδειγμα από τον Πρέστο της Όλγας που είναι άγγελος και με αθώο βλέμμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλα σας λόγια πραγματικά με συγκινήται
για όσες ανησύχησαν για το ματάκι του σήμερα είναι μία χαρά γιατί εχθές ο καημένος ήταν με κλειστό το μάτι!!!!!!
Παίρνει τα φαρμακάκια του (με την βοήθεια του άντρα μου παρακαλώ) και το μόνο που μου είπε είναι ότι βρωμάει
Του λεω να τον κάνω με ένα βετεξ να τον καθαρίσω??? και μου λέει μα αφού τον έχεις ψεκάσει για τους ψύλους !!!!!
Τι να σας πω εχθές το βράδυ βγήκε για ένα ποτό και με το που μπήκε στην πόρτα τον περίμενε ο μικρός και με την μία μπούκαρε μεσα!!!!!
και μετά δεν μπορούσε να τον βγάλει
Τι να πω νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο![]()
Είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο θα έλεγα. Βρε ο Άντρας σου είναι ψυχούλα θα δεις ότι δεν θα αργήσει να πέσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
Raisa
Περιβόητο μέλος
δυο ωρες να τον κρατουσα αγκαλια και δεν αποπειραθηκε καθολου να μου φυγει και γουργουριζε σαν τρακτερ ασταματητα.![]()

Αυτό σημαίνει πολλά
....Μαγισσούλα κράτα τον να έχει η καημένη Νίκη να βγάζει το άχτι της!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αυτό σημαίνει πολλά....Μαγισσούλα κράτα τον να έχει η καημένη Νίκη να βγάζει το άχτι της!!!
![]()
Φυσικά και κάνω ότι μπορώ για να τον κρατήσω!!!!!

Τον ειδες πως σου φαίνεται???

Desdemona
Διάσημο μέλος
Προφανώς, θεία Στέλλα, μιλάτε για άλλον Πρέστο άλλης Όλγας, γιατί αλλιώς δεν εξηγείταιΜωρέ, κούκλαρος είναι, αλλά και καλλικάντζαρος! Τι πείραζε να πάρει παράδειγμα από τον Πρέστο της Όλγας που είναι άγγελος και με αθώο βλέμμα;![]()

(Και πάλι σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εδώ Beeb. Τουν έπιασα τουν υπινιγμό!Μη σου πω ότι έχει και εκείνο το Beebίστικο βλέμμα το γεμάτο διαολιά![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Προφανώς, θεία Στέλλα, μιλάτε για άλλον Πρέστο άλλης Όλγας, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται
(Και πάλι σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια)
Εγώ πάντως κιουρία δεν ειπα τίποτα για να θίξω το παιδί τσιμουδιά!!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εδώ Beeb. Τουν έπιασα τουν υπινιγμό!![]()
Καλά φίλε εδώ Άδης αν τελικά με κρατήσουν (που έτσι το βλέπω) θα μου δώσεις μερικά μαθήματα σαν πιο παλιός σε όλα μαλαγανιές ζαβολιές μπάτσες στην χαζή(την Κλειώ ξέρεις εσύ από την άσπρη) και θα δουν μετά την σημαίνει Αδης

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Είναι απλό, δικέ μου. Στην αρχή το παίζεις μαυρογκάγκανο αγγελουδάκι κι έπειτα, όταν κατσικωθείς για τα καλά, τους το εξηγείς το όνειρο!Καλά φίλε εδώ Άδης αν τελικά με κρατήσουν (που έτσι το βλέπω) θα μου δώσεις μερικά μαθήματα σαν πιο παλιός σε όλα μαλαγανιές ζαβολιές μπάτσες στην χαζή(την Κλειώ ξέρεις εσύ από την άσπρη) και θα δουν μετά την σημαίνει Αδης![]()

Beeb
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Είναι απλό, δικέ μου. Στην αρχή το παίζεις μαυρογκάγκανο αγγελουδάκι κι έπειτα, όταν κατσικωθείς για τα καλά, τους το εξηγείς το όνειρο!
Beeb
Πρώτα τον καλό και μετά ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Πρώτα τον καλό και μετά ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!!!!![]()
Εμ, δεν τα είπα εγώ; "Είναι να το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες..." - μακριά από μας!
Τι μαθήματα να θέλει αυτό το παιδί που...πιάνει πουλιά στον αέρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Άδη να τον ακούς τον Beeb....ξέρει αυτός!![]()
Έλα φιντέλ και εσύ μούτρο μου φαίνεσαι είσαι για μία παρέα των αντρών γιατί πολύ κοριτσομάνι έχει πεσει εδώ μεσα σε βλέπω και σένα με την άλλη από δίπλα και συ ο μικρός δεν εισαι ?????
Άντε να μην μας παρουν τον αέρα η γυναίκες!!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εμ, δεν τα είπα εγώ; "Είναι να το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες..." - μακριά από μας!Τι μαθήματα να θέλει αυτό το παιδί που...πιάνει πουλιά στον αέρα!
Ποουλιά δεν ξέρω δεν τον έχω δει ακόμα πάντως τις αγκαλίες τις πιάνει και δεν τις αφήνει

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σουτ, καλέ, μη λες τέτοια μπροστά στον Beeb και μένω στον τέταρτο όροφο...πιάνει πουλιά στον αέρα!

Υπογραφή,
η φρικαρισμένη οικονόμος/αρχικαμαριέρα του αυτοκράτορα Beeb
Εδώ Beeb. Άσ' την να λέει, άσ' την να λέει. Εγώ τα κιαλάρω τα πτηνά για να την κοψοχολιάζω. Όμως δεν είμαι και ντουρντούβι να βουτήξω στο κενό! Μια χαρά μ' αρέσει και η μάσα που μου σερβίρει. Ακούς, Ευοσμιώτη φίλε Άδη; Κοψοχόλιασμα αλλά με σύστημα θέλουν τα δίποδα!
Με εκτίμηση,
Beeb
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η εικόνα φέρνει σε Edgar Allan Poe! Γιατί δεν τον βαφτίζετε Πλούτωνα, αν θέλετε σώνει και καλά τόσο καταχθόνιο όνομα;;;Και εδώ μία από τις στάσεις μου τις πιο διαολικές πως σας φαίνομε επίτηδες έβγαλα τσίμπλες για να τους μπερδέψω με το ύφος![]()
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Πανέμορφος
.Περαστικά του.
Εμένα πάντως το Άδης μου αρέσει.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η εικόνα φέρνει σε Edgar Allan Poe! Γιατί δεν τον βαφτίζετε Πλούτωνα, αν θέλετε σώνει και καλά τόσο καταχθόνιο όνομα;;;
Γιατί το άδης μαλλον το ακούει καλύτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool