Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Τα λυπήθηκα τα καημένα, σκούζανε ασταμάτητα, φανερά ενοχλημένα!!!!!!
Τι καλός μπαμπάς......!!!!!!!!!
Σύντομα θα τούς πετύχω και θα ανεβάσω φωτό!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ερωτηση: Που ειναι τωρα τα μωρα με τη μαμα? Πανω στο κρεβατι του γιου? Αν ναι ο γιος που κοιμαται????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναί! Να βάλεις φωτό!
Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!
Καλύτερος κι από μανούλα!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Φοβερός γάτος ο Ρούπυ! Ο Καίσαρας τις πρωτες μερες που ειχαν γεννηθει τα μικρα, ειχε φοβηθει. Εμεινε για 1-2 μερες κατω απο το κρεβατι και χωρις φαγητο απο την τρομάρα του!![]()
Ερωτηση: Που ειναι τωρα τα μωρα με τη μαμα? Πανω στο κρεβατι του γιου? Αν ναι ο γιος που κοιμαται????![]()
καλή η ερώτηση....
...ο γιός έχει μετακομίσει στο κρεβάτι μου, και ειναι η καλύτερη του!!!!!!!
Ελά ρέ, τον καημένο τον Καίσαρα.....
,και τώρα που πήρα μια ενημέρωση για το πώς πάει η κατάσταση εκεί, μου είπαν οτι ο Ρούπι τα γλύφει και τα καθαρίζει...και η Μπουμπου κοιμάται!!!!! Μα, τι μάνα ειναι αυτή???????

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
με την πρώτη ευκαιρία, θα ανεβάσω φωτός!Άχου τον!Ναί! Να βάλεις φωτό!
![]()
Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!
Καλύτερος κι από μανούλα!
![]()
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτός είναι πατέρας.Μπράβο και πάλι μπράβο

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπορώ να έρχομαι που και που να τον βλέπω;:cry: :cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχαμε και εμεις εναν γατο στο κηπο μας παλια, τον Πειρατη, ο οποιος ηταν και νταντα για ολα τα γατακια του κηπου μας
και ας μην ηταν δικα του. Επαιζε μαζι τους, τα καθαρισε, τους εδινε και καμια αμα παρακανανε τπτ 
mimikaki
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι ο Ρούπι είναι η μετεμψύχωση του μπαμπά μου!Μπορώ να έρχομαι που και που να τον βλέπω;:cry: :cry::cry:
με μεγάλη μου χαρά......όποτε θές....!!!!!!!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool