Ο Ρούπι δείχνει και πάλι πόσο καλός πατερούλης ειναι

Vana Balafa

Δραστήριο μέλος

Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα.
....και ναι, χτές βράδι ο Ρούπι είχε κολλήσει την μουσούδα του έξω απο την πόρτα του δωματίου που εχουμε την Μπουμπου και τα Μπουμπουκόπαιδα, να νιαουρίζει ασταμάτητα, να ξύνει την πόρτα....είπα και εγώ, ¨λές να τον αφήσω να μπεί??? άντε μια δοκιμή θα μας πείσει".....η αλήθεια πιο πολύ φοβόμουνα την Μπουμπου που ήταν πολύ ανήσυχη και χτές, πρωτάρα μαμά βλέπετε!! Μπάίνει λοιπόν μέσα και αφού μύρισε όλο το δωμάτιο, σπιθαμή πρός σπιθαμή, μια και δύο ανεβαίνει πάνω στο κρεββατι του μικρού μου (ναι, εκεί ειναι ακόμα , δεν εννοεί να κατέβει με τίποτα στο καλαθάκι που τις έχω ετοιμάσει), στρογγυλοκάθεται απέναντι απο την Μπουμπου (η οποία εκείνη την στιγμή θήλαζε τα μωρά).....ανενόχλητη απο την παρουσία του......τα βάζουν στην μέση.....και τα ΛΥΩΣΑΝΕ στο γλύψιμο!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
Τα λυπήθηκα τα καημένα, σκούζανε ασταμάτητα, φανερά ενοχλημένα!!!!!!:lol: :lol:
Τι καλός μπαμπάς......!!!!!!!!!:P
Σύντομα θα τούς πετύχω και θα ανεβάσω φωτό!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβερός γάτος ο Ρούπυ! Ο Καίσαρας τις πρωτες μερες που ειχαν γεννηθει τα μικρα, ειχε φοβηθει. Εμεινε για 1-2 μερες κατω απο το κρεβατι και χωρις φαγητο απο την τρομάρα του!:P
Ερωτηση: Που ειναι τωρα τα μωρα με τη μαμα? Πανω στο κρεβατι του γιου? Αν ναι ο γιος που κοιμαται????:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άχου τον!:P Ναί! Να βάλεις φωτό!:) :D Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!:blink: Καλύτερος κι από μανούλα!:lol:

Φοβερός γάτος ο Ρούπυ! Ο Καίσαρας τις πρωτες μερες που ειχαν γεννηθει τα μικρα, ειχε φοβηθει. Εμεινε για 1-2 μερες κατω απο το κρεβατι και χωρις φαγητο απο την τρομάρα του!:P
Ερωτηση: Που ειναι τωρα τα μωρα με τη μαμα? Πανω στο κρεβατι του γιου? Αν ναι ο γιος που κοιμαται????:confused:

καλή η ερώτηση....:redface: ...ο γιός έχει μετακομίσει στο κρεβάτι μου, και ειναι η καλύτερη του!!!!!!!:P :up:

Ελά ρέ, τον καημένο τον Καίσαρα.....:lol: ,
και τώρα που πήρα μια ενημέρωση για το πώς πάει η κατάσταση εκεί, μου είπαν οτι ο Ρούπι τα γλύφει και τα καθαρίζει...και η Μπουμπου κοιμάται!!!!! Μα, τι μάνα ειναι αυτή???????:hmm: :lol:

Άχου τον!:P Ναί! Να βάλεις φωτό!:) :D Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!:blink: Καλύτερος κι από μανούλα!:lol:
με την πρώτη ευκαιρία, θα ανεβάσω φωτός!

:) :) Αυτός είναι πατέρας.Μπράβο και πάλι μπράβο:up: :up: :up:

Νομίζω ότι ο Ρούπι είναι η μετεμψύχωση του μπαμπά μου!:( Μπορώ να έρχομαι που και που να τον βλέπω;:cry: :cry::cry:

Τι καλος πατερας! :up: Ειχαμε και εμεις εναν γατο στο κηπο μας παλια, τον Πειρατη, ο οποιος ηταν και νταντα για ολα τα γατακια του κηπου μας :lol: και ας μην ηταν δικα του. Επαιζε μαζι τους, τα καθαρισε, τους εδινε και καμια αμα παρακανανε τπτ :lol:

απιστευτο!!!! μπραβο του!:up:

Νομίζω ότι ο Ρούπι είναι η μετεμψύχωση του μπαμπά μου!:( Μπορώ να έρχομαι που και που να τον βλέπω;:cry: :cry::cry:

με μεγάλη μου χαρά......όποτε θές....!!!!!!!!:)

είδατε τι καλό ψιψινέλο έχω..!!!!!!!! τον λατρεύω!!!!!!!!:) :inlove: :inlove: :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back