Ο Μπόρχες υποδέχεται το μωρό μας!!!

Να σας ζήσει και απο μενα!!! :D
πότε σας πέτυχα, πότε γεννήσατε!!!!!:redface::up:

Φιλάκια σε όλα τα μουσουδάκια!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι τρυφερες φωτο!!!!!!!!!!ευχομαι οτι καλυτερο για την κορουλα και για τον φυλακα αγγελο που απεκτησε...:):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σας ζησει το μπουμπουκακι σας,ειναι πανεμορφο και εχει ταιριαξει πολλη και με τον γατοαδελφουλη της(απο μικρη φαινεται τη θα γινει,αρα μην παραπονεθειτε αν σας μαζεψει ολα τα αδεσποτα της γειτονιας σας):up::up::up::up::up::up:

Ευχαριστούμε Δάφνη! Με τους γονείς που έχει μάλλον μαζί μας θα μαζεύει όλα τα αδέσποτα!:D

Να σας ζήσει και απο μενα!!! :D
πότε σας πέτυχα, πότε γεννήσατε!!!!!:redface::up:

Φιλάκια σε όλα τα μουσουδάκια!!!!

Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε Julia! Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; ούτε κι εμέις το καταλάβαμε, μέχρι και ο τοκετός ήταν express! :up:

Ανεβάσαμε κι άλλες φωτογραφίες, φιλιά σε όλους!:)

Συνημμένα

• 2circlesmikri.jpg
    2circlesmikri.jpg
    221 KB · Εμφανίσεις: 125
  • thethreemikri.jpg
    thethreemikri.jpg
    169,5 KB · Εμφανίσεις: 136
  • makisborgesdemetra.jpg
    makisborgesdemetra.jpg
    177,7 KB · Εμφανίσεις: 130
  • marsipos (2)mikri.jpg
    marsipos (2)mikri.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 126
Παιδιά είστε υπέροχοι! Να σας ζήσει και πάλι. Κούκλα η κόρη (πώς θα τη βαφτίσετε, αλήθεια;), κούκλα και η μαμά! Ε, εντάξει... και το γατόνι κι ο μπαμπάς καλοί είναι. :P

Τι ομορφιες ειναι αυτες πρωι πρωι!Τελεια παιδια...να χαιρεστε την οικογενεια σας!
Υ.Γ.Ειχα ξεχασει ποσο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ειναι ο Μπορχες...:P

StrangeEmily, μήπως προτίθεσαι να παραδεχτείς ότι η Δήμητρα μοιάζει του μπαμπά της; :):P

Ευχαριστούμε που μας φτιάχνετε τις μέρες με τις υπέροχες φωτογραφίες σας!

Εκτός από την τέλεια συμβίωση, δεν θα έχετε και έξοδα για παιχνίδια του μωρού, θα παίζει με τον Μπόρχες (μίλησε ο Σκρουτζ μέσα μου:lol::lol::lol::lol:), φαίνεται τόσο καλούλης και προστατευτικός με το ανθρωποαδελφάκι του να κοιμάται πλάι του σαν αγγελουδάκι:baby::baby::baby::kiss::kiss:

Απλά ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!

Πω πω, συγκινήθηκα με το μωράκι (χτυπάει και το δικό μου ρολόι βλέπετε) και με πήραν τα ζουμιά πρωί πρωί στο γραφείο :lol::lol:
Να σου ζήσει το μικρό κουκλάκι (αλήθεια, μοιάζει στο μπαμπά του :rolleyes:) και ο άγγελος γατούλης σου είναι εκπληκτικός!! Θα σας έχω για παράδειγμα, γιατί κι εγώ ακούω το γνωστό τροπάρι περί παιδιού κι εγκυμοσύνης... Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε τόσο όμορφες στιγμές μαζί μας... :up:

Και πάλι να σας ζήσει η μικρή! Τι υπέροχες φωτογραφίες!!!! Μπράβο στο γατούλη που κάθεται έτσι φρόνιμος δίπλα στο μωρό!:)

αντε και στα δικα σου χρυσσα :up:

Τέλειες οι φωτο!! Να σου ζήσει το πανέμορφο μωράκι σου! Μπορώ να πώ πως με καθησύχασες αρκετά γιατί και εγώ σκεφτομαι την αντίδραση του γατουνίου μου στον ερχομό ενός μωρό. Μήπως δλδ ζηλέψει, γίνει επιθετικός κλπ κλπ κλπ!
Τέτοιες φωτό πάντως πραγματικά σου φτιάχνουν τη μέρα όσο χάλια και να είναι!
Να σου ζήσουν και τα δύο τα μωράκια σου!!

αντε και στα δικα σου χρυσσα :up:

Εγώ δεν έχω ήσυχο γατί πορτοκαλόγατο! Έχω τέρας με νύχια μακριά και δόντια κοφτερά! Όταν με το καλό έρθει εκείνη ώρα η ώρα, θα σας ανεβάσω φωτο καλαθούνας με μεταλλικό δίχτυ και κούνια τυλιγμένη με κοτετσόσυρμα!:lol::lol::lol:

Εγώ δεν έχω ήσυχο γατί πορτοκαλόγατο! Έχω τέρας με νύχια μακριά και δόντια κοφτερά! Όταν με το καλό έρθει εκείνη ώρα η ώρα, θα σας ανεβάσω φωτο καλαθούνας με μεταλλικό δίχτυ και κούνια τυλιγμένη με κοτετσόσυρμα!:lol::lol::lol:
Λετε να χρειαστει να καταφυγουμε σε τετοια μεσα?????
Τι μας περιμενει!!!! Μακαρι να το αντιμετωπισουν οπως ο Μπορχες!
Αδερφος παραδειγμα!

Παιδιά, άργησα λίγο αλλά τελικά σας ανακάλυψα!
Σας εύχομαι κι εγώ κάθε ευτυχία με τη γλυκιά μπέμπα σας και τον κούκλο τον γατούλη σας! Οι φωτό είναι κα-τα-πλη-κτι-κές! :inlove::inlove:
Έτσι, να σας βλέπουν οι φίλοι σας και να χαίρονται, να σας βλέπουν οι οχτροί σας και να σκάνε! :lol:

Παιδιά είστε υπέροχοι! Να σας ζήσει και πάλι. Κούκλα η κόρη (πώς θα τη βαφτίσετε, αλήθεια;), κούκλα και η μαμά! Ε, εντάξει... και το γατόνι κι ο μπαμπάς καλοί είναι. :P
χε χε ευχαριστούμε sapostol για τα κομπλιμέντα:). Δήμητρα θα τη βαφτίσουμε!

Τι ομορφιες ειναι αυτες πρωι πρωι!Τελεια παιδια...να χαιρεστε την οικογενεια σας!
Υ.Γ.Ειχα ξεχασει ποσο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ειναι ο Μπορχες...:P

Ένα με τον πορτοκαλί καναπέ και το πορτοκαλί χαλί mukelis!Μερικές φορέα κινδυνεύει να τον πατήσουμε!

StrangeEmily, μήπως προτίθεσαι να παραδεχτείς ότι η Δήμητρα μοιάζει του μπαμπά της; :):P

Στέλλα μου όλοι το λένε και το βλέπουμε κιόλας,! Πάντως έχει πάρει... τους αντίχειρες της StrangeEmily!

@Melini και Chryssa και στα δικά σας!:)
@Zbeebz ευχαριστούμε! Είναι υπέροχες οι γατούλες σου!:)

Που να το πατησετε βρε,κοτζαμ γαταρο...Ειναι μεγαλυτερος απο τη μπεμπα ε;Να του πειτε να χαρει οσο προλαβαινει...:lol:

Πάντως πρέπει να σας πούμε πως δεν είναι πάντα τόσο ήρεμα τα πράγματα! Όπως όταν κλαίει και χτυπιέται το μωρό και το κρατάμε αγκαλιά και περπατάμε πάνω κάτω μήπως και ηρεμήσει και έχουμε και το Μπόρχες παράλληλα να τον πιάνει η όρεξη για παιχνίδι και να μας βουτάει από τα μπατζάκια για να τραβήξει την προσοχή...:(
Μου έχει τύχει να τρέχω από δωμάτιο σε δωμάτιο με το μωρό αγκαλιά και ένα παιχνίδι του Μπόρχες κρεμασμένο από το άλλο χέρι και το γάτο να το κυνηγάει και να τρέχει με την φουντωτή ουρά του. Σκηνές απείρου κάλλους! :P:P:DΠαρατηρήσαμε πως έγινε πιο έντονος και απαιτητικός στο παιχνίδι απέναντί μας. Πάντως επιθετικότητα απέναντι στο παιδί δεν βγάζει... :)

Χτες όμως τον πιάσαμε φαρδύ πλατύ στο καροτσάκι του μωρού (βλέπε φωτο)...ευτυχώς χωρίς το μωρό μέσα! :(
Λατρέυει και τα μωρουδίστικα παιχνίδια, κουδουνίστρες κτλ και προσπαθεί να τους βάλει χέρι:P

Συνημμένα

• karotsaki.jpg
    karotsaki.jpg
    245,8 KB · Εμφανίσεις: 98
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι απιστευτη φωτο!
Να τον χαιρεστε ειναι γατουλης για ζουληγμα!
Να σας ζησει και η κορουλα! Τι ομορφο που ειναι το μωρακι με το γατακι διπλα! Για πολλλλλλααααααα ζουληγματα μωρο και γατι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back