Ο Πορτοκαλίνος μας έχει κάνει τη ζωή....!

• Thread starter Thread starter goth
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

goth

Δραστήριο μέλος

Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
Γεια σας!Ειμε ο Πορτοκαλινος.Ειμε ενα γατακι με απετισεις!Η μαμα μου με πιρε απο μια φιλη της μαμας της και τορα ειμε στο σπιτυ τους.Ελα ομος που ειμε πολυ αταχτως.Με το που ανιγει εντελος την κουτα η μαμα μου πηδαο εξο και απο τοτε ειμε στριμωγμενο σε ενα ντουλαπι στην κουζυνα.Δεν θελο να βγω με τιποτα,γιατι ειμε μικρουλι ορφανο και κανεις δεν αντικαθιστα τη μαμα μου.Ποσω μαλλον αυτη εδω η μαμα που ολω τσιριζει στα αδελφια της <<μην το πιραζις αστο να ηρεμισει>> και ολο τετοια.Ομος εγο βαρεθηκα πια,θελω να γυρισω σπυτι Αλλα η καινουργεια μου μαμα μου κανι ωραια χαδακια...:hmm::hmm:.Αλλα και παλει θελο να γυρισο πισο.Ετσι ολω το βραδυ νιαουριζα συνεχεια βγηκα απο τιν κριψονα μου και τα εκανα στον καναπαι και τορα η μαμα μου εινε εξαλη.Γιατει δεν φτανι που εχι 38 πυρετω και εγο ουται ματυ δεν την αφησα να κλεισι αλλα μου λεει να βγω και δεν βγαινο:devil::devil:Και τορα με αγνοει μπας και βγο αλλα εγο δεν θα υποκιψω:clapup::clapup:Αν και γουργουριζει η κοιλιτσα μου δεν θα βγω!!!!!!!!!!Σιγνωμι για τα ορθογραφικα λαθι μου αλλα τορα μαθενο την ξενι γλοσσα.Γατουλες να προσεχετε ιρθε ο Πορτοκαλινος!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!!Τωρα η μαμα μου μου εχει φερει καιτο αδελφακι μου.Βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι το αδελφακι μου αλλα επειδη ειμαστε και τα δυο αρσενικα στην αρχη τσακωνομασταν γιατι εγω του το ειχαπει στον Καφετουλη οτι εγω ηρθα πρωτος και οτι εμενα αγαπαει η μαμα μου πιο πολυ.Τελος παντων,να μην σας τα πολυλογω τα βρηκαμε και τωρα η μαμα μας βγαζει κι εξω στην αυλη και παιζουμε με τα χορτα.Μας εχει παει στον κτηνιατρο και μας εχει δωσει μια κρεμα γιακατι σκουληκακια δεν καταλαβα ακριβως και μια καψουλαγια τους ψυλους.Εγω τα πηρα ολα τα φαρμακακια μου,τωρα που προσαρμοστηκα,αλλα ο καφετουλης ειναι εδω μονο δυο μερες και ετσι δεν εμπιστευεται την μαμα μας ακομη.Θα μας πανε στον κτηνιατρο την απομενη εβδομαδα παλι για να κανουμε εμβολια!!!!!!Α!Και ειμαστε 2 μηνων.Θαπεισω την μαμαμου να ανεβασει φωτογραφιες!!!Καλη μερα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να χαιρεσαι τον πορτοκαλινο σου και το δευτερο γατακι!Περιμενουμε με ανυπομονησια τις φωτο!:D

Να τα χαίρεσαΙ! περιμένουμε φώτο!

Να χαιρεσαι τα γατουλινια σου και εννοειται περιμενουμε φωτο:D

Τα γατουλινια μου επειδη ειναι αρσενικα ειναι και απροβλεπτα.Στην αρχη μιαδιουνταν και τωρα με αγνουν συνεχεια ολο παιζουν και εμενα μονο για χαδια και φαι!!!!Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο αυριο.Σας ευχαριστουμε ολους!!!!

περιμένουμε τις φωτογραφίες!

Σας ευχαριστουμε ολους σας για το ενδιαφερον σας και καθως προσπαθουμε να βρουμε πως ανεβαζουμε φωτο στο μηνυμα που θελουμε να γραψουμε...Αντιμετοπιζουμε και ενα αλλο προβλημα,οπως λεει και το τραγουδι ''Καλοκαιρινες διακοπες...για παντα''.Θα το κρατουσε μια φιλη μου μαζι με την γιαγια της αλλα απειδη η γιαγιατξς θα κρατησει και τα δικα της(2 γατακια της Μελινας,της φιλης μου) και 2 τα δικα μου τα θεωρει πολλα.Πηγα στις γατοντανταδες για να ψαξω αλλα το θεμα εκλεισε.Οποιος μενει κοντα στον Γερακα,εχει εμπειρια στις γατες και η καρδουλα του(αλλα και οι ανεσεις του)του επιτρεπουν να κρατησει δυο αξιολατρευτα γατακια.Θα ειναι μεγαλη μας τιμη να μας κρατησει!!!!
Οποιος δεχτει να κρατησει τα γατακια να ξερει:
  • εχουν κανει αποπαρασητωση(δεν εχουν σκουληκακια)
  • εχουν μαθει μεσα στο υπογειο που δεν εχει επιπλα αλλα οποτε τα ανεβαζουμε δεν ανεβαινουν στα επιπλα κι οποτε ανεβαινουν με ενα ΜΗ καταλαβαινουν.
  • τα γατκια θα του/της τα φερουμε με το καλαθακι τους
  • εχουν μαθει στην ξηρα τροφη και στο νερο
  • εχουν κανει τα εμβολια τους και σε περιπτωση που χρειαστουν κατι θα του/της εχουμε δωσει τα τηλεφωνα:του μπαμπα μου,το δικο μου και του κτηνιατρου μας
  • δεν εχουν ουτε ψηλους ουτε τιποτα γιατι τους εχουμε βαλει την καψουλα stronghold(αν δειτε κατι ασπρακια στον Πορτοκαλινο ειναι πιτιριδα και δεν κολλαει σε αλλα γατακια)
  • μερικες φορες που θα τα δειτε σαν να μονομαχουν με νυχια και δαγκωματιες,παιζουν μονο,αλλα αγαπιουνται πολυ!!!!
  • επισης θα του εχουμε δωσει και το φαγητο των γατιων δεν θα χρειαστει να τους παρει κατι μονο αμμο(που αν θελει του/της την εξεσφαλιζουμε),νερο και πολυ πολυ αγαπη.
  • εμειςθα φυγουμε δυο εβδομαδες στα τελη Ιουλιου και μια εβδομαδα στις αρχες του Αυγουστου.Υπολογιστε περιπου απο τις 16-17 Ιουλιου μεχρι τις 7-8 Αυγουστου.
Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαστε εβγνωμων και η εμπειρια στον Πορτοκαλινο και στον Καφετουλη θα μεινει αξεχαστη.Θα εχει δυο πανεμορφα γατακια στην διαθεση του για τρεις περιπου εβδομαδες και θα του κανουν χαδακια!!!

Καμια απαντηση:(:(:(!?!?!?

Αχ!Ελατε βρε παιδια δυο πανεμορφα γατακια σας περιμενουν να τα φοντισετε!!!!:(:(:(:redface:

Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν θα βρεις κάποιον μάλλον... Προσωπικά σε καταλαβαίνω γιατί τώρα με δυο γάτες κι ένα σκύλο είνια δύσκολο να βρω κάποιον να τα φροντίσει στις διακοπές- αυτός είναι κι ο λόγος αλλιώς θα στα κρατούσα κι εγώ. Θα σου έλεγα να τα αφήσιες μόνα τους με τροφή και νεράκι αλλά επειδή θες να λείψεις 3 ολόκληρες εβδομάδες δεν είναι καλή ιδέα μάλλον. Έχιες σκεφτέεί να τα πάρεις μαζί σου; Δυο γατάκια δεν είνια κα ιτόσο βάρος στις διακοπές ούτε θέλουν τόση φροντίδα όση ο σκύλος, εννοώ βόλτα, ψέκασμα κλπ για να μην παρεξηγηθώ.

Ίσως η καλύτερη λύση (μιας και οι γάτες δεν είναι και πολύ θετικές στην αλλαγή περιβάλλοντος και αφού εσύ έχεις και δύο) είναι να βρεις κάποιον να περνάει από το σπίτι σου 2-3 φορές την εβδομάδα να αλλάζει νεράκι, φαγάκι άμμο να τους κάνει λίγη παρέα και γενικά να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά. Αν έχουν άφθονο νερό και φαγητό σε μπολ που δεν μπορούν να τα αναποδογυρίσουν και μεγάλες αμμολεκάνες (έτσι ώστε να μην λερώνονται εύκολα) δεν είναι τίποτα δύσκολο. Δεν υπάρχει κάποιος που να εμπιστεύεστε? Γείτονας, συγγενής ή φίλος? Αυτή νομίζω είναι πάντα η καλύτερη λύση.

Δυστυχως δεν υπαρχει κανενας να του πω ωστε να ερχεται και να τα ταιζει.Επιπλεον εμεις θα παμε σε καμπινγκ και θα ειναι πολυ δυσκολο να τα φερουμε μαζι μας ασε που εμεις ολη την ημερα θα λειπουμε γιατι εκει που θα παμε ειναι κοντα στους θειους μου.Δεν ξερω τι να κανω!!!!!Η γιαγια μου δεν μπορει να τα παρει στο χωριο γιατι απο τοτε που πεθανε ο παππους ουτε τον εαυτο της δεν μπορει να φροντισει.Δεν μπορω να σκεφτω κατι!!!!

Αυτα ομως Κατερινα μου τα σκεφτομαστε πριν παρουμε γατακια..:/:
Εγω πχ..επειδη δεν εχω καποιον να μου τα κρατησει,ξερω οτι δεν μπορω να λειψω πανω απο μια βδομαδα..

Κατερίνα μου η μόνη λύση που σου απομένει είναι ξενοδοχείο γάτων. Θα λείψω 10 μέρες εγώ και επειδή δεν έχω κάποιον που εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά να φροντίσει τον γιο μου, έχω κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο όπου:
-Θα έχει το προσωπικό του διαμερισματάκι με την αυλή του
-Θα γειτονεύει με άλλα διαμερίσματα και θα χει παρεούλα
-Θα τον φροντίζουν καθημερινά καθαρίζοντας του την τουαλετίτσα του, αλλάζοντας του το νερό και σερβίροντας τον με την τροφή που θα τους αφήσω
-Αν παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα τότε θα ειδοποιήσουν αμέσως την κτηνίατρό του
-μπορώ να τηλεφωνώ καθημερινά για να μαθαίνω πως είναι
-το κόστος είναι 7ευρώ την μέρα

Τον έχω αφήσει κι άλλες φορές όταν δεν είχα κάποιο να τον φροντίσει και ευτυχώς όλα πήγαν καλά! :)

Φίλη jejebel, μήπως θα σου ήταν εύκολο με ένα πμ να μου πεις ποιό είναι το ξενοδοχείο που διάλεξες και πού βρίσκεται; Για πιθανή μελλοντική χρήση φυσικά...:-)

Αν και τώρα βλέπω ότι είσαι Κύπρο...οπότε δεν βολεύει:(

Πάντως όντως τέτοια εποχή, δύσκολα θα βρεις κάποιον να στα κρατήσει, ειδικά αν σκεφτείς ότι ο περισσότερος κόσμος φεύγει για διακοπές.

Θα συμφωνησω με την πουπουλινα. Χωρις να εχω διαθεση να κατηγορισω κανεναν εννοω απλα οτι τα ζωακια μας ειναι δεσμευση. Προσωπικα σου λεω οτι σε καταλαβαινω απολυτα αλλα κι εγω ας πουμε ειχα θεμα με τις διακοπες. π.χ. ηθελα να φυγω αυγουστο αλλα επειδη κανεις δεν θα μπορει να φροντιζει τα παιδια (μουργο-σκατουλα-γατονι) θα φυγω ιουλιο μια βδομαδα κ μια βδομαδα σεπτεμβριο. Οσον αφορα το ξενοδοχειο η φιλη που το προτεινε μπορει να ξερει κατι παραπανω αλλα αν δεν ειναι ευκολο για μια γατα να αλλαξει περιβαλλον μαζι σου φανταζομαι θα ειναι ακομα πιο δυσκολο αφου θα ειναι κ μονη της-μονα τους στην προκειμενη περιπτωση. Εγω ακομα κ τον μουργο μου που ειναι σκυλος κ πιο κοινωνικος δεν τον παω σε ξενοδοχειο.

Φυσικα και ειχα σκεφτει απο πριν τι να τα κανω στις διακοπες.Αλλα η φιλη μου ταλευταια στιγμη μου ειπε πως δεν μπορει και για ενναλακτικη ειχα πει στην γειτοννισα που μου ειπε και ατη τελευταια στιγμη ''θα φυγω''.Μηπως jejebel μπορεις να μου πεις πιο ειναι αυτο το ξενοδοχειο????Μηπως ξερεις αν τους παω 2 γατακια για πολλες ημερες να μου κναουν εκπτωση????Σε ευχαριστω εκ τον προτερων!!!!

Καταλαβα. Κλασσικο. Θυμησου την επομενη φορα να μην πεις στην ιδια φιλη. Συνηθως οσοι δεν εχουν ζωα δεν μπορουν να καταλαβουν ποσο σημαντικο ειναι να σε κρεμανε τελευταια στιγμη. Τελοσπαντων ευχομαι να βρεις μια λυση για τα γατακια σου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back