27-05-07
23:57
Ο Οδυσσέας με δαγκώνει και με γρατζουνάει κάθε μέρα!!!Είναι κακομαθημένος μάλλον.Και το αμόκ τον πιάνει κι αυτόν βράδυ.Υποθέτω ότι εκδηλώνονται τα ένστικτα του κυνηγού αλλά δεν έχω καταλάβει σε τι του φταίω εγώ.Όσον αφορά στο δάγκωμα στον ύπνο,μπορεί απλά να ήθελε να κάνεις πιο πέρα.Ο Οδυσσέας ένα βράδυ με έσπρωχνε με το κεφάλι του κι όταν μετακινήθηκα σταμάτησε...!Όταν το είπα στη γιατρό με συμβούλεψε να του κόψω τον αέρα γιατί την πεθερά της τη σπρώχνει και τη δαγκώνει το βράδυ προκειμένου να βολευτεί.
Κι εμένα με το γιό μου το ιδιο συμβαίνει2.15 το κρεβάτι με 1,80 στο κεφάλι του θέλουν να κάτσουν και τα δυο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ψιψίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα.
11-06-07
15:32
να εχεις ενα μπουκαλακι σαν αυτα που πετανε σπρευ και να βαλεις νερο και αν δεις οτι σου ορμαει το πατας.
ααααααααααααα οκ θα ο κανω
thanks!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
11-06-07
15:37
αφού εσύ δεν έχεις γάτα? τι, να'χαμε να λέγαμε..ΠΑΛΙ??!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ψιψίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα.
11-06-07
15:52
Εχω...............την Πανδόρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum