Ο Σάκης με δάγκωσε!

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο Οδυσσέας με δαγκώνει και με γρατζουνάει κάθε μέρα!!!Είναι κακομαθημένος μάλλον.Και το αμόκ τον πιάνει κι αυτόν βράδυ.Υποθέτω ότι εκδηλώνονται τα ένστικτα του κυνηγού αλλά δεν έχω καταλάβει σε τι του φταίω εγώ.Όσον αφορά στο δάγκωμα στον ύπνο,μπορεί απλά να ήθελε να κάνεις πιο πέρα.Ο Οδυσσέας ένα βράδυ με έσπρωχνε με το κεφάλι του κι όταν μετακινήθηκα σταμάτησε...!Όταν το είπα στη γιατρό με συμβούλεψε να του κόψω τον αέρα γιατί την πεθερά της τη σπρώχνει και τη δαγκώνει το βράδυ προκειμένου να βολευτεί.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κι εμένα με το γιό μου το ιδιο συμβαίνει2.15 το κρεβάτι με 1,80 στο κεφάλι του θέλουν να κάτσουν και τα δυο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να εχεις ενα μπουκαλακι σαν αυτα που πετανε σπρευ και να βαλεις νερο και αν δεις οτι σου ορμαει το πατας.

ααααααααααααα οκ θα ο κανω
thanks!!!!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφού εσύ δεν έχεις γάτα? τι, να'χαμε να λέγαμε..ΠΑΛΙ??!

Εχω...............την Πανδόρα

πςςςςςςςςςςςς......

ΚΑΗΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back