Πριν 4 μέρες ο Τζέρι μου έπεσε από ένα δέντρο, από ύψος ενός μέτρου και χτύπησε το γοφό του στο τσιμέντο. Μετά παρατήρησα πως κουτσαίνει από το πίσω αριστερό ποδαράκι του (βασικά πήγαινε να το πατήσει λίγο με τα δαχτυλάκια του και το σήκωνε). Την επόμενη πήγαμε στο γιατρό, ο οποίος τον εξέτασε (με "ψηλάφιση") και μου είπε πως παρατήρησε το "γόνατο" να κινείται κάπως περίεργα. Επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα ακτινογραφίας μου έδωσε Metacam για 10 μέρες και μου είπε να τον περιορίσω στο κλουβάκι του. Τρίτη μέρα σήμερα που παίρνει το φάρμακο και παρατηρώ πως το πατάει περισσότερο το ποδαράκι του, αλλά εξακολουθεί να κουτσαίνει και το χρησιμοποιεί λιγοτερο από το άλλο. Τον περιορισμό που μου είπε δεν τον εφήρμοσα. Θα ήθελα τη γνώμη σας, και αν σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Φιλοξενούσα και εγώ μία γατούλα με συντριπτικό κάταγμα στο μπροστινό της ποδαράκι και με περιοριοσμό σε κλουβάκι για 20 ημέρες έγινε τελείως καλά...
Οπότε πρέπει να εφαρμόσεις αυτό που σου είπε ο γιατρός όσο στενάχωρο και αν σου φαίνεται!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Και καλό θα ήταν να βγάζατε μία ακτινογραφία για να δεί ο γιατρός που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Με την ψηλάφιση δεν μπορείς να καταλάβεις..

natalouko
Επιφανές μέλος
Το δικό μου το γατάκι το είχα σε κλουβί 20 ημέρες.
Αλλά με το που βγήκε δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool