julia
Διακεκριμένο μέλος

πότε σας πέτυχα, πότε γεννήσατε!!!!!

Φιλάκια σε όλα τα μουσουδάκια!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
να σας ζησει το μπουμπουκακι σας,ειναι πανεμορφο και εχει ταιριαξει πολλη και με τον γατοαδελφουλη της(απο μικρη φαινεται τη θα γινει,αρα μην παραπονεθειτε αν σας μαζεψει ολα τα αδεσποτα της γειτονιας σας)![]()
Ευχαριστούμε Δάφνη! Με τους γονείς που έχει μάλλον μαζί μας θα μαζεύει όλα τα αδέσποτα!

Να σας ζήσει και απο μενα!!!
πότε σας πέτυχα, πότε γεννήσατε!!!!!
Φιλάκια σε όλα τα μουσουδάκια!!!!
Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε Julia! Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; ούτε κι εμέις το καταλάβαμε, μέχρι και ο τοκετός ήταν express!

StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
sapostol1
Δραστήριο μέλος
, κούκλα και η μαμά! Ε, εντάξει... και το γατόνι κι ο μπαμπάς καλοί είναι. 
moukelis
Επιφανές μέλος
Υ.Γ.Ειχα ξεχασει ποσο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ειναι ο Μπορχες...

stellak
Διάσημο μέλος

Ευχαριστούμε που μας φτιάχνετε τις μέρες με τις υπέροχες φωτογραφίες σας!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

), φαίνεται τόσο καλούλης και προστατευτικός με το ανθρωποαδελφάκι του να κοιμάται πλάι του σαν αγγελουδάκι

:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος

Να σου ζήσει το μικρό κουκλάκι (αλήθεια, μοιάζει στο μπαμπά του
) και ο άγγελος γατούλης σου είναι εκπληκτικός!! Θα σας έχω για παράδειγμα, γιατί κι εγώ ακούω το γνωστό τροπάρι περί παιδιού κι εγκυμοσύνης... Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε τόσο όμορφες στιγμές μαζί μας... 
chryssa
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέτοιες φωτό πάντως πραγματικά σου φτιάχνουν τη μέρα όσο χάλια και να είναι!
Να σου ζήσουν και τα δύο τα μωράκια σου!!
chryssa
Διάσημο μέλος
αντε και στα δικα σου χρυσσα![]()
Εγώ δεν έχω ήσυχο γατί πορτοκαλόγατο! Έχω τέρας με νύχια μακριά και δόντια κοφτερά! Όταν με το καλό έρθει εκείνη ώρα η ώρα, θα σας ανεβάσω φωτο καλαθούνας με μεταλλικό δίχτυ και κούνια τυλιγμένη με κοτετσόσυρμα!

mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λετε να χρειαστει να καταφυγουμε σε τετοια μεσα?????Εγώ δεν έχω ήσυχο γατί πορτοκαλόγατο! Έχω τέρας με νύχια μακριά και δόντια κοφτερά! Όταν με το καλό έρθει εκείνη ώρα η ώρα, θα σας ανεβάσω φωτο καλαθούνας με μεταλλικό δίχτυ και κούνια τυλιγμένη με κοτετσόσυρμα!![]()
Τι μας περιμενει!!!! Μακαρι να το αντιμετωπισουν οπως ο Μπορχες!
Αδερφος παραδειγμα!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σας εύχομαι κι εγώ κάθε ευτυχία με τη γλυκιά μπέμπα σας και τον κούκλο τον γατούλη σας! Οι φωτό είναι κα-τα-πλη-κτι-κές!

Έτσι, να σας βλέπουν οι φίλοι σας και να χαίρονται, να σας βλέπουν οι οχτροί σας και να σκάνε!

StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
χε χε ευχαριστούμε sapostol για τα κομπλιμένταΠαιδιά είστε υπέροχοι! Να σας ζήσει και πάλι. Κούκλα η κόρη (πώς θα τη βαφτίσετε, αλήθεια, κούκλα και η μαμά! Ε, εντάξει... και το γατόνι κι ο μπαμπάς καλοί είναι.
![]()
. Δήμητρα θα τη βαφτίσουμε!Τι ομορφιες ειναι αυτες πρωι πρωι!Τελεια παιδια...να χαιρεστε την οικογενεια σας!
Υ.Γ.Ειχα ξεχασει ποσο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ειναι ο Μπορχες...![]()
Ένα με τον πορτοκαλί καναπέ και το πορτοκαλί χαλί mukelis!Μερικές φορέα κινδυνεύει να τον πατήσουμε!
StrangeEmily, μήπως προτίθεσαι να παραδεχτείς ότι η Δήμητρα μοιάζει του μπαμπά της;![]()
Στέλλα μου όλοι το λένε και το βλέπουμε κιόλας,! Πάντως έχει πάρει... τους αντίχειρες της StrangeEmily!
@Melini και Chryssa και στα δικά σας!

@Zbeebz ευχαριστούμε! Είναι υπέροχες οι γατούλες σου!

moukelis
Επιφανές μέλος

StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Μου έχει τύχει να τρέχω από δωμάτιο σε δωμάτιο με το μωρό αγκαλιά και ένα παιχνίδι του Μπόρχες κρεμασμένο από το άλλο χέρι και το γάτο να το κυνηγάει και να τρέχει με την φουντωτή ουρά του. Σκηνές απείρου κάλλους!

Παρατηρήσαμε πως έγινε πιο έντονος και απαιτητικός στο παιχνίδι απέναντί μας. Πάντως επιθετικότητα απέναντι στο παιδί δεν βγάζει... 
Χτες όμως τον πιάσαμε φαρδύ πλατύ στο καροτσάκι του μωρού (βλέπε φωτο)...ευτυχώς χωρίς το μωρό μέσα!

Λατρέυει και τα μωρουδίστικα παιχνίδια, κουδουνίστρες κτλ και προσπαθεί να τους βάλει χέρι

Συνημμένα
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι απιστευτη φωτο!
Να τον χαιρεστε ειναι γατουλης για ζουληγμα!
Να σας ζησει και η κορουλα! Τι ομορφο που ειναι το μωρακι με το γατακι διπλα! Για πολλλλλλααααααα ζουληγματα μωρο και γατι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool