Ο (Πορδο)Λέων ήρθε σπίτι!!

ΕΥτυχώς ο μπάμπάς ή μεγάλος αδελφός Χιόνης τον έμαθε να πλένεται.
Κι εγώ σε κάτι τέτοιο ελπίζω... :rolleyes:
Ασπασία, χτες που καθάριζα τον μικρό, το Χιόνη σκεφτόμουν που είναι κάτασπρος και όμως πεντακάθαρος!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβερή η ελληνορωμαϊκή, ποιος κέρδισε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέχρι στιγμής κερδίζει η Αρήθα, λόγω μεγέθους.:lol: Αλλά νομίζω ότι λόγω φύλου θα ανατραπούν τα πράγματα. Γι' αυτό της λέω να του ρίξει όσες φάπες θέλει τώρα που μπορεί, γιατί μετά...

Έλα μωρε ελληνορωμαϊκή..... Αγκαλιτσες κάνουν τα γλυκούλια μου!!!:inlove:
Τα παρεξήγησες....:rolleyes:

Παιχνιδάκια μωρε, παιχνιδάκια...:baby::inlove:

Κυνηγητά έχουμε ήδη!! Τα γλειψίματα ελπίζω ν'αρχίσουν σύντομα γιατί ο μικρός δε δείχνει μεγάλη έφεση στην καθαριότητα... Σπανιότατα γλείφεται και αναγκάζομαι να τον καθαρίζω με βρεγμένη πετσέτα γιατί αλλιώς το άσπρο του γίνεται γκρι-μπλιαχ :mpliaks: από τις τούμπες που τρώει (ο μπαμπάς του τον αποκαλεί "γατάκι-swiffer" γιατί μαζεύει πάνω του ό,τι σκόνη κυκλοφορεί στο σπίτι) :lol:

:lol::lol::lol: Αυτός όμως δεν παίρνει ανταλλακτικά!

Πάντως μην περιμένεις να σταματήσουν αυτά τα παιχνίδια, πως αλλιώς θα περάσει η ώρα τους άλλωστε; Έχουν και ένα κυνηγετικό ένστικτο να ικανοποιήσουν;)...αυτό που το βάζεις;

Για κάποιο λόγο την Αρήθα την έχω κόψει για ζόρικη... Αμφιβάλω αν θα της πάρει ποτέ τον αέρα ο μικρός... Η γάτα της ξαδέρφη μου, αρκετά μικροσκοπική, ασκούσε τρομοκρατία στον γατούλη που της είχαν φέρει, παρόλο που αυτός ήταν διπλάσιος σε μέγεθος... Στις περιπτώσεις αυτές νομίζω οτι το μέγεθος σίγουρα δεν μετράει. :)

Μέχρι στιγμής κερδίζει η Αρήθα, λόγω μεγέθους.:lol: Αλλά νομίζω ότι λόγω φύλου θα ανατραπούν τα πράγματα. Γι' αυτό της λέω να του ρίξει όσες φάπες θέλει τώρα που μπορεί, γιατί μετά...
Δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους! Η Αργυρώ τον βάζει κάτω το Σίβα και ας είναι μικρότερη!:rolleyes:
Φοβερό το καρέ της πάλης! Η Αρήθα ψύχραιμη και ο μικρός τσαμπουκάς ή (πορ..μαγκας!)

Στις περιπτώσεις αυτές νομίζω οτι το μέγεθος σίγουρα δεν μετράει. :)
Πιάσε κόκκινο !!!!:lol::lol::lol:

Μαλλον ειναι θεμα χαρακτηρα κατα κυριο λογο. Βεβαια ταιζα εναν αδεσποτουλη καποτε που ηταν τερας :blink: Ε, αυτος μονο που περνουσε επιβαλοταν σε λα τα αλλα γατακια :lol::lol:

Ολα ηθελα να πω :redface: (ειναι ζαβο το λαπ τοπ :/: Δεν τα πατιωνται καλα τα πληκτρα)

Εδώ και δυό μέρες, ο μικρός ανακάλυψε ότι η Αρήθα κοιμάται πάνω στο κρεββάτι μας και ζήλεψε. Αλλά επειδή με τα ύψη γενικά έχει ένα θέμα, αποφάσισε να πιάσει στασίδι ακριβώς από κάτω. Έτσι, πλέον κοιμούνται "κουκέτα" τα γλυκά μου: πάνω-κάτω... :rolleyes::inlove::inlove:

Συνημμένα

• kouketa.JPG
    kouketa.JPG
    134,1 KB · Εμφανίσεις: 58
:lol::lol::lol: Τρομερός ο Λέων!!!:up::up::up:

Αφασία είναι η 'κουκέτα' :lol:

η αρήθα πάντως έπιασε "το πάνω κρεββάτι"...:)

...προς το παρόν.:D

:lol::lol::lol: Τέλειοι είναι!! :up::up:

:lol::lol::lol:
Κουκετα ε;; Πολυ πλακα εχουν!!! :up::up:

Άχου τα μωρέ, απιστευτούλια είναι!!!:inlove::inlove::inlove: ΑΑΑΑΑΑ! Θέλω γάτα:blink:!

Ο (Πορδο)Λέων μεγαλώνει!! :baby::inlove:
Χτες το απόγευμα ανέβηκε για πρώτη φορά στον καναπέ και το βράδυ ανέβηκε στο κρεββάτι και κοιμήθηκε μαζί μας!! :happy: Σήμερα το πρωί τον είδα ανεβασμένο και σε μια καρέκλα. Μεγάλωσε το μικράκι μου!!:happy:
Έχει έναν περίεργο τρόπο να ανεβαίνει, πιάνεται με τα μπροστινά του πόδια και τραβιέται ολόκληρος προς τα πάνω, σα να κάνει έλξεις, τα καταφέρνει όμως μια χαρά. Και έχει μεγάλη πλάκα η ικανοποίησή του μόλις τα καταφέρει, γουργουρίζει σαν τρελός... :inlove::inlove::inlove:
(Το μόνο κακό είναι ότι η Αρήθα εκνευρίστηκε πολύ όταν τον είδε πάνω στο κρεββάτι και πήγε και κοιμήθηκε μόνη της στον καναπέ του γραφείου, εξορία η καημένη...:()

:lol::lol::lol:
Θα της περάσει.... Πρέπει να κάνει λίγα μουτράκια για τη τιμή των όπλων....

της πήρε την θέση στην κουκέτα βλέπεις:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back