aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ σε κάτι τέτοιο ελπίζω...ΕΥτυχώς ο μπάμπάς ή μεγάλος αδελφός Χιόνης τον έμαθε να πλένεται.

Ασπασία, χτες που καθάριζα τον μικρό, το Χιόνη σκεφτόμουν που είναι κάτασπρος και όμως πεντακάθαρος!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αλλά νομίζω ότι λόγω φύλου θα ανατραπούν τα πράγματα. Γι' αυτό της λέω να του ρίξει όσες φάπες θέλει τώρα που μπορεί, γιατί μετά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Έλα μωρε ελληνορωμαϊκή..... Αγκαλιτσες κάνουν τα γλυκούλια μου!!!![]()
Τα παρεξήγησες....![]()
Παιχνιδάκια μωρε, παιχνιδάκια...

Κυνηγητά έχουμε ήδη!! Τα γλειψίματα ελπίζω ν'αρχίσουν σύντομα γιατί ο μικρός δε δείχνει μεγάλη έφεση στην καθαριότητα... Σπανιότατα γλείφεται και αναγκάζομαι να τον καθαρίζω με βρεγμένη πετσέτα γιατί αλλιώς το άσπρο του γίνεται γκρι-μπλιαχαπό τις τούμπες που τρώει (ο μπαμπάς του τον αποκαλεί "γατάκι-swiffer" γιατί μαζεύει πάνω του ό,τι σκόνη κυκλοφορεί στο σπίτι)
![]()

Αυτός όμως δεν παίρνει ανταλλακτικά!Πάντως μην περιμένεις να σταματήσουν αυτά τα παιχνίδια, πως αλλιώς θα περάσει η ώρα τους άλλωστε; Έχουν και ένα κυνηγετικό ένστικτο να ικανοποιήσουν
...αυτό που το βάζεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους! Η Αργυρώ τον βάζει κάτω το Σίβα και ας είναι μικρότερη!Μέχρι στιγμής κερδίζει η Αρήθα, λόγω μεγέθους.Αλλά νομίζω ότι λόγω φύλου θα ανατραπούν τα πράγματα. Γι' αυτό της λέω να του ρίξει όσες φάπες θέλει τώρα που μπορεί, γιατί μετά...

Φοβερό το καρέ της πάλης! Η Αρήθα ψύχραιμη και ο μικρός τσαμπουκάς ή (πορ..μαγκας!)
Ismini
Διάσημο μέλος
Πιάσε κόκκινο !!!!Στις περιπτώσεις αυτές νομίζω οτι το μέγεθος σίγουρα δεν μετράει.![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ε, αυτος μονο που περνουσε επιβαλοταν σε λα τα αλλα γατακια 

χριστινα
Διάσημο μέλος
(ειναι ζαβο το λαπ τοπ
Δεν τα πατιωνται καλα τα πληκτρα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Τρομερός ο Λέων!!!

anabou
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Τέλειοι είναι!! 

χριστινα
Διάσημο μέλος

Κουκετα ε;; Πολυ πλακα εχουν!!!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

ΑΑΑΑΑΑ! Θέλω γάτα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Χτες το απόγευμα ανέβηκε για πρώτη φορά στον καναπέ και το βράδυ ανέβηκε στο κρεββάτι και κοιμήθηκε μαζί μας!!
Σήμερα το πρωί τον είδα ανεβασμένο και σε μια καρέκλα. Μεγάλωσε το μικράκι μου!!
Έχει έναν περίεργο τρόπο να ανεβαίνει, πιάνεται με τα μπροστινά του πόδια και τραβιέται ολόκληρος προς τα πάνω, σα να κάνει έλξεις, τα καταφέρνει όμως μια χαρά. Και έχει μεγάλη πλάκα η ικανοποίησή του μόλις τα καταφέρει, γουργουρίζει σαν τρελός...

(Το μόνο κακό είναι ότι η Αρήθα εκνευρίστηκε πολύ όταν τον είδε πάνω στο κρεββάτι και πήγε και κοιμήθηκε μόνη της στον καναπέ του γραφείου, εξορία η καημένη...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Θα της περάσει.... Πρέπει να κάνει λίγα μουτράκια για τη τιμή των όπλων....
mimikaki
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
από τις τούμπες που τρώει (ο μπαμπάς του τον αποκαλεί "γατάκι-swiffer" γιατί μαζεύει πάνω του ό,τι σκόνη κυκλοφορεί στο σπίτι)