μαγισσα
Διάσημο μέλος
Είδα της φωτογραφίες του Άδη και ένα έχω να πω..... είναι Κόλαση ο γατούλης.
Πανέμορφος.
Περαστικά του.
Εμένα πάντως το Άδης μου αρέσει.
Και εγώ μομίζω ότι του ταιριάζει πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
και είαναι Χ-Άδης που μας άρεσε για χαιδευτικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ω,να χαιρεστε το νεο μελος!Αλλα Άδης...Κατι πιο χαριτωμενιστικο,ας τον λεγατε Μορφεα...Θα τον παρεις μεσα τελικα Άντζελα;
Κοίτα το παλεύω με τον άντρα μου και την Κλειώ αφού κάνει εμβόλι και είναι όλα καλά με την υγεία του ελπίζω να τον βάλω γιατί είναι λατρεία ο μικρός δεν είναι?????

moukelis
Επιφανές μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ειναι,ειναι...Και εγω νομιζω οτι θα κανει μεγαλο καλο στην Κλειω μια παρεουλα.Ειδα ποσο καλα περνανε τα δικα μου και μετανιωσα που δεν πηρα δυο μαζι απο την αρχη.
Αυτό λέω και εγώ και περιμένω το τι θα γίνει

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλά, και το Σούλης θα το άκουγε ακόμα καλύτερα, αλλά δεν βλέπω να πάθατε κανένα κόλλημα με το Σούλης!Γιατί το άδης μαλλον το ακούει καλύτερα![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
) παει καλυτερα, και το ματακι συνερχεται

.Η τελευταια φωτο που ανεβασες αλπα θεικη (η "διαβολικη" για να ακριβολογουμε
)

Μ'αφησε το κινητο σημερα απο μπαταρια (ενω το ειχα φορτηση) για αυτο δεν σε πηρα τηλεφωνο.Μαλλον πρεπει να αλλαξω μπαταρια (η ακομη καλυτερα κινητο
)Θα τα πουμε αυριο να μου πεις τι ειπε ο κτηνιατρος.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χαιρομαι που ο Χαδακης() παει καλυτερα, και το ματακι συνερχεται
.Η τελευταια φωτο που ανεβασες αλπα θεικη (η "διαβολικη" για να ακριβολογουμε
)
Μ'αφησε το κινητο σημερα απο μπαταρια (ενω το ειχα φορτηση) για αυτο δεν σε πηρα τηλεφωνο.Μαλλον πρεπει να αλλαξω μπαταρια (η ακομη καλυτερα κινητο)
Θα τα πουμε αυριο να μου πεις τι ειπε ο κτηνιατρος.![]()
Αγαπημένη μου Νίκη η φωτο είναι θεική γιατί ο Άδης μου είναι ένας θεός

aalyah
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τι κάνει το πανθηροσατανόγατο σήμερα? Παρακαλώ ένα φιλάκι στην μουσούδα του απο μένα! Μάγισσα τελικά είδες που σου έλεγα οτι σαν μάγισσα πρέπει να έχεις μάυρη γάτα? Ε ήθελες δεν ήθελες ήρθε και σε βρήκε αυτή!!![]()
Ναι τον άτιμο και δεν φεύγει ρούπι από το σπίτι!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναι τον άτιμο και δεν φεύγει ρούπι από το σπίτι!!!![]()
Την πάτησε ο άντρας σου

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Την πάτησε ο άντρας σου![]()
Άσε επειδή έψησα λουκάνικο και πανσετες και μύρισε το σπίτι άνοιξα να ξεμυρίσει και με το που γυρναω τι να δω και οι δύο πάνω στον καναπέ να καθονται αυτός μπροστά και αυτή από πίσω ε το ειδα και αυτό και με το που πάω να τον πάρω να τον βγάλω έξω να μην θέλει να βγει με τίποτα !!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μετά από το γεύμα δίνει μία ο τύπος και ανεβένει στον καναπέ και να σου και ή άλλη από πίσω!!!!
Έπεσαν κανα 2 κχου από αυτήν μέχρι που αυτός της γύρισε την πλάτη και να τα και τα δύο έτσι δείτε τους

μισό έχω πρόβλημα με τις φωτό!!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σαν στο σπίτι του ο κύριος!. "Τί κοιτάς ρε μάνα??? καλά δεν είμαι???
"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
¨Αντε παλι θα το πώ .... Να σου ζήσουν τα παιδιά!!!!!!
Σαν στο σπίτι του ο κύριος!. "Τί κοιτάς ρε μάνα??? καλά δεν είμαι???"
Άσε δεν σουλέω τίποτα εγώ τον πλησιαζα για την φωτό και αυτός έπαιρνε πόζα!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Άσε δεν σουλέω τίποτα εγώ τον πλησιαζα για την φωτό και αυτός έπαιρνε πόζα!!!!!![]()

ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!Το βράδυ, και οι 4 στο κρεβάτι!!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
A ρε Δημήτρη, την πάτησες!![]()
Ο μικρός πριν λιγο μπήκε μεσα χαιρέτησε τον Δημήτρη πήγε ήπιε νερό από το μπωλ της Κλειώς και βγήκε έξω σαν κύριος!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.