eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
και ο γατος σας ειναι Κυριος με το μωρακι !!!
σε λιγο καιρο θα αρχισουν ,δηθεν τυχαια ,να αγκιζουν ο ενας τον αλλο.τουλαχιστον ετσι κανει το βαφτιστηρι μου με τη γατα μου καθε φορα που ερχεται!!!
και παλι να σας ζησει!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Να περνάς καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
1)https://www.youtube.com/watch?v=3TTq2SAAcjs
2)https://www.youtube.com/watch?v=7wMQRancIuE
Και ο καλύτερος κλέφτης όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από την κάμερα
! Σημ. Το ζωάκι που δείχνει η StrangeEmily στο δεύτερο βίντεο κάνοντας πα-πα είναι γουρούνι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Η Δημητρα εχει γινει μια κουκλα,και θα μιλησει πολυ γρηγορα νομιζω...
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
.Πολύ όμορφο το νέο σου γατάκι, ο/η breena
(χάσαμε επεισόδια μάλλον!)
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχμμ... η Δήμητρα...τους αντίχειρες τουλάχιστον τους πήρε από τη μαμά??
Γιατί στα υπόλοιπα... Αν χρειαζότανε ρε παιδιά, δεν θα υπήρχαν και αμφιβολίες για την πατρότητα!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Catia ενταξει ειπαμε το παιδι ειναι ιδιο ο Μακης,αλλα εχει το πνευμα της μαμας.Μαμα της μαλλον το παιδι μπαινει απο τωρα στο νοημα του Bookcrossing και απελευθερωνει τα κουκλακια του.

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Να σας ζήσει η όμορφη κορούλα και ο γλύκας Μπόρχες
.Πράγματι είσαστε παράδειγμα πρός μίμηση.Οι φωτογραφίες σας "μιλάνε".Ο Μπόρχες βέβαια δείχνει με κάθε τρόπο οτι θα ήθελε να είναι στη θέση του μωρού,και γιαυτό δεν θα εκπλαγώ αν τον δούμε και με την πιπίλα στο στόμα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Εμ, βέβαια, το ξένο και δη, κλεμμένο, έχει άλλη χάρη

Η Δήμητρα, βέβαια, ανενόχλητη συνεχίζει το τραγούδι, γάτα η μπέμπα!!ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Η μικρη οσο παει και ομορφαινει και εχει μεγαλωσει πολυ απο την τελευταια φορα που την ειδα!!!

Κι εγω παντως σας "χρησιμοποιω"σαν παραδειγμα προς μιμηση στις κακες γλωσσες που λενε διαφορα για τη σχεση γατι-παιδι...
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
(αγνοήστε τη φωνή της μαμάς - απλώς προσπαθεί να βοηθήσει τη Δήμητρα να μπουσουλήσει)
https://www.youtube.com/watch?v=U1icseq6K1M
https://www.youtube.com/watch?v=iHPi9i1kAFg
Και μια -παλιούτσικη- φωτογραφία του φιλόσοφού μας να ξεκουράζεται επάνω στο κουβάρι από το οποίο έπλεξε η γιαγιά ένα ζακτάκι για τη Δημητρούλα:
Συνημμένα
avtwvia
Διάσημο μέλος

τι κουκλια και τα 2!!! Να σου ζησουν!!
Αλλα το γελιο ειναι οτι ο γατος ειναι πιο χοντρος απο το μωρο!!

StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
)Ο Μπόρχες μας είπε όμως να σου γράψουμε πως δεν είναι χοντρός, απλά είναι βαρυκόκκαλος και τον παχαίνει ο φακός

Voula
Διάσημο μέλος
Για το τετράποδο παιδί τι να πω, τα σχόλια είναι περιττ΄΄α.
Αντωνία, όλοι οι πορτοκαλόγατοι σαν τον Μπόρχες που σέβονται τον εαυτό του, είναι αυτού του όγκου. Παραπάνω μπορεί, παρακάτω με τίποτα

avtwvia
Διάσημο μέλος
Το χοντρος το ειπα με την καλη την εννοια!!!Ευχαριστούμε avtwvia! Όντως ο γάτος μας είναι σχεδόν εξήμισι κιλά και η κόρη μας 5700! (Σύντομα βέβαια θα ανατραπούν οι ισορροπίες...)
Ο Μπόρχες μας είπε όμως να σου γράψουμε πως δεν είναι χοντρός, απλά είναι βαρυκόκκαλος και τον παχαίνει ο φακός![]()

Εγω εχω γατο που λεω χοντρο λες να το θεωρω βρισια??βεβαια εχω κ γατο κουραδο αλλα αυτο μπορει να θεωρηθει προσβλητικο..

Εμενα θα μου πεις Βουλα που μπορει να εχω πορτοκαλι- ασπρο αλλα ειναι της βαθμιδας των 7 κιλων ο πασακος μου!!!Παιδιά πολύ χάρηκα που είδα το βιντεάκι. Η Δήμητρα έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι κούκλα.
Για το τετράποδο παιδί τι να πω, τα σχόλια είναι περιττ΄΄α.
Αντωνία, όλοι οι πορτοκαλόγατοι σαν τον Μπόρχες που σέβονται τον εαυτό του, είναι αυτού του όγκου. Παραπάνω μπορεί, παρακάτω με τίποτα![]()

Voula
Διάσημο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
τι κουκλια και τα 2!!! Να σου ζησουν!!
Αλλα το γελιο ειναι οτι ο γατος ειναι πιο χοντρος απο το μωρο!!![]()
το ιδιο προσεξα και εγω!!!
χαχαχαχαχαχα
μπραβο μπραβο πολυ ωραιες καταστασεις!!

ομορφα μωρακια και ομορφα γατακια!!!τι καλυτερο?
stellak
Διάσημο μέλος

Ο Μπόρχες θα είναι ο καλύτερος Μεγάλος Αδερφός

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
μοιαζει κιολας ο μπορχες στον τακη μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool