goth
Δραστήριο μέλος

.Αλλα και παλει θελο να γυρισο πισο.Ετσι ολω το βραδυ νιαουριζα συνεχεια βγηκα απο τιν κριψονα μου και τα εκανα στον καναπαι και τορα η μαμα μου εινε εξαλη.Γιατει δεν φτανι που εχι 38 πυρετω και εγο ουται ματυ δεν την αφησα να κλεισι αλλα μου λεει να βγω και δεν βγαινο
Και τορα με αγνοει μπας και βγο αλλα εγο δεν θα υποκιψω
Αν και γουργουριζει η κοιλιτσα μου δεν θα βγω!!!!!!!!!!Σιγνωμι για τα ορθογραφικα λαθι μου αλλα τορα μαθενο την ξενι γλοσσα.Γατουλες να προσεχετε ιρθε ο Πορτοκαλινος!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
speri
Διάσημο μέλος

goth
Δραστήριο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
goth
Δραστήριο μέλος
Οποιος δεχτει να κρατησει τα γατακια να ξερει:
- εχουν κανει αποπαρασητωση(δεν εχουν σκουληκακια)
- εχουν μαθει μεσα στο υπογειο που δεν εχει επιπλα αλλα οποτε τα ανεβαζουμε δεν ανεβαινουν στα επιπλα κι οποτε ανεβαινουν με ενα ΜΗ καταλαβαινουν.
- τα γατκια θα του/της τα φερουμε με το καλαθακι τους
- εχουν μαθει στην ξηρα τροφη και στο νερο
- εχουν κανει τα εμβολια τους και σε περιπτωση που χρειαστουν κατι θα του/της εχουμε δωσει τα τηλεφωνα:του μπαμπα μου,το δικο μου και του κτηνιατρου μας
- δεν εχουν ουτε ψηλους ουτε τιποτα γιατι τους εχουμε βαλει την καψουλα stronghold(αν δειτε κατι ασπρακια στον Πορτοκαλινο ειναι πιτιριδα και δεν κολλαει σε αλλα γατακια)
- μερικες φορες που θα τα δειτε σαν να μονομαχουν με νυχια και δαγκωματιες,παιζουν μονο,αλλα αγαπιουνται πολυ!!!!
- επισης θα του εχουμε δωσει και το φαγητο των γατιων δεν θα χρειαστει να τους παρει κατι μονο αμμο(που αν θελει του/της την εξεσφαλιζουμε),νερο και πολυ πολυ αγαπη.
- εμειςθα φυγουμε δυο εβδομαδες στα τελη Ιουλιου και μια εβδομαδα στις αρχες του Αυγουστου.Υπολογιστε περιπου απο τις 16-17 Ιουλιου μεχρι τις 7-8 Αυγουστου.
goth
Δραστήριο μέλος

!?!?!?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος

konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
goth
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εγω πχ..επειδη δεν εχω καποιον να μου τα κρατησει,ξερω οτι δεν μπορω να λειψω πανω απο μια βδομαδα..
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
-Θα έχει το προσωπικό του διαμερισματάκι με την αυλή του
-Θα γειτονεύει με άλλα διαμερίσματα και θα χει παρεούλα
-Θα τον φροντίζουν καθημερινά καθαρίζοντας του την τουαλετίτσα του, αλλάζοντας του το νερό και σερβίροντας τον με την τροφή που θα τους αφήσω
-Αν παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα τότε θα ειδοποιήσουν αμέσως την κτηνίατρό του
-μπορώ να τηλεφωνώ καθημερινά για να μαθαίνω πως είναι
-το κόστος είναι 7ευρώ την μέρα
Τον έχω αφήσει κι άλλες φορές όταν δεν είχα κάποιο να τον φροντίσει και ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και τώρα βλέπω ότι είσαι Κύπρο...οπότε δεν βολεύει

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
goth
Δραστήριο μέλος
konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool