Ο Τζερούκος έπεσε από το δέντρο!

cecille

Νεοφερμένο μέλος

Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Γειά σας,
Πριν 4 μέρες ο Τζέρι μου έπεσε από ένα δέντρο, από ύψος ενός μέτρου και χτύπησε το γοφό του στο τσιμέντο. Μετά παρατήρησα πως κουτσαίνει από το πίσω αριστερό ποδαράκι του (βασικά πήγαινε να το πατήσει λίγο με τα δαχτυλάκια του και το σήκωνε). Την επόμενη πήγαμε στο γιατρό, ο οποίος τον εξέτασε (με "ψηλάφιση") και μου είπε πως παρατήρησε το "γόνατο" να κινείται κάπως περίεργα. Επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα ακτινογραφίας μου έδωσε Metacam για 10 μέρες και μου είπε να τον περιορίσω στο κλουβάκι του. Τρίτη μέρα σήμερα που παίρνει το φάρμακο και παρατηρώ πως το πατάει περισσότερο το ποδαράκι του, αλλά εξακολουθεί να κουτσαίνει και το χρησιμοποιεί λιγοτερο από το άλλο. Τον περιορισμό που μου είπε δεν τον εφήρμοσα. Θα ήθελα τη γνώμη σας, και αν σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο περιορισμός είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να γίνει γρήγορα καλά!!:):)Φιλοξενούσα και εγώ μία γατούλα με συντριπτικό κάταγμα στο μπροστινό της ποδαράκι και με περιοριοσμό σε κλουβάκι για 20 ημέρες έγινε τελείως καλά...:D:DΟπότε πρέπει να εφαρμόσεις αυτό που σου είπε ο γιατρός όσο στενάχωρο και αν σου φαίνεται!!:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μωρέ πάρα πολύ παιχνιδιάρης και δεν μπορεί να κάνει την ανάγκη του σε τάπερ (μόνο αυτό χωράει στο κλουβάκι)!

Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αλλά λίγες μέρες θα είναι και μετά θα είναι μια χαρά!!!;););)

Επίσης το πόδαρακι του το πατάει στραβά. Πήρα σήμερα τηλ το γιατρό και μου είπε μήπως έχει πρόβλημα στη λεκάνη και μου έδωσε χαπάκια ασβεστίου. Πάντως δεν μου τα'πε πολυ καλά. Δεν ξέρω ανησυχώ, μόλις το βάζω στο κλουβάκι κλαίει. Να πάω και σε άλλο γιατρό??

Αν δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη ο γιατρός ή κάτι δεν σου πάει καλά, θα σου πρότεινα να τον πας και σε άλλο γιατρό.;);)Και καλό θα ήταν να βγάζατε μία ακτινογραφία για να δεί ο γιατρός που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Με την ψηλάφιση δεν μπορείς να καταλάβεις..;);)

Τι να πω, δεν ξέρω πρόσφατα αλλάξαμε γιατρό, γιατί ο προηγούμενος ήτανε τελείως άσχετος, και έγινε η αιτία να πεθάνει το προηγούμενο γατί μας. Αυτός που πηγαίνω τώρα είναι ο πιο εξοπλισμένος που έχω δει μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχει μηχάνημα για ακτινογραφία. Βρίσκομαι στη Κομοτηνή και δεν ξέρω αν και πού υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Εγώ θα σου έλεγα για αρχή να τον περιορίσεις και να του δώσεις τα φάρμακα που σου είπε ο γιατρός. Αν δεις ότι δεν έχει καμία βελτίωση σε 1 εβδομάδα ας πούμε ή ότι χειροτερεύει τότε ή τον ξαναπάς στον ίδιο γιατρό ή ψάχνεις να βρεις κάποιον άλλο. Αλλά ο περιορισμός είναι πολύ σημαντικός, να μην τον λυπάσαι τον Τζέρυ..ξέρεις ότι το κάνεις για το καλό του.:)Το δικό μου το γατάκι το είχα σε κλουβί 20 ημέρες.;)Αλλά με το που βγήκε δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.:)

πως ειναι το γατακι;;;

Είναι μια χαρά! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον! Έχει γίνει τελείως καλά και παίζει και χοροπηδάει σαν τρελός! Νομίζω ότι τσάμπα ανησύχησα:redface:

he he! Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα! Ελπιζω τωρα να προσεχει περισσοτερο ο μικρουλης οταν θα σκαρφαλωνει :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back