Ο Μορφέας και η Κλειώ...

Τι κούκλος λούτρινος είναι αυτός Άντζελα!!! Να τον χαίρεσαι το ζουζούνο σου. Μην ανηχυχείς με τα χου χου. Είναι που δεν ήρθαν σε επαφή για αυτές τις 2 μερουλες. Τώρα θα μπουν στο πρόγραμμα συμφιλίωσης!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εδω τα βιντεακια που του τραβηξα στο πρωτο τρωει τις κροκετουλες που του εστειλαν για κερασμα ο Αρης και η Μυρτω.;) :D και στο δευτερο κοβει βολτες στον παλιο καναπε της μαγισσας.:DΣυγχωρεστε με μονο για τον κακο φωτισμο:redface:
https://www.youtube.com/watch?v=6JvXt_hWw1E
https://www.youtube.com/watch?v=t7DaRLdmrFQ

Μάλλον ο μικρός δείχνει ενοχλημένος που τον αποθανατίζεις με το βίντεο Νίκη. Παιδιά πλάκα πλάκα είναι ίδιος η Νίνα μου στην αρσενική της μορφή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω όταν φύγαμε ήταν καλύτερα έιχαν κοιμηθεί και στο ίδιο κρεβάτι τώρα είναι πιο αγρεμενη αυτή με τον μικρό και ο καημένος είναι ζαρωμένος έξω στο μπαλκόνι σε μία γλάστρα!!!!:(:(:(:(

Τι κούκλος λούτρινος είναι αυτός Άντζελα!!! Να τον χαίρεσαι το ζουζούνο σου. Μην ανηχυχείς με τα χου χου. Είναι που δεν ήρθαν σε επαφή για αυτές τις 2 μερουλες. Τώρα θα μπουν στο πρόγραμμα συμφιλίωσης!!!:up:

Το Άδης ήξερα ότι σου αρέσει το Μορφέας τι σου λέει????:P:lol::lol:

Μη φαρμακώνεσαι βρε από τα χθθθ και χθθθ. Η Κλειώ, ως σωστή γάτα, το παίζει λίγο ντίβα! :lol: Θα δεις, γρήγορα θα ξαναπροσαρμοστούν.

Όντως, όπως μου είπε και η Νίκη, ο Μορφέας είναι άλλο σουλούπι από τον Beeb. Έχει λίγο πιο στρογγυλό κεφάλι και πιο φουντωτή τρίχα. Τι ηλικία είπαμε έχει τώρα;

Μη φαρμακώνεσαι βρε από τα χθθθ και χθθθ. Η Κλειώ, ως σωστή γάτα, το παίζει λίγο ντίβα! :lol: Θα δεις, γρήγορα θα ξαναπροσαρμοστούν.

Όντως, όπως μου είπε και η Νίκη, ο Μορφέας είναι άλλο σουλούπι από τον Beeb. Έχει λίγο πιο στρογγυλό κεφάλι και πιο φουντωτή τρίχα. Τι ηλικία είπαμε έχει τώρα;

Περίπου 5 μηνών 4.5 με 5 πρέπει να είναι μόλις τον δέι ο γιατρος θα σου πω , τώρα αλλάζει τα δόντια του!!!!!

Και από γούνα δεν σου λέω τίποτα είναι πολυ γεματη και φουντωτή!!!!!

Λαέ της Θεσσαλονίκης, έχουμε και οι δύο μαύρους γάτους αλλά είναι διαφορετικά μοντέλα! :lol::lol::lol::lol:

Ετοιμάσου να κάνουμε συγκριτική γατολογία! :D

Λαέ της Θεσσαλονίκης, έχουμε και οι δύο μαύρους γάτους αλλά είναι διαφορετικά μοντέλα! :lol::lol::lol::lol:

Ετοιμάσου να κάνουμε συγκριτική γατολογία! :D

Τι ακριβώς θέλεις να συγκρίνουμε για πες?:P:P:lol::lol::lol::lol:

Καλέ θα ιδρύσουμε νέα επιστήμη! Δεν συγκινείσαι που θα είμαστε πρωτοπόροι;

Κι ας μη συγκρίνουμε και τίποτα! :lol::lol::lol:

Καλέ θα ιδρύσουμε νέα επιστήμη! Δεν συγκινείσαι που θα είμαστε πρωτοπόροι;

Κι ας μη συγκρίνουμε και τίποτα! :lol::lol::lol:

Φυσικά και είμαι μέσα και γουστάρω!!!!!:up::up::up:

και ας μην συγκρίνουμε και τίποτα!!!!!:P:lol:

Αντζελα να σου ζήσει!!! ειναι πανέμορφος!!!, και κατάμαυρος:up::up::up::up: Τέλειος γάτος. Για την Κλειό σου μην ανησυχείς είναι λογικό που αντιδρά έτσι γιατί αυτή είνα στειρωμένη κ ο Μορφέας(είναι το τελικό όνομα αυτό έ;) όχι κ αυτή μυρίζει τις ορμόνες του κ χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου, και η δική μου έτσι έκανε όταν πρωτοήρθε ο Μπατ, γιατί παρ όλο που ήταν στειρωμένος επί 3 μήνες πήγαινε τον μύριζε κ μετά ήθελε αφορησμό:P Νομίζω ότι θα το συνηθίσει σιγά σιγά, κ αν ειναι η δική σου είναι τόσο δύσκολη σαν τη δική μου θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο αλλά θα γίνει κ αυτο
pucca_images_09.gif
pucca_images_09.gif
pucca_images_09.gif
pucca_images_09.gif
pucca_images_09.gif

Να σου ζήσει βρε το κουκλί :D:D:D

Αντζελα να σου ζήσει!!! ειναι πανέμορφος!!!, και κατάμαυρος:up::up::up::up: Τέλειος γάτος. Για την Κλειό σου μην ανησυχείς είναι λογικό που αντιδρά έτσι γιατί αυτή είνα στειρωμένη κ ο Μορφέας(είναι το τελικό όνομα αυτό έ;) όχι κ αυτή μυρίζει τις ορμόνες του κ χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου, και η δική μου έτσι έκανε όταν πρωτοήρθε ο Μπατ, γιατί παρ όλο που ήταν στειρωμένος επί 3 μήνες πήγαινε τον μύριζε κ μετά ήθελε αφορησμό:P Νομίζω ότι θα το συνηθίσει σιγά σιγά, κ αν ειναι η δική σου είναι τόσο δύσκολη σαν τη δική μου θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο αλλά θα γίνει κ αυτο
pucca_images_09.gif
pucca_images_09.gif
pucca_images_09.gif
pucca_images_09.gif
pucca_images_09.gif

Το ευχομε γιατί είναι κούκλος ο γατος και τον αγαπω πολύ μωρέ άντε να δούμε!!!!!:up:

Να σου ζήσει βρε το κουκλί :D:D:D

Ευχαριστώ Μαράκι μου είναι πραγματικά κούκλος αυτός ο γάτος!!!!:up::up:

κοίτα αν τον αγαπάς θα αντέξεις κ την πίεση γιατί δεν ειναι κ εύκολο πράγμα οι θηλυκές είναι πολύ κυρίαρχες με τον χώρο τους. κ δεν θέλουν κ πολλά πολλά, όμως παίζει ρόλο που ειναι κ αστείρωτος ο μικρός, αλλα κ ο χαρακτήρας της Κλειός. Και γι αυτό, μετά το πρώτο διάστημα όμως θα τον συνηθίσει (κ αυτόν κ την μυρωδιά του) κ θα τον ανέχεται, αυτό κάνει κ η Κάντυ δεν μπορώ να πω ότι τρελένεται ή ότι θα τον καθαρίσει ή οτι θα κοιμηθούν μαζί, όμως τουλάχιστον δεν τσακώνονται. Οπότε μην ανυσηχείς, αφού έστρωσε η Κάντυ που δεν το περίμενα με τίποτα, τοτε το ίδιο θα γίνει κ με τη δική σου. Ίσως σιγά σιγά να την βάλεις κ ένα πανάκι με την μυρωδιά του Μορφέα να συνηθίσει πιο νωρίς

κοίτα αν τον αγαπάς θα αντέξεις κ την πίεση γιατί δεν ειναι κ εύκολο πράγμα οι θηλυκές είναι πολύ κυρίαρχες με τον χώρο τους. κ δεν θέλουν κ πολλά πολλά, όμως παίζει ρόλο που ειναι κ αστείρωτος ο μικρός, αλλα κ ο χαρακτήρας της Κλειός. Και γι αυτό, μετά το πρώτο διάστημα όμως θα τον συνηθίσει (κ αυτόν κ την μυρωδιά του) κ θα τον ανέχεται, αυτό κάνει κ η Κάντυ δεν μπορώ να πω ότι τρελένεται ή ότι θα τον καθαρίσει ή οτι θα κοιμηθούν μαζί, όμως τουλάχιστον δεν τσακώνονται. Οπότε μην ανυσηχείς, αφού έστρωσε η Κάντυ που δεν το περίμενα με τίποτα, τοτε το ίδιο θα γίνει κ με τη δική σου. Ίσως σιγά σιγά να την βάλεις κ ένα πανάκι με την μυρωδιά του Μορφέα να συνηθίσει πιο νωρίς

Τι μυρωδιά εννόείς σε κάποια φάση τρώνε από το ίδιο μπωλ και οταν τον κοιτάζει τότε αρχίζει το κχι πάλι τι να κάνω με τις μυρωδιές δηλ????

Τι μυρωδιά εννόείς σε κάποια φάση τρώνε από το ίδιο μπωλ και οταν τον κοιτάζει τότε αρχίζει το κχι πάλι τι να κάνω με τις μυρωδιές δηλ????
Κάποιο ύφασμα να το βάζεις κ να κοιμάται ο γατούλης κ την άλλη μέρα να το βάζεις να κοιμάται η Κλειώ κ το αντίστροφο εγώ έτσι τους έκανα

Κάποιο ύφασμα να το βάζεις κ να κοιμάται ο γατούλης κ την άλλη μέρα να το βάζεις να κοιμάται η Κλειώ κ το αντίστροφο εγώ έτσι τους έκανα

μα ναι αυτό το κάνω ήδη αλλά αυτή δεν έχει θέμα με την μυρωδιά γιατί αυτός μπαίνει στο σπίτι και έχει μυρωδια παντού όταν τον βλέπει αρχιζει τα χκι κχι και τλπ

Παιδιά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο τον έχω όλο το πρωί μέσα στο σπίτι όχι ότι δεν έχουμε κχου κχι και τέτοια αλλά όταν δεν τον βλέπει τον ψάχνει η άτιμη!!!! και αυτός όλο νιάου και νιάου είναι νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο!!!:up::up::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά ο μικρός έχει τρελαθεί στο παιχνίδι και αυτή από πίσω όλο κχου και κχου τι είναι και τούτο δεν τον αφήνει σε ησυχία!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά ο μικρός έχει τρελαθεί στο παιχνίδι και αυτή από πίσω όλο κχου και κχου τι είναι και τούτο δεν τον αφήνει σε ησυχία!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Κανε λιγο υπομονη και θα δεις πως θα "αντιστραφουν" οι ρολοι.;)Και η Μυρτουλα στην αρχη ολο κχχχ και κχχχ ηταν, αλλα τωρα ο μικρος εχει το πανω χερι και συνεχεια της ορμαει.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back