Ο Μορφέας και η Κλειώ...

............. no comment..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

............. no comment..:P

Εμ!!!! Τι να πες κοπελιά είπα και εγώ να κάνω ένα κονέ με τον άντρα μου και τα μουρλά ξυνό μου το βγάλανε:P:cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ!!!! Τι να πες κοπελιά είπα και εγώ να κάνω ένα κονέ με τον άντρα μου και τα μουρλά ξυνό μου το βγάλανε:P:cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα πως πάνε τα κονε κ τα μίτινγκ σας;
Τι κάνει η Κλειώ με τον νέο της σύντροφο τον συνήθισε καθόλου ή στα ίδια είμαστε;

Καλησπέρα πως πάνε τα κονε κ τα μίτινγκ σας;
Τι κάνει η Κλειώ με τον νέο της σύντροφο τον συνήθισε καθόλου ή στα ίδια είμαστε;

Εχθές κοιμήθηκα με τον κούκλο αγκαλιά και είναι μούρλια ο μικρός!!!!! τι να πω μία έτσι μία αλλιώς εκεί που λές οκ εκεί αρχίζουν πάλι τα κχι και οι μπάτσες άντε να δώ πότε θα ηρεμήσουν επιτέλους γιατί αυτήν την κατάσταση δεν είναι να την βλέπει ο καλός μου θα μας βγάλει όλους μαζί από το σπίτι:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σας !!!!!!!!!!!! Ξύπνησα νωρίς και κουτουλάω στις 11 θα πάω όμως για καφέ και πιστεύω ότι θα περάσω τέλεια ................Αλλά νυστάζω γιατί απόφάσισα το βράδυ να μην παω τον μικρό απάνω στον ξενώνα (μιας και ο καλός μου ήταν Χαλκιδική για δουλειές) και αυτός από την χαρά του δεν με άφησε στιγμή μονη μου!!!! Ολο το βράδυ ήταν αγκαλία μου αριστερή μερια εγώ αριστερή και αυτός δεξιά μερία άλλαζα εγώ τσουπ να σου κι αυτός!!!
Επίσης γύρω στις 4.30 αποφάσισε να πλυθεί και σκέφτηκε να με περάσει και εμένα ένα χεράκι!!!! στα μαλιά μου που τελικά του άρεσαν φυσικά και για παιχνίδι και άρχισε να τα τραβάει .......... τον μάλωσα και κοιμηθήκαμε .......
Με λίγα λόγια ο ύπνος με τον Μορφέα δεν είναι και τόσο ονειρικός όσο λενε......γιατί εγώ νυστάζω ακόμα!!!!! :(:(:(:(
Το πρωία κατά τις 8 τον πήρε χαμπάρι η Κλειώ που ήταν μέσα και από εκείνη την ώρα πάει και η τελευταία ελπιδα ύπνου που είχα γιατί αρχίσανε το κυνηγητό και το κχι κχι ξανα μανά.....

Μήπως έκανα λάθος με το 2ο γατί ???? γιατί όσοι ήξεραν δεν μου έλεγαν κουβέντα?????? Θέλω να κοιμηθώ ......:/::/::/::/:

Πάω να φτιάξω καφέ μπας και ανοίξει το μάτι μου και μπορέσω να βγω από το σπίτι και πάω για καφέ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

και αυτά είναι τα νέα μας από το πρώί!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τώρα τα νεώτερα από το μετωπο της σχέσης Μορφέα και του καλού μου!!!!!!!

Λοιπόν μόλις γύρισε ο κάλός μου και είπε να μαγειρέψει και καθώς άρχισε να βγάζει τις κατσαρόλες και τα υλικά νάσου και ο μικρός εκεί από κατω και δίπλα του να τον κοιτάει με λατρεια και να λέει καλέ πατέρα θα με μάθεις και εμένα να μαγειρεύω έτσι ????? Τον κοιτάει και ο άντρας μου και του λέει βρε΄όλα θα σου τα μαθω σαν τον ρατατούη θα σε κάνω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και τώρα τα νεώτερα από το μετωπο της σχέσης Μορφέα και του καλού μου!!!!!!!

Λοιπόν μόλις γύρισε ο κάλός μου και είπε να μαγειρέψει και καθώς άρχισε να βγάζει τις κατσαρόλες και τα υλικά νάσου και ο μικρός εκεί από κατω και δίπλα του να τον κοιτάει με λατρεια και να λέει καλέ πατέρα θα με μάθεις και εμένα να μαγειρεύω έτσι ????? Τον κοιτάει και ο άντρας μου και του λέει βρε΄όλα θα σου τα μαθω σαν τον ρατατούη θα σε κάνω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!!!!!!!! :lol::lol::up::up:

Ωχ τον βλεπω να καταληγει σαν τον δικο μου,που τηλεφωνει απο τη σκοπια και μου ζηταει να του δωσω τη Μοιρα στο τηλεφωνο...:lol:

Ωχ τον βλεπω να καταληγει σαν τον δικο μου,που τηλεφωνει απο τη σκοπια και μου ζηταει να του δωσω τη Μοιρα στο τηλεφωνο...:lol:

Δεν παίζεται ο καλός σου!!! :lol::lol::lol:

Ναι ο Μούκος δεν τον καταδεχεται τον Σειριο,αλλα με την Μόιρα έχουμε έρωτα...

Με λίγα λόγια ο ύπνος με τον Μορφέα δεν είναι και τόσο ονειρικός όσο λενε......γιατί εγώ νυστάζω ακόμα!!!!! :(:(:(:(
Το πρωία κατά τις 8 τον πήρε χαμπάρι η Κλειώ που ήταν μέσα και από εκείνη την ώρα πάει και η τελευταία ελπιδα ύπνου που είχα γιατί αρχίσανε το κυνηγητό και το κχι κχι ξανα μανά.....

Μήπως έκανα λάθος με το 2ο γατί ???? γιατί όσοι ήξεραν δεν μου έλεγαν κουβέντα?????? Θέλω να κοιμηθώ ......:/::/::/::/:

Πάω να φτιάξω καφέ μπας και ανοίξει το μάτι μου και μπορέσω να βγω από το σπίτι και πάω για καφέ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

και αυτά είναι τα νέα μας από το πρώί!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Πάντως πέρασες μια έντονη νύχτα μαζί με τον Μορφέα ;)και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσεις:up:

Σήμερα είδα τον Μορφέα από κοντά....παιδιά ένα έχω να πω.........έρωτας!!!!:inlove::inlove::inlove: Μαγισσούλα μου να σου ζήσει το μωρό και καλώς ήρθες στο κλαπ των αγορο- μαμάδων!!!:up:

Σήμερα είδα τον Μορφέα από κοντά....παιδιά ένα έχω να πω.........έρωτας!!!!:inlove::inlove::inlove: Μαγισσούλα μου να σου ζήσει το μωρό και καλώς ήρθες στο κλαπ των αγορο- μαμάδων!!!:up:
Καλα βρε ειναι δυνατόν μαύρο (ή μπλε :D) γατί να μην είναι έρωτας:up:

Καλα βρε ειναι δυνατόν μαύρο (ή μπλε :D) γατί να μην είναι έρωτας:up:

Έχεις δίκιο :up:...αλλά γιατί το μπλε σε παρένθεση?:hmm::mad::mad::mad:

......Αλλά νυστάζω γιατί απόφάσισα το βράδυ να μην παω τον μικρό απάνω στον ξενώνα (μιας και ο καλός μου ήταν Χαλκιδική για δουλειές) και αυτός από την χαρά του δεν με άφησε στιγμή μονη μου!!!! Ολο το βράδυ ήταν αγκαλία μου αριστερή μερια εγώ αριστερή και αυτός δεξιά μερία άλλαζα εγώ τσουπ να σου κι αυτός!!!
Επίσης γύρω στις 4.30 αποφάσισε να πλυθεί και σκέφτηκε να με περάσει και εμένα ένα χεράκι!!!! στα μαλιά μου που τελικά του άρεσαν φυσικά και για παιχνίδι και άρχισε να τα τραβάει .......... τον μάλωσα και κοιμηθήκαμε .......
"Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ 'ανέβει στο κρεβάτι":lol::lol::lol:Το καλοκαίρι στις διακοπές στο πατρικό μου ένα διάστημα έλειπε ο άντρας μου και είπα να κοιμηθούμε με τη Μπασσέτ. Το πρώτο βράδυ ήταν Παναγίτσα ,δεν με ενόχλησε καθόλου όλη νύχτα την έβγαλε στην ακρούλα (προφανώς, δεν πίστευε την τύχη της, γιατί εδώ δεν κοιμάται ποτέ μαζί μας). Τη δεύτερη νύχτα, που πίστεψε η κυρά ότι κατοχυρώθηκε, με τρέλλανε;), μες τα μούτρα μου ερχότανε, ανέβαινε στην πλάτη μου (με τέτοια ζέστη!!), έκανα να κουνηθώ και με γράπωνε κλπ. Μόλις έκανα να την σπρώξω, μου έριξε κάτι ξεγυρισμένες δαγκωνιές:mad:, που την πέταξα κάτω από το κρεβάτι και της έριξα και μία στον πισινό. Με άφησε, δεν μου ξαναμίλησε όλη νύχτα, παρόλο που μετανιωμένη τη φώναζα μετά από λίγο ,και τα ξαναφτιάξαμε το πρωί στο breakfast :D:DΜιά φορά ξαναήρθε για λίγο στο κρεβάτι και έκτοτε καθόλου όσο μείναμε!!!!!!!

Έχεις δίκιο :up:...αλλά γιατί το μπλε σε παρένθεση?:hmm::mad::mad::mad:
Το μπλε είναι σε παρένθεση λόγο ευγένειας (δεν είναι το θέμα του), οπό στο "Η οικογένεια μεγάλωσε" θα βάλω το μαύρο σε παρένθεση;)

Δεν ειναι τυχαια αυτη η γατα:inlove::inlove::inlove::inlove:

Κανεις δεν ειναι τυχαιος...(Εχουμε λαλησει σημερα):lol:

"Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ 'ανέβει στο κρεβάτι":lol::lol:Το καλοκαίρι στις διακοπές στο πατρικό μου ένα διάστημα έλειπε ο άντρας μου και είπα να κοιμηθούμε με τη Μπασσέτ. Το πρώτο βράδυ ήταν Παναγίτσα ,δεν με ενόχλησε καθόλου όλη νύχτα την έβγαλε στην ακρούλα (προφανώς, δεν πίστευε την τύχη της, γιατί εδώ δεν κοιμάται ποτέ μαζί μας). Τη δεύτερη νύχτα, που πίστεψε η κυρά ότι κατοχυρώθηκε, με τρέλλανε;), μες τα μούτρα μου ερχότανε, ανέβαινε στην πλάτη μου (με τέτοια ζέστη!!), έκανα να κουνηθώ και με γράπωνε κλπ. Μόλις έκανα να την σπρώξω, μου έριξε κάτι ξεγυρισμένες δαγκωνιές:mad:, που την πέταξα κάτω από το κρεβάτι και της έριξα και μία στον πισινό. Με άφησε, δεν μου ξαναμίλησε όλη νύχτα, παρόλο που μετανιωμένη τη φώναζα μετά από λίγο ,και τα ξαναφτιάξαμε το πρωί στο breakfast :D:DΜιά φορά ξαναήρθε για λίγο στο κρεβάτι και έκτοτε καθόλου όσο μείναμε!!!!!!!

Αυτό συνέβη με την Κλειώ όταν την μάλωσε ο άντρας μου αλλά με τον μικρό δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεν μείνει στο σπίτι το βράδυ και δω τι θα γίνει με τον καλό μου!!!!!!:up::up::up:

Το μπλε είναι σε παρένθεση λόγο ευγένειας (δεν είναι το θέμα του), οπό στο "Η οικογένεια μεγάλωσε" θα βάλω το μαύρο σε παρένθεση;)

ε τώρα στο μαύρο μπλέ θα μείνουμε??????

Δεν ειναι τυχαια αυτη η γατα:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σίγουρα δεν είναι αλλιώς δεν θα τον λατρεύαμε όλοι!!!!!!!

Κανεις δεν ειναι τυχαιος...(Εχουμε λαλησει σημερα):lol:

Και γιατί το λες αυτό????? εγώ μια χαρα μας βρίσκω!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ε τώρα στο μαύρο μπλέ θα μείνουμε??????
Είναι θέμα αρχής:D
Αλήθεια πως ειναι σήμερα τα κουκλιά σου; Στην Κλειούλα να δείνεις λίγο περισσότερη προσοχή αυτό το διάστημα μέχρι να δεχτεί τον Μορφέα για να μην πάθει κατάθλιψη όπως είχε γίνει με τη δική μου, αλλά κ με τον Τίμυ της Αναστασίας όταν ήρθαν τα νέα γατάκια στο σπίτι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back