Ο Σάκης με δάγκωσε!

• Thread starter Thread starter anabou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ πάντως δεν έπαθα τίποτα. Βέβαια το πρόσεχα, το έπλενα με betadin και του έβαζα οξυζενέ και ιώδιο καθημερινά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα και εμένα το περασμέο Σάββατο που έφερα πάνω το μωρό ο Όμορφος με δάγκωσε κανονικά και με το νόμο,κι άλλο μωρό σκέφτηκε.Τα δοντάκια του μείνα στην παλάμη μου και στον καρπό κάτι γρατζουνίες,πλύθηκα να φύγουν τα αίματα και μετά λίγο οινόπνευμα.Τίποτε άλλο μόνο που ψάχνω το καροτσάκι μου το αναπηρικό,μήπως το είδατε;:lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που πιάνει με το Φένστερ είναι να σφίγγω τα δόντια, μην κάνω απότομες κινήσεις και να του μιλάω γλυκά και σιγά-σιγά χαλαρώνει το δάγκωμα και με γλείφει!:blink:
Άμα είναι πολύ εξιταρισμένος, απλώς σηκώνομαι και φεύγω μέχρι να ηρεμήσει.
Την ίδια τακτική ακολουθώ κι εγώ Ρούλα. Είτε του μιλάω γλυκά και μετά από λίγο σταματάει να δαγκώνει και με γλείφει είτε απλά τον αφήνω και φεύγω μέχρι να ηρεμήσει. Συνήθως το αμόκ τον πιάνει βραδάκι. Βέβαια μια-δυο φορές μετά από δυνατές δαγκωνιές και νυχιές του έχω ρίξει και καμιά στον πωπώ του και απλά έχει απομακρυνθεί ντροπιασμενος να πληθεί...:happy:

Την ίδια τακτική ακολουθώ κι εγώ Ρούλα. Είτε του μιλάω γλυκά και μετά από λίγο σταματάει να δαγκώνει και με γλείφει είτε απλά τον αφήνω και φεύγω μέχρι να ηρεμήσει. Συνήθως το αμόκ τον πιάνει βραδάκι. Βέβαια μια-δυο φορές μετά από δυνατές δαγκωνιές και νυχιές του έχω ρίξει και καμιά στον πωπώ του και απλά έχει απομακρυνθεί ντροπιασμενος να πληθεί...:happy:

Ακαρδη μάνα δεν σου έχουν πει ότι δεν χειροδικούμε στα παιδιά;το λες και μόνη σου ότι φεύγει ντροπιασμένο,σε βλέπω να τρώως μια περιουσία σε ψυχολόγους για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά τραύματα του!Μη σου πω και το χειρότερο ότι θα το ρίξει στο κατπινόζουμο!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ακαρδη μάνα δεν σου έχουν πει ότι δεν χειροδικούμε στα παιδιά;το λες και μόνη σου ότι φεύγει ντροπιασμένο,σε βλέπω να τρώως μια περιουσία σε ψυχολόγους για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά τραύματα του!Μη σου πω και το χειρότερο ότι θα το ρίξει στο κατπινόζουμο!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ίσως πρέπει να ρωτήσω τον μέγα μόδιστρο Βασίλειο Κωστέτσο του οποίου το ατελιέ είνια 20 μέτρα από το γραφείο μου, σε ποιον ψυχολόγο πάει το σκυλάκι του για το ψυχικό τραύμα που του προκάλεσε η μη συμμετοχή του "μπαμπά" του με ρούχα του στη Eurovision. :hmm: Νσ προλάβω πριν πέσει και στα "σκληρά" ο μικρός μου!!!:(

καλο!!
Ο δικος μου μια φορα που ηταν μικρος αποπειραθηκε να με δαγκωσει αλλα τον προλαβα τη στιγμη που εκανε ααα.Ειχε ερθει και υπουλα απο πισω μου και κατα τυχη τον ειδα.Του πατησα ενα βρησιδι και φωναζα συγχρωνως και μετα μπηκε τιμωρια.Απο τοτε ,ουτε με εχει δαγκωσει αλλα ουτε με εχει γρατζουνισει
ποτέ.Τρομαξε του καλου καιρου.
Ο γιατρος παντως μου εχει πει οτι σε περιπτωση που δαγκωσει πρεπει να κανω αμεσως αντιτετανικο
.

Ο γιατρος παντως μου εχει πει οτι σε περιπτωση που δαγκωσει πρεπει να κανω αμεσως αντιτετανικο.
Άντε καλέ!!!:blink: :blink: :blink: Τι χαζά είναι αυτά? Χίλιες φορές αντιτετανικό θα έπρεπε να είχα κάνει τότε! Εμβολιασμένο δεν είναι το γατάκι σου? Υπερβολικός ο γιατρός σου!!!!:down:

Ίσως πρέπει να ρωτήσω τον μέγα μόδιστρο Βασίλειο Κωστέτσο του οποίου το ατελιέ είνια 20 μέτρα από το γραφείο μου, σε ποιον ψυχολόγο πάει το σκυλάκι του για το ψυχικό τραύμα που του προκάλεσε η μη συμμετοχή του "μπαμπά" του με ρούχα του στη Eurovision. :hmm: Νσ προλάβω πριν πέσει και στα "σκληρά" ο μικρός μου!!!:(

Αληθεια??
Εκει κοντα ειναι το ατελιε αυτο του μ@#$%κα που θελει να λεει οτι εχει και σκυλο?
Ετσι οπως το ταλαιπωρει το ζωντανο, αντε μην πω!
Θα παω να του πεταξω καμια ντοματα στο κεφαλι μου φαινεται!!!:mad: :mad: :mad: :mad:

Η ο αλλος ο βλακας(ο σιανιδης????), που εβαλε χρωματιστους φακους επαφης στην σκυλιτσα του??????

ΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ????????:mad: :mad: :mad: :down: :down: :down: :down: :down:

Η ο αλλος ο βλακας(ο σιανιδης????), που εβαλε χρωματιστους φακους επαφης στην σκυλιτσα του??????

ΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ????????:mad: :mad: :mad: :down: :down: :down: :down: :down:

Όχι δεν πάνε καθόλου καλά :down::blink::blink::blink::blink::mpliaks:

Ειναι κακοποιηση ζωου

Πες τα yasmin γιατί αυτοί μόνο ζωόφιλοι δεν είναι:down: :down: :down: :down: Γραφικοί τύποι που παιδεύουν ζώα.

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΑΤΙ Η ΠΑΝΔΟΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΦΟΥΣΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΙΑ ΔΕΝ..........ΠΟΤΕ
ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ "ΤΙΜΟΡΙΕς" ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΩ...........ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΓΜΑ ΣΤΗ ΜΙΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ???

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΑΤΙ Η ΠΑΝΔΟΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΦΟΥΣΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΙΑ ΔΕΝ..........ΠΟΤΕ
ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ "ΤΙΜΟΡΙΕς" ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΩ...........ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΓΜΑ ΣΤΗ ΜΙΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ???

θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα γιατι ετσι μοιαζεις σαν να φωναζεις

Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια οι γρατζουνιες σας φευγουν τελειος η μενουν σιμαδακι?:(

Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια οι γρατζουνιες σας φευγουν τελειος η μενουν σιμαδακι?:(

Εγώ προσωπικά που είμαι κάτασπρη μένουν σημαδάκια και φεύγουν σταδιακά,στα αγόρια που είναι σκουρόχρωμα όχι σε μια βδομάδα πάνω κάτω.Αλλά και πάλι μιλάμε για γρατζουνές,για νυχιές η για δαγκωματιές:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: είδες ποικιλία που έχουν τα άτιμα;

για γρατζουνιες.υπαρχει κατι στα φαρμακεια να βαζουμε να φευγουν σηντομοτερα αραγε?

να εχεις ενα μπουκαλακι σαν αυτα που πετανε σπρευ και να βαλεις νερο και αν δεις οτι σου ορμαει το πατας.

έχεις γατούλα????:hmm:

εγω πλεον δεν πλησιαζω την Τσικι....μολις την πλησιασω ο,τι και να κανει,ακομα και να κοιμαται,αρχιζει και με δαγκωνει...πολυ ομως...δαγκωνει και γρατζουναει μαζι,και φυσικα μετα οι πληγες με τσουζουν.τωρα τελευταια εχει αρχισει και κανει και το εξης.οποτε καθομαι σε μια καρεκλα στην κουζινα ερχεται,κρυβεται κατω απο το τραπεζι και μου επιτιθεται στα καλα καθουμενα.εχει τυχει να μου κανει γρατζουνιες στην πλατη που φαινονται λες και μου εχεις ανοιξει τρυπες...:/: γενικα μ'εχει στεναχωρησει παρα πολυ αυτη η συμπεριφορα.και ολα αυτα τα κανει μονο σ'εμενα...

για το αλλο θεμα τωρα,ειδα κι εγω το γελοιο το Σιανιδη που ειχε ντυσει σαν κλοουν τη σκυλιτσα του:down: :down: για φακους ομως δεν το'χα ακουσει:blink: !!!ελεος!!!

Ο Οδυσσέας με δαγκώνει και με γρατζουνάει κάθε μέρα!!!Είναι κακομαθημένος μάλλον.Και το αμόκ τον πιάνει κι αυτόν βράδυ.Υποθέτω ότι εκδηλώνονται τα ένστικτα του κυνηγού αλλά δεν έχω καταλάβει σε τι του φταίω εγώ.Όσον αφορά στο δάγκωμα στον ύπνο,μπορεί απλά να ήθελε να κάνεις πιο πέρα.Ο Οδυσσέας ένα βράδυ με έσπρωχνε με το κεφάλι του κι όταν μετακινήθηκα σταμάτησε...!Όταν το είπα στη γιατρό με συμβούλεψε να του κόψω τον αέρα γιατί την πεθερά της τη σπρώχνει και τη δαγκώνει το βράδυ προκειμένου να βολευτεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back