Ο Μορφέας και η Κλειώ...

ομορφούλης , κατ΄αλλα έξω ή στη ταράτσα όλο είναι :lol:,

Ναι και έχει γίνει διπλος από την κακοπέραση!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και να και οι μεσημεριανές φωτογραφίες του μικρού μετά το μπάνιο του!!!!

Ναι κυρίες και κύριοι μετά την γάτα σφουγγαρίστρα έχουμε και τον γάτο μαπα!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• erikson 607.jpg
    erikson 607.jpg
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • erikson 608.jpg
    erikson 608.jpg
    80,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • erikson 609.jpg
    erikson 609.jpg
    112,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • erikson 610.jpg
    erikson 610.jpg
    107,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • erikson 611.jpg
    erikson 611.jpg
    99,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Μπράβοοοοο...........ωραίο δώρο έκανες του αντρούλη σου!!!:P:lol:
Μια χαρα σας βλέπω....και ο Μορφέας σαν στο σπίτι του!!!!;):lol::lol:
Να σας ζήσει το μωρό!:up:

Μπράβοοοοο...........ωραίο δώρο έκανες του αντρούλη σου!!!:P:lol:
Μια χαρα σας βλέπω....και ο Μορφέας σαν στο σπίτι του!!!!;):lol::lol:
Να σας ζήσει το μωρό!:up:

Ευχαριστούμε αλλά στην γιορτή του αυτός μου έκανε δώρο μαλλον!!!!!!:lol::lol::lol:

Κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι είναι καλό αυτό??????:up::up::up:

Κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι είναι καλό αυτό??????:up::up::up:

Καλα πως τα καταφερες τοσο γρηγορα? :up::up:Μαγισσα εισαι?:blink:
Δεν βγαινουν τυχαια τα ονοματα!;):lol::lol:

Καλά μιλάμε ειναι κουκλί το μωρό σου έ! Χωρίς υπερβολές!!! Μαγισσα να χαίρεσαι τα μωρά σου και να χαίρεσαι φυσικά και τον αντρα σου!!!

Να και οι φωτό!!!!!!!!!!!!
Τελειος ο κούκλος σου!!!

Ο Μορφέας και η Κλειώ........:up::up::up:

Μετά από παράκληση του μπαμπά μας για το όνομα του μικρού αποφασίσαμε ολοι μαζί να τον ονομάσουμε τελικά ............................................
ΜΟΡΦΕΑ Και έτσι θα παραμείνει και σε όσους έδωσαν προτάσει και ονοματα τους ευχαριστούμε και τους το ανακοινώνουμε:up::up::lol::lol::lol:
Τέλειο το όνομα που διαλέξατε!!! Να τα χαίρεσαι τα μωράκια σου. Μπράβο που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα κι η κλειούλα σου θα έχει παρεούλα. Θα δεις Άντζελα πόσο καλά θα τα πάνε τα μικρά.
Και είναι κι ένας κούκλος εβένινος!!!!:up::up::up:Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!

Εσύ είσαι η Μάγισσα, εγώ η προφήτισσα! :lol::lol::lol::lol:
Άντε, σύντομα να προφητέψω να κερδίσουμε και κανένα τζόκερ!!! :blink::P:D

Σημερα το πρωι περασα να δοσω το φαρμακο και τα κολυρια στον μικρο Μορφεα.Ειναι απιστευτα ηρεμο γατακι και μολις το πηρα αγκαλιτσα αρχισε να γουργουριζει:kiss::inlove:.Μια και ειχα χρονο στην διαθεση μου του εβγαλα μερικες φωτο και τραβηξα και βιντεακια.:D
Δειτε τα
Υ.Γ Το ματακι ειναι εμφανως καλυτερα αλλα δεν εχεις φυγει ακομη τελειως η φλεγμονη.Μαλλον τον ενοχλη το φλας απο την φωτοφραφικη γιατι στις φωτο εκλεινε τα ματακια του.:hmm:

Συνημμένα

• Μορφεας 002 α.jpg
    Μορφεας 002 α.jpg
    142,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Μορφεας 004 α.jpg
    Μορφεας 004 α.jpg
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Μορφεας 007 α.jpg
    Μορφεας 007 α.jpg
    196,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Μορφεας 008 α.jpg
    Μορφεας 008 α.jpg
    172,2 KB · Εμφανίσεις: 25
Και μερικες ακομη
Η πρωτη ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!;) :cool: Αυτη θα μπορουσε και να δικαιολογησει το ονομα Αδης ;) :lol: :P
Και στην δευτερη η ροζ γλωσιτσα σε μαυρο φοντο ειναι απλα υπεροχη.:kiss::inlove::D

Συνημμένα

• Μορφεας 005 α.jpg
    Μορφεας 005 α.jpg
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Μορφεας 006 α.jpg
    Μορφεας 006 α.jpg
    135,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Μορφεας 009 α.jpg
    Μορφεας 009 α.jpg
    170,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Μορφεας 010 α.jpg
    Μορφεας 010 α.jpg
    186,6 KB · Εμφανίσεις: 20
Και εδω τα βιντεακια που του τραβηξα στο πρωτο τρωει τις κροκετουλες που του εστειλαν για κερασμα ο Αρης και η Μυρτω.;) :D και στο δευτερο κοβει βολτες στον παλιο καναπε της μαγισσας.:DΣυγχωρεστε με μονο για τον κακο φωτισμο:redface:
https://www.youtube.com/watch?v=6JvXt_hWw1E
https://www.youtube.com/watch?v=t7DaRLdmrFQ

Μια που το θεμα λεγεται Κλειω και Μορφεας, και ενα παλιο βιντεακι της Κλειως απο περισυ τον Απριλιο.Ειναι μικρουλα ακομη.
Μαγισσουλα το βιντεακι ειναι σπιτι σου τραβηγμενο πριν την συναντηση του Απριλιου.Επειδη με μαιλ δεν μπορεσα τοτε να στο στειλω,ξεμεινε.Δες το τωρα!:D
https://www.youtube.com/watch?v=02ECZQKf_c0

Καλέ, αυτός δεν είναι απλά γάτος, είναι γάτος-λουτρ!!! Τί φοβερή γούνα είναι αυτή, ούτε με μπριγιαντίνη να είχε αλειφτεί !!!

πολύ ωραίες οι φώτο και απο Ξάνθη, (εκεί μένουν ο νονός +η νονά μου),
ωραίος και ο μαυρόγατος ,και η ατίθαση Κλειώ (που δε κάθετε για φωτογραφία:lol:)
και ναι φαίνετε ή μάλλον ακούγεται :lol: οτι είναι τραβηγμένες απο την ίδια καμεραwoman:)

πολύ ωραίες οι φώτο και απο Ξάνθη, (εκεί μένουν ο νονός +η νονά μου),
ωραίος και ο μαυρόγατος ,και η ατίθαση Κλειώ (που δε κάθετε για φωτογραφία:lol:)
και ναι φαίνετε ή μάλλον ακούγεται :lol: οτι είναι τραβηγμένες απο την ίδια καμεραwoman:)

:blink::redface::lol::lol::lol::lol::lol: ΓΑΤΑ εισαι Ζηνα!!!;):lol::up:

Πω πω ενας ωραιος γυαλιστερος μαυρουλης!:D

αχ ναι κουκλάκι έγινε το αγόρι μου!!!!!:up::up::up::up::P:P:P

Και εκεί που έλεγα όλα καλά τα βρήκαν και οκ επειδή τους χώρισα το 2ήμερο για να μην σκοτωθούν και δεν θα είμαι και μπροστά να τους χωρίσω με το που ήρθαμε ξανά μανά κχου κχι κχου άντε πάλι από την αρχή !!!!!!:lol::lol::lol:

Και εκεί που έλεγα όλα καλά τα βρήκαν και οκ επειδή τους χώρισα το 2ήμερο για να μην σκοτωθούν και δεν θα είμαι και μπροστά να τους χωρίσω με το που ήρθαμε ξανά μανά κχου κχι κχου άντε πάλι από την αρχή !!!!!!:lol::lol::lol:

Έτσι για να μην βαριέσαι, ρε παιδί μου!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Έτσι για να μην βαριέσαι, ρε παιδί μου!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ναι καλά που να βαρεθείς μαζί τους!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back