Ο Φένστερ έπεσε!

Εγώ έχω βάλει πλέγμα και καλαμωτή. Δεν ξέρω εάν σώζει αλλά εμποδίζει αρκετά... Δες:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00010μ.JPG
    DSC00010μ.JPG
    95,9 KB · Εμφανίσεις: 53
Πωπω, ναι κατάλαβα τι εννοείς... Εγώ το είχα γυρίσει το πλέγμα και το είχα δέσει στο κάγκελο, όπως με είχε συμβουλέψει ένας φίλος για να μην γίνει αυτό που λες ακριβώς... Οπότε περπάταγε στο κάγκελο αλλά στην ουσία πάνω στο πλέγμα, οποτε είχε δυνατότητα να γατζωθεί. Βέβαια, έπεσε μια φορά, αλλά απο τοτε προσέχει.
Οποτε η κατασκευή σου ακούγεται πολύ καλή ιδέα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νερίνα όμορφο και αυτό με την καλαμωτή..είναι όλα υπό σκέψη...
Drusilia, μόλις τα καταφέρω θα σου το φωτογραφήσω γιατί ακόμα θέλει λίγη μελέτη..

Νερινα στην Καλαμωτή δεν σκαρφαλώνουν πάνω; Πάντως απο αισθητική σκίζει!

Εγώ παιδιά δεν σας φωτογραφίσω τίποτα γιατί η δικιά μου κατασκευή έχει αισθητική κλούβας....
Εντωμεταξύ ήρθαν να μας βάλουν αιρ κοντιτιον προχθες και μου λεει ο τεχνικός: "Τι είναι αυτό το πλέγμα, πρέπει να φύγει, δεν χωράει αλλιώς το κλιματιστικο!"
Όπως καταλαβαίνετε πήγα να πάθω εγκεφαλικό! Πέρα απο το ότι θα μου κατέστρεφαν τη νεροκολοκυθιά μου, θα είχα και το γάτο μου να κάνει βόλτες στην απέναντι ταράτσα.
Τελικά τα στριμωξαν κάπως και κράτησα το πλέγμα, αλλιώς δεν θα το εγκαθιστούσα καν!

Σκαρφαλώνει στη καλαμωτή. Αλλά παρόλο που την έχουμε στερεωμένη και από μέσα έχει πλέγμα, είναι "ελαστική" με αποτέλεσμα όταν σκαρφαλώνει καθότι "πισώβαρος" να λυγίζει προς τα πίσω και έτσι όταν φτάνει ψηλά είναι σαν κάνει κούνια. Εννοείται ότι όταν είναι στο μπαλκόνι μια ματιά του την ρίχνουμε συχνά, γιατί το μεγαλύτερο λάθος με τις γάτες είναι ο εφησυχασμός. Από την άλλη δεν αντέχουμε να τον έχουμε συνέχεια κλεισμένο στο σπίτι.:)

Τί είναι η νεροκολοκυθιά????????????????????????????:/:

Α και επίσης πήραμε την ψηλή, γύρω στο ενάμισυ μέτρο.:)

Νερίνα, δεν υπάρχει περίπτωση, όπως το βλέπεις, με την καλαμωτή να γύρει προς την έξω μεριά; Ακουγεται καλή κατασκευή πάντως...

Chouzouris, η νεροκολοκυθιά είναι κολοκυθιά (τι έκπληξη! :)) αλλά τα κολοκύθια που κάνει έχουν σχήματα και δεν τρώγονται, είναι κενά μέσα αν ξεραθούν. Παλιά στα χωριά τα έκαναν παγούρια ή τα χρησιμοποιούν και για διακοσμηση. Σίγουρα θα έχεις δει κάπου. Είναι σκληρά απέξω σαν καλάμι και στο σχήμα μοιάζουν σαν να έχουν χοντρή κοιλιά και κεφαλάκι.

Α, και ξέχασα βέβαια να πω οτι ο Ραούλ σκαρφαλώνει σαν αράχνη στα πλέγματα αυτά και φτάνει μέχρι το ταβάνι του μπλακονιού σε ύψος... Φρίκη...

Κάνει ταλάντωση σαφώς, αλλά το μπαλκόνι και το βάρος του τον σπρώχνουν προς τα πίσω. Ομολογουμένως όποτε το κάνει αυτό έχει πλάκα. Γιατί πάει μπρος πίσω μέχρι που ή κατεβαίνει τρέχοντας μόνος του ή προσπαθεί να μείνει εντελώς ακίνητος μέχρι να τον κατεβάσουμε εμείς.. Βέβαια μέχρι τώρα έχει σκαρφαλώσει μέχρι τέρμα, αλλά το σώμα του είναι πάντα στο ύψος της καλαμωτής, δεν το έχει υπερβει ακόμα....:lol:

Κριμα το φενστερακι ελπιζω να ειναι καλα καλου κακου παντον και στο γιατρο αν και περασαν 3 μερες ηδη. Το πλεγμα καλαμιας ειναι το πιο αποτελεσματικο.

Ου, κοντεύει να κλείσει βδομάδα πια. Και εγώ το σκέφτηκα στην αρχή, αλλά προφανώς έπεσε στην τέντα του κυρίου στο ημιυπόγειο (την έχει ανοιχτή και πιάνει σχεδόν όλη την αυλή) και στη συνέχεια κουτρουβάλησε και έπεσε στις γλάστρες, το μανάρι μου.:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back