Ο Μπόρχες υποδέχεται το μωρό μας!!!

ειστε μια ευτισμενη οικογενεια ολοι μαζι !!!! να σας ζησει η κουκλιστα πολυ γλυκια!!! :Dκαι ο γατος σας ειναι Κυριος με το μωρακι !!!:up:σε λιγο καιρο θα αρχισουν ,δηθεν τυχαια ,να αγκιζουν ο ενας τον αλλο.τουλαχιστον ετσι κανει το βαφτιστηρι μου με τη γατα μου καθε φορα που ερχεται!!!:lol:και παλι να σας ζησει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε Ελένη! Στη Λήμνο πήγαμε πέρυζι διακοπές, πολύ ωραίο μέρος, μείναμε στη Μύρινα αλλά πήγαμε παντού!

Να περνάς καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O γατούλης μας τελευταίως έχει αναπτύξει... παραβατική συμπεριφορά και επανειλημμένα κλέβει τα παιχνίδια του μωρού, το οποίο, ανίδεο, ποζάρει χαρούμενα στο φακό ή "τραγουδάει" με τη μαμά. Δείτε τα ντοκουμέντα!:
1)https://www.youtube.com/watch?v=3TTq2SAAcjs
2)https://www.youtube.com/watch?v=7wMQRancIuE

Και ο καλύτερος κλέφτης όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από την κάμερα :cool:!

Σημ. Το ζωάκι που δείχνει η StrangeEmily στο δεύτερο βίντεο κάνοντας πα-πα είναι γουρούνι:P

Καλε το τερας κανει και τον αδιαφορο!:lol:
Η Δημητρα εχει γινει μια κουκλα,και θα μιλησει πολυ γρηγορα νομιζω...

mukelaki κάνει τον αδιάφορο γενικά αλλά δεν του ξεφεύγει το πρρρρρ..... όταν ξαπλώνει πλαϊ της:).

Πολύ όμορφο το νέο σου γατάκι, ο/η breena :)(χάσαμε επεισόδια μάλλον!):redface:

Γειά σας! Να σας ζήσει η υπέροχη οικογένειά σας!!
Εχμμ... η Δήμητρα...τους αντίχειρες τουλάχιστον τους πήρε από τη μαμά??
Γιατί στα υπόλοιπα... Αν χρειαζότανε ρε παιδιά, δεν θα υπήρχαν και αμφιβολίες για την πατρότητα!!!!

Δεν την εχουμε ακομα κοντα μας,ειναι η βασιλισσα του εκτροφειου που σχεδιαζω να ξεκινησω.
Catia ενταξει ειπαμε το παιδι ειναι ιδιο ο Μακης,αλλα εχει το πνευμα της μαμας.Μαμα της μαλλον το παιδι μπαινει απο τωρα στο νοημα του Bookcrossing και απελευθερωνει τα κουκλακια του.:lol:

Αρκετά καθυστερημένα βέβαια αλλά τώρα διάβασα το θέμα και το βρήκα πολύ τρυφερό και ανθρώπινο:D.Να σας ζήσει η όμορφη κορούλα και ο γλύκας Μπόρχες:up:.Πράγματι είσαστε παράδειγμα πρός μίμηση.Οι φωτογραφίες σας "μιλάνε".Ο Μπόρχες βέβαια δείχνει με κάθε τρόπο οτι θα ήθελε να είναι στη θέση του μωρού,και γιαυτό δεν θα εκπλαγώ αν τον δούμε και με την πιπίλα στο στόμα:up:.

Βρε τον κλεφτοπαιχνιδά, τον Μπόρχες:lol::lol::lol::lol:Εμ, βέβαια, το ξένο και δη, κλεμμένο, έχει άλλη χάρη:lol::lol::lol:
Η Δήμητρα, βέβαια, ανενόχλητη συνεχίζει το τραγούδι, γάτα η μπέμπα!!ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ:baby::baby::baby:

Ειπα κι εγω...δε θα ανεβαζατε τα σουπερ βιντεακια κι εδω??
Η μικρη οσο παει και ομορφαινει και εχει μεγαλωσει πολυ απο την τελευταια φορα που την ειδα!!!:up:
Κι εγω παντως σας "χρησιμοποιω"σαν παραδειγμα προς μιμηση στις κακες γλωσσες που λενε διαφορα για τη σχεση γατι-παιδι...

Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα η Δήμητρα να τη φέρει στον κλεφτοπαιχνιδά το Μπόρχες! Και ιδού το σχετικόν βίδεο:
(αγνοήστε τη φωνή της μαμάς - απλώς προσπαθεί να βοηθήσει τη Δήμητρα να μπουσουλήσει)
https://www.youtube.com/watch?v=U1icseq6K1M

https://www.youtube.com/watch?v=iHPi9i1kAFg

Και μια -παλιούτσικη- φωτογραφία του φιλόσοφού μας να ξεκουράζεται επάνω στο κουβάρι από το οποίο έπλεξε η γιαγιά ένα ζακτάκι για τη Δημητρούλα:

Συνημμένα

• BorgesKouvarismall.jpg
    BorgesKouvarismall.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 63
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:τι κουκλια και τα 2!!! Να σου ζησουν!!:rolleyes:
Αλλα το γελιο ειναι οτι ο γατος ειναι πιο χοντρος απο το μωρο!!:lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε avtwvia! Όντως ο γάτος μας είναι σχεδόν εξήμισι κιλά και η κόρη μας 5700! (Σύντομα βέβαια θα ανατραπούν οι ισορροπίες...:))

Ο Μπόρχες μας είπε όμως να σου γράψουμε πως δεν είναι χοντρός, απλά είναι βαρυκόκκαλος και τον παχαίνει ο φακός :P

Παιδιά πολύ χάρηκα που είδα το βιντεάκι. Η Δήμητρα έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι κούκλα.

Για το τετράποδο παιδί τι να πω, τα σχόλια είναι περιττ΄΄α.

Αντωνία, όλοι οι πορτοκαλόγατοι σαν τον Μπόρχες που σέβονται τον εαυτό του, είναι αυτού του όγκου. Παραπάνω μπορεί, παρακάτω με τίποτα:D

Ευχαριστούμε avtwvia! Όντως ο γάτος μας είναι σχεδόν εξήμισι κιλά και η κόρη μας 5700! (Σύντομα βέβαια θα ανατραπούν οι ισορροπίες...:))

Ο Μπόρχες μας είπε όμως να σου γράψουμε πως δεν είναι χοντρός, απλά είναι βαρυκόκκαλος και τον παχαίνει ο φακός :P
Το χοντρος το ειπα με την καλη την εννοια!!! :)
Εγω εχω γατο που λεω χοντρο λες να το θεωρω βρισια??βεβαια εχω κ γατο κουραδο αλλα αυτο μπορει να θεωρηθει προσβλητικο..:cool:

Παιδιά πολύ χάρηκα που είδα το βιντεάκι. Η Δήμητρα έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι κούκλα.

Για το τετράποδο παιδί τι να πω, τα σχόλια είναι περιττ΄΄α.

Αντωνία, όλοι οι πορτοκαλόγατοι σαν τον Μπόρχες που σέβονται τον εαυτό του, είναι αυτού του όγκου. Παραπάνω μπορεί, παρακάτω με τίποτα:D
Εμενα θα μου πεις Βουλα που μπορει να εχω πορτοκαλι- ασπρο αλλα ειναι της βαθμιδας των 7 κιλων ο πασακος μου!!!:rolleyes::inlove::inlove::inlove:

Strange Emily όταν βρεις χρόνο πήγαινε στο θέμα μου να δεις το δικό μου χοντρό πορτοκαλόγατο να κοιμάται μέσα σε ταψί:lol:

Μα τι ωραια τα βιντεακια!!!!Τελεια να μαθαινει η Δημητρα να παιζει με το Μπορχες!!!!Σε λιγο που θα περπαταει κιολας να δεις γελια....!!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:τι κουκλια και τα 2!!! Να σου ζησουν!!:rolleyes:
Αλλα το γελιο ειναι οτι ο γατος ειναι πιο χοντρος απο το μωρο!!:lol::lol::lol:

το ιδιο προσεξα και εγω!!!
χαχαχαχαχαχα

μπραβο μπραβο πολυ ωραιες καταστασεις!! :up::up:
ομορφα μωρακια και ομορφα γατακια!!!τι καλυτερο?

Τα δυο μωράκια, το ένα πιο όμορφο από το άλλο:inlove:

Ο Μπόρχες θα είναι ο καλύτερος Μεγάλος Αδερφός;)

τι γλυκες εικονες! ελιωσα.. s.emily, να σου ζησει η κουκλα σου, να'ναι παντα ετσι ομορφη κ υγιης, αλλα κ το γατοπαιδι σου, σκιζει! ειστε πολυ ομορφη οικογενεια οι τεσσερις σας! κ γω που νομιζα οτι το ρολοι μου ειναι χαλασμενο, μια χαρα χτυπησε βλεποντας σας:) :) μοιαζει κιολας ο μπορχες στον τακη μου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back